AHOJ planujete miminko ale ne hned?,my planujeme v roce 2013 snažení. 😀 😀
Ahoj, taky tak nějak. Ale možná i o rok později... uvidíme jak mnám to půjde s podnikáním dohromady. Malá má teď 17 měsíců skoro a druhé bych chtěla mít tak někdy okolo jejích 5. narozenin.
ahoj my jsme planovali dalši mimčo v roce 2012 ale rozhodli jsme se že se budeme snažit až v roce 2013,kvuli zdravotním problemum.Mam 7 měsičniho syna.
Ahojky ahojky,
@simonceli
@ashlee
@moncicak.as
@cvrcek19
je tu někdo? že bych se přidala :o))
Ahoj my také plánujeme početí kolem roku 2013, snad se zadaří. teď plánujeme svatbu, pak rok odpočinek, pak vysazení HA a zkoušení... Těšíme se, ale zatím máme spoustu aktivit, takže proto mimi ař tak pozdě...
@simonceli Podle doporučení známých co již mimi mají není dobré pořizovat si druhé mičou v době kdy první dítě je předškoláček, chystá se do školy nebo je v první třídě. Prý je to záhul. Ale i já bych ráda taky těch 5 let rozdíl.
@pavlovasandra od sestry vím, že se to dá zvládnout v pohodě. Malý měl 5 když se malá narodila a v klidu to zvládli, myslím si, že je to o tom jak si partneři rozdělí péči a jak si to nastavím. Já vím, že prostě dřív nechci, chci si obě děti pořádně užít.
@pavlovasandra Ahhojky,
to se zacneme snazit zhruba stejně, jestli chces, muzes k nam do diskuze Nezkrotna touha po miminku 🙂
ahoj holky je tu nekdo kdo se bude snažit v roce 2013 od ledna? 🙂
Ahojky holky, tak je tu někdo nový? Rok 2013 se nám blíží.. rok a pul a je to 🙂
ahoj, přidávám se k vám 😀 😀
Ahojky, ja se také přidávám. Letos jsem se vdávala a také s manžou vidíme na rok 2013 🙂 Nám ještě zbývá dodělat byt. Už nějakou dobu tu brouzdám a inspiruji se. Jak se budete pripravovat ? HA uz neberu asi rok, takze tuto vec uz mam vyresenou ... 😉
a taky chci jěště neco zhubnou. 😀
@hejdy00 Ahoj, ja HA neberu asi 5 let, takže tam jsem čistá 🙂) co se týče přípravy, ja to vidím na kyselinu listovou minimálně 3 měsíce před a jinak asi nic extra, uvidíme jak to pujde 🙂
jinak gratuluji ke svatbě 🙂)
@ashlee tak to mas muj obdiv, nejdřív za tu tchýní :D A pak za to, že budete stavět svépomocí, my si baráček koupili, ja bych na to stavění neměla nervy :D
A co se týče hubnutí, tam mam stejný plán, už mam dole 11 kg, 20 zbývá :D
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Tak to bysme se mohli sejít🙂 Taky to tak nějak plánujeme, prckovi jsou ted 2 roky, tak bych chtěla druhé, až bude trošku větší a samostatnější...🙂