Srdeční arytmie na 3. screeningu - může za to škytavka?

ellnionek
8. únor 2019

Dobrý den ,dneska jsem byla na 3screeningu a malému vynechávalo srdíčko ale měl přitom škytavku i na ozvach na tom screeningu to bylo slyset ale když mi to dělali minulý týden na gynekologii tak srdíčko tlouklo normálně a v nemocnici když jsem byla hospitalizovana tak také dělali tam přesně to co na screeningu ten samý odposlech a vše bylo naprosto v pořádku ..jsem z toho dost znepokojena a mám strach ..:( je to moje první těhotenství jsem 31+5 neměl jste s tím někdo podobnou nebo stejnou zkušenost ? Upravili se to nebo to může být příčina té škytavky ? Děkuji za odpovědi

azanka
8. únor 2019

@ellnionek syn měl při monitorech namerenou arytmii. Pan doktor mi řekl, že to není neobvyklé a do porodu se to obvykle srovná. Syn se narodil ten samý den večer. Přes noc mu srdce monitorovali a nic mu nezmerili. Jsou mu dva roky a nemá žádné problémy.

leilinka1234
8. únor 2019

Kamarádka lítala v těhotenství po doktorech, protože miminko mělo arytmii. Prý je to častý a do porodu to je ok. A taky že jo, má zdravé miminko ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru