Společné vycházky s maminkami na Praze 13 - chceme rozšířit řady

lolam10
31. pro 2018

Ahoj, chodíme s pár kamarádkama na vycházky s dětma na Praze 13 a rády bychom rozšířily řady, protože pár maminek se teď vrátilo do práce. Poznali jsme se zde, případně na fb. Scházíme se jednou týdně (na dnu se domlouváme na předchozí vycházce) a vždy jdeme někam po okolí (Jinonice, Prokopské údolí, Řeporyje, Hvězda...). Je to myšleno spíš jako procházka, tam, kam by se člověku samotnýmu nechtělo, takže nechodíme do Centrálního parku, který máme většinou všíchni před barákem, ani do dětských koutků apod. Občas jdeme i jen na hřiště, ale spíš jdeme na vycházku a cestou se zastavíme na hřišti. Chodíme obvykle za každého počasí, trasy jsou tak 1-4km a děti jsou 4m-4r. Je nás asi 12, ale obvykle dle nemocí a tak jdeme tak ve 3 maminkách. Nechcete se k nám někdo přidat?🙂 Budeme se těšit. M.

neomenia
31. pro 2018

Ahoj, ja mam čtyřletou dcerku a v unoru cekame dalsi ditko. Jsem teda z Dejvic, ale treba hvezdu bych klidne dala!

pavlina248
31. pro 2018

@lolam10 Ahoj jmenuji se Pavlína a mám skoro 11 měsíců starého chlapečka a ráda bych se k Vám přidala 🙂 jsem také z Prahy 13.

lolam10
autor
31. pro 2018

@pavlina248
@neomenia
Prima, napište mi prosím do zprávy email🙂. Každý týden to rozesílám emailem. Tento týden jdeme do Prokopáku na betlém (ve čtvrtek dopo). A uvidíte, můžete s náma párkrát vyrazit a buď vás to bude bavit nebo ne🙂 Budu se těšit na seznámení. M.

lenny16300
27. bře 2021

Ahoj, nasla jsem tuto starsi diskuzi a chtela bych se zeptat, zda se jeste schazite... mam dva prcky tak bychom se radi pripojili 🙂