Snažilky, těhulky či maminky, Strakonice a okolí
Ahojky holky,
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃
je mi 22 let,jsem v 10. tt a rada bych se seznamila s nekym ze Strakonic kdo se bud snazi nebo tehotni a nebo uz ma miminko. 😃

•
18. únor 2010Evi to bylo na me? Asi ne, az dopacham to video, napravim to. Moc tam nechodim,ale sem video nedam..
0
holky ted jsem si vzpoměla,že měl malej min týden průjem asi tři dny a říkal,že ho bolí bříško a já myslela,že to má s mlíka ,protže vypil během dne litr mléka,ale ted je v pohodě tak snad nic doufám.
holky nemáte prosim vás zkušenosti z nastřelováním naušniček já totiž nevim jestli je mam nechat malej střelit nebo píchnout,ale už ted se bojim,protože nesnášim,když je něco bolí.
holky nemáte prosim vás zkušenosti z nastřelováním naušniček já totiž nevim jestli je mam nechat malej střelit nebo píchnout,ale už ted se bojim,protože nesnášim,když je něco bolí.
Pipos ja to taky resila, jestli nastrelit nebo pichnout.. Byla tu o diskuze o tom. Oboje ma pro i proti. Ja se rozhodla pro pichnuti, protoze nastreleny nausnice jsou pry trosku mensi a hur se cisti a maze dirka. Je to ale asi ve nazoru. Nekdo daval jako argument ze je to rychlejsi, ale kdyz sem videla, jakzm fofrem to male dr. pichla, to snad rychleji ani nejde.
zuzy já jsem na FB taky 😃 😃 😃
pipos t asi mohlo být z mléka.. u rotaviru říkali že jsou teploty, zvracení...
já budu nechávat Natynce naušničky píchat na ušním. a chci po té 3mes.prohlídce, dokud si na ouška ještě moc nesahá. říkala mi kamar. že ve 3měs, je nějaké očkov, tak po tom když nebude mít reakci tak mám nechat píchnout ouška
pipos t asi mohlo být z mléka.. u rotaviru říkali že jsou teploty, zvracení...
já budu nechávat Natynce naušničky píchat na ušním. a chci po té 3mes.prohlídce, dokud si na ouška ještě moc nesahá. říkala mi kamar. že ve 3měs, je nějaké očkov, tak po tom když nebude mít reakci tak mám nechat píchnout ouška
pipos,julce jsem nechala nausnicky pichnout a byl to fakt fofr. ani neknikla. ale byla teda mensi. bylo ji 5 tydnu 🙂
ja radsi ani nebudu rikat,jakym stylem krmime my :-p . kupovanou mi sni v pohode,u domacich trochu bojujem,ale taky sni. ale neni to ono
sari, ja se na to ockovani a nausnice ptala a neni to nutny. pry to zalezi jen na mamince. kdyz je tomu diteti vic jak 2 mesice, jak treba chteji, tak jen z toho duvodu ze se jim lip drzi. vyslovene jsem se na to ptala doktorky
ja radsi ani nebudu rikat,jakym stylem krmime my :-p . kupovanou mi sni v pohode,u domacich trochu bojujem,ale taky sni. ale neni to ono
sari, ja se na to ockovani a nausnice ptala a neni to nutny. pry to zalezi jen na mamince. kdyz je tomu diteti vic jak 2 mesice, jak treba chteji, tak jen z toho duvodu ze se jim lip drzi. vyslovene jsem se na to ptala doktorky
My máme naušničky po mamince 😃 😃 😃 , babičky chtěli koupit, ale já jsem chtěla po sobě a řekla jim, že jí je koupí později 😃 😃 😃
San, jak krmíte, my šíleným způsobem, dělám ze sebe strašnýho kašpara a ty ksichtíky to je děsné.Ale jsem ráda za každou otevřenou pusu, nebo když se usměje a hlavně si to nechá v pusince.
San, jak krmíte, my šíleným způsobem, dělám ze sebe strašnýho kašpara a ty ksichtíky to je děsné.Ale jsem ráda za každou otevřenou pusu, nebo když se usměje a hlavně si to nechá v pusince.
My byli taky u HOrne, je super.. Nase detska picha ouska az po tretim ockovani hexa, tak ja cekala jak blbka a pak kdyz se se obednala, rekla mi, ze musim cekat venku, coz sem nechtela, chtela sem byt u toho s malou. Tak sem jela do Strak a tam se pani dr. divila, ze jedem tak pozde. A bylo to fakt rychle a dr i sestricka mooooooooooooc prijemny.
jito, ani nevim jestli to muzu napsat |-| . ale neji mi uz ani v lehatku,ani v jidelni zidlicce,ale musim ji chovat a chodit s ni z mistnosti do mistnosti 😞. nejradsi ji v koupelne :-N. ale dnes tu kupovanou mi treba krasne snedla v klidu,kdy sedela a ja ji kultivovane krmila 🙂. ale bohuzel to jsou vyjimky |-| . ja jsem prave taky rada za kazdou lzicku, ji mi jak vrabec 😞. ovoce treba vubec. to do ni nedostanu v zadne forme .-(. tak chci aby aspon tu zeleninu mela a takhle jsem to dopracovala 😞
Evi dobrou
my se taky obednavali, abysme nejeli zbytecne..
San to teda fakt neni sranda Juli nakrmit.. :-|
Sari u nas letadlo nezabira, to na me mala kouka co to melu. Ale kdyz leti bbzzzz, tak to se tlemi a pri te prilezitosti krmim 😃 😃
my se taky obednavali, abysme nejeli zbytecne..
San to teda fakt neni sranda Juli nakrmit.. :-|
Sari u nas letadlo nezabira, to na me mala kouka co to melu. Ale kdyz leti bbzzzz, tak to se tlemi a pri te prilezitosti krmim 😃 😃
sari to ockovani musi bejt do pul roku ditete 😉 jinak stim jidlem unas taky fakt nic moc spinavy vsechno macha rukama zveda se do sedu krici mluvi a taky to ma v puse treba minutku a ani nepolkne pak to jde zase ven no strasny doufam ze se to zlepsi 😃 presnidavku nechtel vubec a dnes kasi taky ne ale chce to cas uvidime oni potom az ty deti zacnou behat tak to bude taky parada ja vzdycky za domikem utikala s lzickou ale to trvalo chvili pak nemel cas 😃
Začni psát odpověď...

Odešli