Snažilky, těhulky či maminky, Strakonice a okolí
Ahojky holky,
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃

•
5. led 2010já se teda přiznám já bramborové ani houskové knedlíky neumím 😞 😞 😞 😞 😞 😞 a i přes to žiju..........ať žijou knedlíky od Hradského v bufetu tam jsou dobroučký 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
0
nin: neboj a zkus to, nic na knedlíkách není 😉
já bych si taky dala ty plněný knedle.
U nás se spinká od 7 😉
já bych si taky dala ty plněný knedle.
U nás se spinká od 7 😉
nin: jasně, já to tak taky dělám, když se něco nepovede jde to do koše, časem se to vypiluje 😉
Ninuš, ty taková kuchta, určitě se povede. Houskový taky občas koupím u Hradskýho. Já omáčky moc nedělám, ty si vozíme od mamky a to je rovnou i s knedlíkem. 😃 😃 😃 Ale někdy knedlík nevyjde tak ho mám v mrazáku.
Já se dnes těšila na ordošku a ona není. Makám tady ať mám ve 20hod hotovo a oni jí nedají. Tak si alespoň stáhnu konečně fotky. 😉
Já se dnes těšila na ordošku a ona není. Makám tady ať mám ve 20hod hotovo a oni jí nedají. Tak si alespoň stáhnu konečně fotky. 😉
Tak jsem tu taky, u nas uz se taky odfukuje 🙂
Dneska tu byla segra a sestrenice s detmi, takze dobry rodeo 😃
Ja se taky tesim cely den na Ordinaci a ono prd :-S Misto toho jsou nejaci zraloci.
Ja knedliky taky nedelam, u nas prodavaji taky dobry 😉 🙂
Jednou jsem delala houskove, ale kdyz jsem to vyndala, tak to bylo tvrdy jak kamen, takze to letelo, presne, jak pise Nin 😃
Dneska tu byla segra a sestrenice s detmi, takze dobry rodeo 😃
Ja se taky tesim cely den na Ordinaci a ono prd :-S Misto toho jsou nejaci zraloci.
Ja knedliky taky nedelam, u nas prodavaji taky dobry 😉 🙂
Jednou jsem delala houskove, ale kdyz jsem to vyndala, tak to bylo tvrdy jak kamen, takze to letelo, presne, jak pise Nin 😃
ahoj tak konecne mam cas ukilzela jsem dneska varila a mam vse hotovo zejtra nic nedelam 😃 domik ma furt prujem jsem zvedava na noc no snad nebude litat furt chudinka prdola ma taky prujem ale je v pohode on ma furt prujmy mozna to mliko nez si zvykne doufam ze mu sedne nechci zkouset dalsi 😞 jinak ja umim bramb. knedlik ale jednou jsem zkousela houskovej a stacilo mi jedno kolecko jak byl tezkej jinak snim 4knedliky 😃 😃 😃
jsem tu zas na skok, Luci díky za nabídku, bundička je krásná 🙂 Měla sem věci koupené do zimy, Ježíšek ale přinesl zásoby na jaro tak nevím, jestli bysme ji unosily. Po nadílce sem třídila oblečky a plno věcí, co už je Juli malý, ani neměla na sobě 😞 na Jaro mám tři bundičky a mraky svetříků od kolegině ještě z práce.. to nám asi vystačí..
Jinak knedlíky bramborový sem nikdy nedělala (manža si je dělá sám, já je stejně nejim) a houskový sem zkoušela už třikrát - s odstupem několika let a nikdy nebyly moc vzhledný a k jídlu, takže je kupuju |-|
Jinak knedlíky bramborový sem nikdy nedělala (manža si je dělá sám, já je stejně nejim) a houskový sem zkoušela už třikrát - s odstupem několika let a nikdy nebyly moc vzhledný a k jídlu, takže je kupuju |-|
hm, taky mi to jde pomalu a já už si řikala, že je to takhle večer přetížený, jak sem nechodím.. A zrovna dneska, když sem doma samotinká.. tak půjdu asi spát, nebo tu u toho usnu.
Taky tady zuřím jak to jde pomalu, ale celkově celý internet, ne jen koník. ]-( ]-( ]-(
Zrovna jsem dnes vyprala oblečky od Ježíška a mám plný ten skládací sušák, vše velikost 6-9. 😉 😉 když jsem to věšela tak i manžel říkal, to už jsou veliký kousky. Pamatuji si, když jsme přišli z nemocnice a já tady brečela, že jí nemám o dát, když nám bylo i newborn veliký. 🙂 🙂 🙂
Zrovna jsem dnes vyprala oblečky od Ježíška a mám plný ten skládací sušák, vše velikost 6-9. 😉 😉 když jsem to věšela tak i manžel říkal, to už jsou veliký kousky. Pamatuji si, když jsme přišli z nemocnice a já tady brečela, že jí nemám o dát, když nám bylo i newborn veliký. 🙂 🙂 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli