Snažíme se o miminko - leden 2012
Ahoj. Snažíme se s přítelem o miminko a chtěla bych to s někým probírat, dělit se o zkušenosti a prostě na to nebýt sama 🙂 Přidá se ke mě někdo?

•
25. led 2012@mmirunda Pro jistotu každý test vyfotím a pošlu sem - vy se mi na něj podíváte a řeknete "tulit/netulit" 😃
2
@radushka1 muj uz je s toho tak vedle, ze uz snema silu se za miminkama otacet, ale suverene projde na druhou stranu ulice a kdyz se to nahodou objevi v televizi tak to prepne se slovi, ze me nechce stresovat, ale vikend co vikend sedi u telky a kouka na primu na serial o umelem oplodneni 🙂
@barbora.martinkova No já testovala jen od 10Dc do 15DC a 15 DC cyklu už byl zase čiště bílej, tak já si myslím že jich bude dost 😃
@barbora.martinkova :-o jejda, to by se mi nechtělo... nu i v půl 6 se mi chtít nebude, když vidím, že druhá polovička může spát do aleluja ... měj se hezky a dobrou noc 🙂
a to máme v práci od cca 8 hodin sebeobranu, tak snad nebudu domlácená, přehánět to nemíním 😃
a to máme v práci od cca 8 hodin sebeobranu, tak snad nebudu domlácená, přehánět to nemíním 😃
Začni psát odpověď...

Odešli