Těhulky z Brna 2011/2012
Ahoj holky, najdou se ještě nějaké Brněnské těhulky co mají TP 2012? Doufám, že jo 🙂
@hanuu Tak nase Eliska uz je na tom se spanim o moc lip - vetsinou zabere nakojit, odbrknout a deset minut houpat na balone v tesnym uvazu, ale prece jenom bych asi pockala na dalsi sraz. Navic jedem na tyden k nasim na chalupu, tak bych stejne nemohla.
Jinak jsme byli u dr. na sestinedelni kontrole - mala ma 4316 g, 54,5 cm a 37 cm obvod hlavicky. Zlobi nas nejaka vyrazka, ma hodne suchou a drsnou pokozku. Konicky pase nadherne a uz ji zacina bavit houpaci lehatko.
Jinak jsme byli u dr. na sestinedelni kontrole - mala ma 4316 g, 54,5 cm a 37 cm obvod hlavicky. Zlobi nas nejaka vyrazka, ma hodne suchou a drsnou pokozku. Konicky pase nadherne a uz ji zacina bavit houpaci lehatko.
@leniczka_brno jasně, tak sand příště. Eliška je teda šikulka. Ta vyrážka je mylsím normální, taky ji malej kolem 6. týdnů měl, ale brzo byla pryč.
Uf, když si přečtu obvod hlavičky, tak mi zatrne až někde - malej měl už při porodu víc 😃
Uf, když si přečtu obvod hlavičky, tak mi zatrne až někde - malej měl už při porodu víc 😃
@hanuu Ufff, taky mi zatrne. Navic me ceka dneska kontrola na gynde a pak uz asi manzel bude dotirat a ja se toho tak bojim! 😞 Teda ja se bojim cele te kontroly, protoze se mi asi budou vracet nektery vzpominky na porod. 🙂 A doufam, ze to Elinka zvladne - jedem pres cely Brno salinou, manzel bude vozit a zase nazpatky.
@leniczka_brno tak držím palce, určitě to bude vše v pohodě. Tak to pěkně zvládněte.
@hanuu já bych v pondělí mohla zatím malá je sice trochu nachcíplá, ale stejně bych asi vzala šátek, aby byla v teple dopolko?
@lucuschka Vím, že je to fráze, ale fakt si odpočiň tak moc jak jen múžeš a pořiď zásobu čokolády, s miminkem je to záhul. U nás se už 3. den vstává ve 4 ráno, jsem největší zombice z ulice a to nemluvě o tom jak je malý z počasí otrávený 🙂 Držím palce ať všechno proběhne v pohodě a jste s miminkem v pořádku spolu doma.
@gabbika děkujeme 🙂 Díky tomu, že pomalu celou noc procourám na záchod, tak přes den spím dopoledne nebo odpoledne, jinak bych padla na ústa :-| Na čokoládu už se těším po porodu, protože momentálně kvůli těhu.cukru nemůžu :-N Přeju pevné nervy, ať se malej Adámek polepší a všichni se trochu vyspíte 😉
@gabbika 😃 Zombice z naší ulice, to je Landa ne? Tak nefunguje šoupnout Adámka ráno k babičce a ještě se dospat?
JInak já nevím jak s Lukínem přežijeme zimu, on naprosto nesnáší být zabalenej, mít na korbičce ten kryt a tak. Takže včerra jsem byla 3x venku a 3x jsem ho musela strčit do nosítka, aby přestal řvát 🙂
JInak já nevím jak s Lukínem přežijeme zimu, on naprosto nesnáší být zabalenej, mít na korbičce ten kryt a tak. Takže včerra jsem byla 3x venku a 3x jsem ho musela strčit do nosítka, aby přestal řvát 🙂
@vendy26 @gabbika @carrynka @katka_brno @clara.7 Holky tak já časově navrhuji 13 hod, když to má Gabča ráno nejisté a Klárka musí ještě něco vyřídit, tak ať je to v pohodě. Co vy na to? Případně si najdite spoj, jestli vám třeba nizkopodlažní vychází nějak úplně blbě, tak se domluvíme podle toho. Já pujdu pěšky, takže je mi to jedno.
Začni psát odpověď...

Odešli
@misaskul Také se přidávám ke gratulantům a přeji vše nejlepší, hlavně zdravíčko a spoustu krásných zážitků!