Snažilky, těhulky či maminky, Strakonice a okolí
Ahojky holky,
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃

•
5. únor 2010zdeni, moc pěkný, já jsem dostala od jakuba k vánocům nárame,k tak si časem koupím ještě nějaký. dostala jsem takový slaboučký, tak si můžu dokoupit ještě nějaký. Jak často je nový katalog??
0
klárko bývá tak 3x do roka, teď máme novinku i přívěšek na klíče a příští týden vyjde zase něco novýho
Šári, tak to já měla do konečníku, myslela, jsem že se po...., sestra říkala, že né, ale já že určitě, tak mě pustila na WC a do sprchy a fakt, že ne 😃 to bylo 17.20, v 18.00 přišla doktorka koukla a říká už to bude, no a Terka vyklouzla v 19.20, ve 13.40 mi píchli vodu 😉
Já byla s Terkou 2x tady na porodnici, jednou na odběru s patičky a pak na očkování na tuberkulozu (měli jsme to kvůli váze později) a moc se mi tam líbilo 🙂 🙂 🙂, ale zase v Písku znám doktory, zatím to neřeším, nevím jestli bude potřeba.
Ninuš, nic jiného nezbývalo, byli to strašný nervy a denně jsem byla šťastná, že Terka je v bříšku. 🙂 🙂 🙂 Měla jsem velikou oporu v manželovi, jezdil za námi do ČB denně, jinak bych to nezvládla a bylo pro mě důležité být v pohodě.Měli jsme tam dobrou partu a s holkami jsme ve spojení do dnes. 🙂 🙂 🙂
Já byla s Terkou 2x tady na porodnici, jednou na odběru s patičky a pak na očkování na tuberkulozu (měli jsme to kvůli váze později) a moc se mi tam líbilo 🙂 🙂 🙂, ale zase v Písku znám doktory, zatím to neřeším, nevím jestli bude potřeba.
Ninuš, nic jiného nezbývalo, byli to strašný nervy a denně jsem byla šťastná, že Terka je v bříšku. 🙂 🙂 🙂 Měla jsem velikou oporu v manželovi, jezdil za námi do ČB denně, jinak bych to nezvládla a bylo pro mě důležité být v pohodě.Měli jsme tam dobrou partu a s holkami jsme ve spojení do dnes. 🙂 🙂 🙂
šári: tak to jsme dvě
holky malej teď baští, tak já už půjdu taky chrnět. dobrou
holky malej teď baští, tak já už půjdu taky chrnět. dobrou
Jitus ja mela taky porad pocit ze se potento, a fakt nic, chodila jsem jak silenec po pokoji,pak do sprchy pak na wc, ale vzpominam na porod rada, s braunovou to bylo supr a mela jsem uzasne porodni asistentky, zvlast ta jedna , ta byla dost dobra, si vzpominam jak jsem ji rikala at se mi tam podiva, jestli se to hnulo, a ona mi rika,ze se koukala pred 15ti minutama,ale ze jo, ze tam kukne a taky ze to bylo znat ze se to hnulo, asi o tri prsty |-|
nin já zítra nemůžu, manža doma slaví místo neděle, když v neděli na nás nemá čas :-S
Ninuš, to jsi měla v ČB štěstí.
Dnes se mi odtud vrátila kamarádka, byli tam od po no vlastně od úterý, měli nastoupit už v po, ale to neměli pro ní postel, tak jeli domů a jeli v úterý v ráno rovnou na zákrok, nakonec pro ní neměli ani tu postel v úterý, tak až do dneška spala na židli a ani jídlo tím pádem nedostala. Nechápu to, když byli skoro 2měsíce objednaný. :-|
Dnes se mi odtud vrátila kamarádka, byli tam od po no vlastně od úterý, měli nastoupit už v po, ale to neměli pro ní postel, tak jeli domů a jeli v úterý v ráno rovnou na zákrok, nakonec pro ní neměli ani tu postel v úterý, tak až do dneška spala na židli a ani jídlo tím pádem nedostala. Nechápu to, když byli skoro 2měsíce objednaný. :-|
Začni psát odpověď...

Odešli