Snažilky, podzim 2009 aneb letňátka 2010
Tak jsem Vás holky vzala za slovo a zakládám pro nás nové téma, které bude aktuálnější a nové už potřebovat nebudeme, protože do Vánoc budeme všechny těhule 🙂
Tak všechny šup šup sem ze srpnových snažilek....
Tak všechny šup šup sem ze srpnových snažilek....

•
2. únor 2010Takže teď tě jen prohlídl a na UTZ se nedíval? Mám v tom hokej :-S
0
Tak podruhé...... před tím, jsem psala, že se zdá internet konečně funguje, ale než jsem to dopsala.....
Ahojky všem 😉
Koukám na tabulku, dostávám se opět do horních pozic 😉 Ještě kdyby ta Alienka skočila nahoru 😃
Momis, Peprlik, to jsou krásné zprávičky -kluk, holka. A jak jste si to krásně rozdělily 😃
Joselin, jen prosím tě s maximální opatrností, nestojí to za to...
Ahojky všem 😉
Koukám na tabulku, dostávám se opět do horních pozic 😉 Ještě kdyby ta Alienka skočila nahoru 😃
Momis, Peprlik, to jsou krásné zprávičky -kluk, holka. A jak jste si to krásně rozdělily 😃
Joselin, jen prosím tě s maximální opatrností, nestojí to za to...
Ahoj, tak jsem byla u doktora,
těhotenství mi potvrdil, ale miminko je ještě malé! Za 14dní jdu znovu, sned už půjde vidět srdíčko.
Akorát mě zarazilo, že prý pojištovna platí jen 2 ultrazvuky za celé těhotenství a pokud chci co 4 týdny, při každé návštěvě, tak si musím zaplatit 2000kč? Je to bežné????
těhotenství mi potvrdil, ale miminko je ještě malé! Za 14dní jdu znovu, sned už půjde vidět srdíčko.
Akorát mě zarazilo, že prý pojištovna platí jen 2 ultrazvuky za celé těhotenství a pokud chci co 4 týdny, při každé návštěvě, tak si musím zaplatit 2000kč? Je to bežné????
Ahojky Jani, nevím přesně, jak to je. Mě dělal utz temer pokazdé, když jsem přišla s nějakým problémem a nic navíc po mě nechtěl. Ale kamarádka mi říkala, že je možné zaplatit si "nadstandart" péče v těhu za 1000, ale to už je tři roky zpět, tak kolik je to teď, nevím. Záleží na tobě. Jen to, že 2x za těhu, se mi nezdá...
Miriska, je to možné, děloha se pořád roztahuje, ale teď ze začátku budeš mít asi ty bolesti víc, pak už méně, já je mám taky. 😉 Neboj, je to v pořádku.
Jajkaz, dík x-)
Jaanca, mě dělá UTZ při každé návštěvě a já si platím 150,- Kč za každou prohlídku, je to soukromý dr., pojišťovna prý platí jen 3 UTZ při těhotenství. Takže asi to možné je, každý dr. to má jinak ...
Jajkaz, dík x-)
Jaanca, mě dělá UTZ při každé návštěvě a já si platím 150,- Kč za každou prohlídku, je to soukromý dr., pojišťovna prý platí jen 3 UTZ při těhotenství. Takže asi to možné je, každý dr. to má jinak ...
ahojky jj jsem na neschopence hned od první kontroly, protože jsem začala špinit a mám těžkou práci tak proto ale na jak dlouho to nevím ale i když mě to doma nebaví, do práce bych se nerada vrátila. Je to tam o zdraví.Jak fyzicky tak i psychicky, byla jsem tam v každodenním stresu a ostatní nemají čas mi pomáhat s materiálem.
Ahoj holky,
jaanca, to s emi nějak nezdá ty 2000,- Nevím jak to teda přesně je ale že zrovna taková částka. Zkus se ho pak ještě zeptat jak to přesně myslel.
Já jsem změnila dr. když jsem zjistila že jsem těhotná, protože jsem nebyla předtím spokojená. Uvidíme jaký bude tento, snad jsem udělala dobře. Já platím pokaždé 30,- poplatek + 50,- za jednorázová zrcátka.
A v těhu se ten poplatek 30,- platí vždycky?
Teď 2 dny je mi uplně dobře, žádný příznaky tak začínám nervoznět..Já vím, že lepší než kdybych byla celý den vyřízená, ale zas ve mě hlodá červík jestli je vše ok. Ať už je 10.2!
jaanca, to s emi nějak nezdá ty 2000,- Nevím jak to teda přesně je ale že zrovna taková částka. Zkus se ho pak ještě zeptat jak to přesně myslel.
Já jsem změnila dr. když jsem zjistila že jsem těhotná, protože jsem nebyla předtím spokojená. Uvidíme jaký bude tento, snad jsem udělala dobře. Já platím pokaždé 30,- poplatek + 50,- za jednorázová zrcátka.
A v těhu se ten poplatek 30,- platí vždycky?
Teď 2 dny je mi uplně dobře, žádný příznaky tak začínám nervoznět..Já vím, že lepší než kdybych byla celý den vyřízená, ale zas ve mě hlodá červík jestli je vše ok. Ať už je 10.2!
Začni psát odpověď...

Odešli