Snažíme se o miminko - leden 2012
Ahoj. Snažíme se s přítelem o miminko a chtěla bych to s někým probírat, dělit se o zkušenosti a prostě na to nebýt sama 🙂 Přidá se ke mě někdo?

•
31. led 2012@cegga Ahojky Eviku, no minuli jsme se 😞 Já přišla z práce úppně mrtvá a šla hned spát. A dneska tady taky moc nebudu, mám sbor, tak uvidím ...
0
@zvargova Řešila jsem to tu s holkama včera. Ha neberu už rok. Dřív jsem měla problémy s délkou cyklu ale po HA se to spravilo. Bohužel mi byl vyhozen loňský diář s poznámkama a tak teď nevím kdy přesně mám tu mrchu dostat. Naposledy byla někdy kolem Vánoc 😞 ale těhu nejsem určitě. Takže čekám na mrchu, nebo budu muset zajít na pichanec aby mi ji doktor vyvolal 😞
ahoj holky, tak včera nic neproběhlo😞 tak snad dneska, měla by být ovulka podle kalendáře z netu, ale asi je, mám od včera trochu hlen a snad si to uijeme i zítra ráno, bo pak se uvidíme až ve čtvrtek
jinak taky už jsem nedočkavá jak to dopadlo to snažení, MS bych měla dostat kolem 13.2., dneska jsem 13DC
jinak taky už jsem nedočkavá jak to dopadlo to snažení, MS bych měla dostat kolem 13.2., dneska jsem 13DC
Začni psát odpověď...

Odešli