Snažilky, těhulky či maminky, Strakonice a okolí
Ahojky holky,
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃

•
20. lis 2009Anny zkopíruj to celé i stima kilama za tím
0
Ninuš, v Protivíně dnes zemřel 4měsíční chlapeček, prý náhle. Co jsem já slyšela, to byl syndrom náhlého úmrtí. Je to hrozné.
Dějou se tam teď hrozné věci. Nejdříve ta Lucky kamarádka, jak jí umřela 4měsíční holčička, teď tenhle chlapeček a to vím, ještě o jedné paní co jezdí s 5 měsíční holčičkou do Motola na chemoterapii, má nádor za očíčkama.
No dost o těch hrůzách, buďme rádi, že máme zdravé dětičky a klidně ať jsou zlobivé.
Dějou se tam teď hrozné věci. Nejdříve ta Lucky kamarádka, jak jí umřela 4měsíční holčička, teď tenhle chlapeček a to vím, ještě o jedné paní co jezdí s 5 měsíční holčičkou do Motola na chemoterapii, má nádor za očíčkama.
No dost o těch hrůzách, buďme rádi, že máme zdravé dětičky a klidně ať jsou zlobivé.
tahle je pěkná http://shopiq.cz/beat-fix-2009-2010/ ale FÍHA TA CENA :-S :-S :-p
nin jakto že nemáš zaseto na farmě? chtěla jsem ti pohnojit a tam ani nezoráno 😃
Začni psát odpověď...

Odešli