Těhulky, Otrokovice, Zlín a blízké okolí, přidejte se
Ahoj holky, jmenuji se Zuzka a jsem z Fryštáku, ráda bych navázala komunikaci a třeba i přátelství nejen virtuální s vámi ostatními těhulkami tady z okolí. Tak kdo máte zájem, přidejte se. Pokecáme, vyměníme si rady, radosti i starosti a třeba časem můžem směnit i nějakou tu výbavičku. Na termínu porodu nezáleží. Už se na Vás všechny moc moc těším!!!
holky já se přizpůsobím, pojízdní jsme kdyžtak a snad cestu s oběma sama zvládnu 😃.
tak pak dejte vědět prosím! 😉
@oktarina...tak jedu😃
tak pak dejte vědět prosím! 😉
@oktarina...tak jedu😃
@ren01
@petrajavor tak ja dojdu jen pak upřesnit 😃 a pokud nebudem churavi tak se určitě dostavime fajn by byl srpen je ještě teplo a slunečnice neni snad jedina nekuřacka kavarna ve Zlině :-p
@petrajavor tak ja dojdu jen pak upřesnit 😃 a pokud nebudem churavi tak se určitě dostavime fajn by byl srpen je ještě teplo a slunečnice neni snad jedina nekuřacka kavarna ve Zlině :-p
@ladaa20 to není,ale potřebujeme místo,kde se děti zabaví a dostaneme se tak i s kočárky...posledně nás nic jiného nenapadlo...jestli o něčem víš sem s tím...+nesmí vadit tolik dětí
@petrajavor kavarna Maruška na vodni ulici ve zline je to takove zastrčene je tam zahradka s dětskym hřištěm a vevnitř dět koutek
@petrajavor
@oktarina jsem spíš pro září 🙂 Rádi přijdeme. S dětmi se dá ještě jít k Mácům, tak je velký prostor na hraní a hřiště, a dále Králova vila za Čepkovem, tam je krásný koutek pro prcky venku i s trampolínou. 😉 Už to mám letos zmáknuté 😃 Pak ta Maruška, jak je zmiňováno. No a Slunečnice. Nic víc jsem zatím ve Zlíně neobjevila 🙂
Takže za nás JEDU 😃
@oktarina jsem spíš pro září 🙂 Rádi přijdeme. S dětmi se dá ještě jít k Mácům, tak je velký prostor na hraní a hřiště, a dále Králova vila za Čepkovem, tam je krásný koutek pro prcky venku i s trampolínou. 😉 Už to mám letos zmáknuté 😃 Pak ta Maruška, jak je zmiňováno. No a Slunečnice. Nic víc jsem zatím ve Zlíně neobjevila 🙂
Takže za nás JEDU 😃
@tuliberka Králova vila = u nás zvaná palačinkárna je sice fajn, ale mám k ní maličké výtky 🙂 1. je o kousek dál od zastávky trolejbusu a nebo bus či vlak. nádraží, takže pro neautomobilové maminky hůře dostupná a co ty ceny??? 🙂 Jsme si tam šli sednout na kafe s palačinkou, a teda prostředí pěkné, ale na mě drahé 🙂
@ladaa20
@oktarina
@petrajavor
kavárna Maruška je fajn,ale není to tam moc velké,záleží kolik nás bude, mají tam venku tuším jen 5 stolků,takže to by tam krom nás nikdo jiný být nemohl a nevím jestli se to dá zarezervovat. U Máců nevím jak to vypadá,ale myslím že Slunečnice bude nejideálnější 🙂
@oktarina
@petrajavor
kavárna Maruška je fajn,ale není to tam moc velké,záleží kolik nás bude, mají tam venku tuším jen 5 stolků,takže to by tam krom nás nikdo jiný být nemohl a nevím jestli se to dá zarezervovat. U Máců nevím jak to vypadá,ale myslím že Slunečnice bude nejideálnější 🙂
@petrajavor @versamjak posledně, že? 🙂
U Máců se projde jakoby do dvora, který je komplet oplocený a je tam takové pískoviště a nějaké snad dvě houpací blbinky, děti tam mají dost prostoru na pobíhání, je to oplocené, pro maminy je takovýž strategický altán vprostřed, myslím, že je dost velký, zastřešený (stín) ale otevřený, takže děti mohou volně probíhat. Jako varianta ke Slunečnici taky dobré 🙂
U Máců se projde jakoby do dvora, který je komplet oplocený a je tam takové pískoviště a nějaké snad dvě houpací blbinky, děti tam mají dost prostoru na pobíhání, je to oplocené, pro maminy je takovýž strategický altán vprostřed, myslím, že je dost velký, zastřešený (stín) ale otevřený, takže děti mohou volně probíhat. Jako varianta ke Slunečnici taky dobré 🙂
@oktarina a myslím, že tam snad ani nemusíme dávat rezervaci..Myslím, že v odpoledních hodinách ve všední dny tam nebude nějak zvlášť plno..
@pampeliska1
@oktarina
@petrajavor
@versam no venku je všude mista dost a hřištatek vice mene taky,ale co uvnitř tam to už tak slavne nebude většina přijede s kočarkama minule jste měli ještě pupky 😃 i ve slunečnici je malo mista a přece jen v zaři byva počasi vrtkave a podle mne stači jen nějaky hraci koutek nebo piskovištatko vždyt kolik nas tam bude mamin s detma co si už hraji? Minule byly tušim 3 takže by to chtělo něco nekuřackeho s piskovištěm venku a koutkem vevnitř mužem dopo i odpo jsme přeci na mateřske prckum se da vzit obed ssebou nebo těm většim něco koupit takže zas tolik lidi tam aby jsme se vešly nebude ta Maruška je tušim taky oplocena a těch 5 stolu by melo stačit u každeho jsou 4židle a vyhled je dobry a při nepřizni počasi je misto a koutek pro děti i uvnitř U Macu nevim jak to je s prostorem na hrani vevnitř
@oktarina
@petrajavor
@versam no venku je všude mista dost a hřištatek vice mene taky,ale co uvnitř tam to už tak slavne nebude většina přijede s kočarkama minule jste měli ještě pupky 😃 i ve slunečnici je malo mista a přece jen v zaři byva počasi vrtkave a podle mne stači jen nějaky hraci koutek nebo piskovištatko vždyt kolik nas tam bude mamin s detma co si už hraji? Minule byly tušim 3 takže by to chtělo něco nekuřackeho s piskovištěm venku a koutkem vevnitř mužem dopo i odpo jsme přeci na mateřske prckum se da vzit obed ssebou nebo těm většim něco koupit takže zas tolik lidi tam aby jsme se vešly nebude ta Maruška je tušim taky oplocena a těch 5 stolu by melo stačit u každeho jsou 4židle a vyhled je dobry a při nepřizni počasi je misto a koutek pro děti i uvnitř U Macu nevim jak to je s prostorem na hrani vevnitř
@ladaa20 jako já myslím,že se vlezem jak do Slunečnice tak do Marušky,jelikož posledně se nahlásilo taky 20maminek a bylo nás asi 6...takže jsem klidná...
@oktarina jj, jak píšeš, je tam houpačka, pískoviště, skluzajda a papušci - andulky 😉 Ty Daníka baví 😃
Ale je pravda, že září kdoví jak bude ... A uvnitř pro děti nemají nic!
Jinak do Slunečnice, bych rezervaci dovnitř v případě nepříznivého počasí dala! Tam jak je hnusně je plno a je tam málo místa. Už od rána, kolikrát jsem si tam neměla kam sednout. Maminy si to hodně rezervují. 😉
V Marušce jsem byla jednou, hřiště venku je fajn, ale oplocené to není! Ale myslím, že bysme je uhlídaly. A uvnitř koutek je. Kolik lidí tam chodí netuším.
Ale je pravda, že září kdoví jak bude ... A uvnitř pro děti nemají nic!
Jinak do Slunečnice, bych rezervaci dovnitř v případě nepříznivého počasí dala! Tam jak je hnusně je plno a je tam málo místa. Už od rána, kolikrát jsem si tam neměla kam sednout. Maminy si to hodně rezervují. 😉
V Marušce jsem byla jednou, hřiště venku je fajn, ale oplocené to není! Ale myslím, že bysme je uhlídaly. A uvnitř koutek je. Kolik lidí tam chodí netuším.
@efee oupila bych overálky (nejlépe ty co se dají celé rozepnout) a asi radši nějakou podzimní kombinézku...i kvůli pupíku.. 😉 ale radšii co napíší holky co mají víc zkušeností já v tom ještě plavu 😃 😎
@petrajavor Děkuji Peti. Už jsem se otm bavila se sestrou a ta mi říkala, že pro malinké miminko stačí zavinovačka a do fusaku,a až bude větší třeba 5 měsíců tak kombinézku.
Začni psát odpověď...

Odešli
Takže pro pořádek prosím
@rkatka @mochenkaa @pampeliska1 @versam @amrash @zmyzulka @vendullka @tuliberka @ren01 @babbota @verisek.s @kvetinka6 @amelie001 @janinous @taknevim @gingermm @cosy @pavlina86 @hanny83 @alous000 @mmm_85 @essie @lili_h @emkous @ined77 @zuzanka68 @lucijeta @blahovi @avajka_f @lusindaa @luciena @ladaa20 @lusyy__ @kesilunah @capaja1 @mafy @lucie_kol @palkovaadela @betka_pralinka @blanka988 @santron @efee @nikka87
napište jen krátce jedu / nejedu 🙂 ať s tím domlouváním pak nespamujem pořád všechny dokola, jo? x-)