Snažilky, těhulky či maminky, Strakonice a okolí
Ahojky holky,
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃

•
11. pro 2008Přesně tak ty bodýčka jsou úžasnýkoupila jsem si po třech ks v balení (bílé) - 120kč a takový úžasný se slonama tak 3 ks - 170kč a kvalita je úžasná hned jsem to doma vybalila a ošahala, tak už vím kam budu jezdit pro hadříky 🙂 🙂 🙂 🙂
0
ninus: v Tescu už jsem nakupovala věcičky pro kamarádky, co už mají mimča. Hnes jsem se do těch věcí zamilovala, jsou prostě nádherný. Takže určitě taky vím, kam na nákupy 😉
dobre ranko holky,
jsem rada ze se video libilo 🙂. Ja z nej byla dojata a mrzelo by me kdybyste ho nevideli kdyz krome Zdenci je to aktualni pro vsechny 😉
Tak to mi do Tesca taky nekdy mrknem kdyz davate takovy rady 🙂. Ja mam par kousku novych, neco podedenych (ale to je jen spis pro doma nebo na spani), neco od te kamaradky a par vecicek i ze sekace. Zatim mam temer vse. Chybi mi to uz jen doladit 🙂
Jeziska uz mame taky skoro celyho z krku, uz nam chybi jen malinko a to dokoupime po vyplate.
Jinak vcera jsem se nudila a ze srandy se narvala do satu a z fotky jsem docela sokovana jak vypadam 😃. mam ji v albu, tak muzete kouknout 😉. To by me zajimalo jak ja budu vypadat pred porodem :-N
jsem rada ze se video libilo 🙂. Ja z nej byla dojata a mrzelo by me kdybyste ho nevideli kdyz krome Zdenci je to aktualni pro vsechny 😉
Tak to mi do Tesca taky nekdy mrknem kdyz davate takovy rady 🙂. Ja mam par kousku novych, neco podedenych (ale to je jen spis pro doma nebo na spani), neco od te kamaradky a par vecicek i ze sekace. Zatim mam temer vse. Chybi mi to uz jen doladit 🙂
Jeziska uz mame taky skoro celyho z krku, uz nam chybi jen malinko a to dokoupime po vyplate.
Jinak vcera jsem se nudila a ze srandy se narvala do satu a z fotky jsem docela sokovana jak vypadam 😃. mam ji v albu, tak muzete kouknout 😉. To by me zajimalo jak ja budu vypadat pred porodem :-N
Ty jo, ja jeste nebyla u zubare, hned po novem roce se chystam, ale kdybych nepotrebovala razitko, tak se na to vyprdnu, mam kaz , ale neboli me, a muj dr. je blazen, posledni navstevy mi vrtal zuby tak, ze pak cistil rovnou i kanalky, to je bolest, jako prase.Me se nezda, ze bych mela takove kazy, aby musel az tak radikalne zasahovat, to by me snad ty zuby bolely ne? :-S
ja jdu k zubakovi 19.12. Jsem objednana uz od zacatku zari ]-( . Vubec se mi tam nechce. Taky se mi objevil malinkej kazik, ale neboli, tak by nemusela delat nic :-N . Moje je na to hodna a kdyz neboli, tak moc nezasahuje. Ale co ja nesnasim tak je zubni kamen 😞 . Mam obnazeny krcky a docela mi to boli. A jeho odstranovanim ona nesetri 8-(
holky fuj zubař, to je téma. Zubaře nesnáším.
sayast: hezký bříško. Já mám lavor už teď a to jsem na začátku. Kdo ví, jak budu vypadat na konci 😃
sayast: hezký bříško. Já mám lavor už teď a to jsem na začátku. Kdo ví, jak budu vypadat na konci 😃
Evco,u me porad nic nic, manza do 5. mesice pomalu neveril ze jsem tehu a ted? Ted na me jen kouka a rika ze vypadam hrozne tehotne, to chudak jeste nevi ze bude hur a hur 😃
Zubak by se spravne pry meli stihnout 2 kontroly za tehu. Ja stihnu jen jednu s jeji objednavaci dobou a vubec mi to nevadi 😃
Zubak by se spravne pry meli stihnout 2 kontroly za tehu. Ja stihnu jen jednu s jeji objednavaci dobou a vubec mi to nevadi 😃
spi dobre 😃. Krome bricha teda,na tom uz lezet opravdu nemuzu 😃. Ale zajimave je ze se mi lepe lezi na zadech. Kdyz jsem na boku, tak mam pocit ze nemuzu dychat a ze mi hrozne tluce srdicko. Rychle a nahlas. nevim jestli to je normalni,ale nikde to nerikam :-N
Ji velice dobre 😃. sezeru na co prijdu a brisko mi u toho vubec nevadi 😃
a sedi, no to uz mam trosku pocit ze je napnuty a ze se mi snad vyvali ven 😃. Ale jelikoz porad cely den jen sedim na netu, tak to tak hrozny nebude.
Boli me jen zada a nohy kdyz dyl stojim. Jinak bez problemu.
Jo a otaceni na gauci a vstavani z gauce uz mi trosku dela problem, Edik je vzdycky vysmatej kdyz me pri tom vidi 🙂 😃
Ji velice dobre 😃. sezeru na co prijdu a brisko mi u toho vubec nevadi 😃
a sedi, no to uz mam trosku pocit ze je napnuty a ze se mi snad vyvali ven 😃. Ale jelikoz porad cely den jen sedim na netu, tak to tak hrozny nebude.
Boli me jen zada a nohy kdyz dyl stojim. Jinak bez problemu.
Jo a otaceni na gauci a vstavani z gauce uz mi trosku dela problem, Edik je vzdycky vysmatej kdyz me pri tom vidi 🙂 😃
Začni psát odpověď...

Odešli