Těhulky z Brna 2011/2012
Ahoj holky, najdou se ještě nějaké Brněnské těhulky co mají TP 2012? Doufám, že jo 🙂

•
5. únor 2013@clara.7 děkuju 🙂
@lucuschka Lucko podmínka knihovny je zaplatit roční členství, není to o nás, ale o jejich podmínkách, takže pokud příště dorazíte musíte mít členství zaplacené.
@katez Ahoj Katko, my jsme teď mimo Brno, ale těším se teda na nové tváře v knihovně 🙂 Jinak s holkama chodíváme občas do kaváren, v létě jsme byly v Lužánkách, na přehradě...na jaře to myslím bude určitě častější.
@katez Ahoj Katko, my jsme teď mimo Brno, ale těším se teda na nové tváře v knihovně 🙂 Jinak s holkama chodíváme občas do kaváren, v létě jsme byly v Lužánkách, na přehradě...na jaře to myslím bude určitě častější.
@lucuschka Ahoj Lucko, vzhledem k tomu, že knihovnu jsem domlovula já,t ka ti napíšu jak to je s registračním poplatkem: Od začátku to byla jedna z podmínek knihovny, aby nám tohle setkání umožnili. Myslím, že ti Lucka říkala, že od března bude nějaká změna a bude se nějak platit na každém setkání,a le teď je to o te registraci. Chápu, že když se budete stěhovat, tak je to blbé, ale jde o to, za jak dlouho to u vás vypadá. Pokud se jedná o někoik měsíců, tak si myslím, že bys ten poplatek zaplatit měla - je to 200Kč, můžeš si pujčovat knihy a využívat dalších služeb knihovny (ne jenom v centru,a le i na pobočkách). Pokud víš že příjdeš třeba už jen 2x, tak se prosímtě zkus domluvit ve středu s Luckou, aby o tom věděla a případně navrhla nějaké řešení.
Vůbec tě nechci od chození do knihovny odrazovat, naopak, ale zase bych nerada porušila dobré vztahy, tkeré v knihovně mám(e) a původní domluvu. Díky Hanka
Vůbec tě nechci od chození do knihovny odrazovat, naopak, ale zase bych nerada porušila dobré vztahy, tkeré v knihovně mám(e) a původní domluvu. Díky Hanka
@lucuschka no ona ti.nic moc jineho nerekne. Pokud nevis, ze vic jak jednou - dvakrat neprijdes, tak proste zaplat registraci a ber to jako podminku. Pokud opravdu uz prijdes jen jednou - dvakrat, tak to Lucce rekni, ale ona neni ten, kdo by ti to mohl nejak odpustit nebo rozhodnout, ze zaplatis jen cast. Musela by to stejne konzultovat s nekym z vedeni a myslim, ze z toho nebude mit uplne radost.
A kdy se mate stehovat?
A kdy se mate stehovat?
@lucuschka Lucko, pokud už jsi jednou v knihovně byla, tak podruhé už si musíš zaplatit registraci, taková jsou pravidla. To první setkání je jakoby na zkoušku, pak už se musíš registrovat. Chápu, že je to pro Tebe nepříjemné, když nevíš, jak to bude se stěhováním, ale pro nás by zase bylo nepříjemné, kdyby vedení knihovny klub maminek kvůli neplatičům zrušilo.
@carrynka Ahojky, my asi nedorazíme, měli jsme horečky a rýmu a teďka jak odešly ty horečky, tak jsme chytli tzv. 6 nemoc miminek, jsou to pupínky po těle po těch horečkách a trvá zmizení asi tak 3-4 dny, tak nechci ještě mezi děti moc chodit. Spíš asi až tu další knihovnu, popř. kdybyste šli třeba příští týden někam do herny nebo na kafčo, tak to už bychom se přidali, ale tento týden ještě nee, radši.
@carrynka Ano, já si "užívám" poslední dny 2 v 1. 🙂 A pravděpodobně to tak ještě nějakou chvíli bude. Malá se podle kontroly u dr. ještě ven nechystá, sice se to kdykoliv může změnit, ale abych se přiznala, i já to tak cítím. Bojím se, abych nepřenášela až do listopadu, ale snad to tak nebude.
A co u vás nového? Tady v diskuzi je to nějaké mrtvé, občas si něco přečtu v oblíbených, ale jinak o vás nic nevím. Caparti už lítají, tak je veselo co? 🙂
A co u vás nového? Tady v diskuzi je to nějaké mrtvé, občas si něco přečtu v oblíbených, ale jinak o vás nic nevím. Caparti už lítají, tak je veselo co? 🙂
@gabbika
@carrynka
@hanuu Dnes jsem si zrovna myslela, že už pojedeme. Bylo to šílený, z ničeho nic stahy cca co 3-5 minut, ale trvalo to asi jen 20 min a zase pohoda... Holky díky, snad to bude rychlý a bezproblémový. 🙂 A jméno - to už jsem tu někde zmiňovala, ale víte co - nechte se překvapit. 🙂 Jo a Adam to moc neprožívá, má teprve 2 roky, ale to, že mám v bříšku sestřičku vnímá a ví, že tu s námi brzy bude a že já budu pár dní pryč (to je naštěstí pohoda, protože je od roku téměř každý víkend minimálně na 1 noc u našich). Taky ví, že musel v létě opustit postýlku a musel jít do větší, protože v té malé bude malé miminko. Bere to tak nějak "normálně". 😉
@carrynka
@hanuu Dnes jsem si zrovna myslela, že už pojedeme. Bylo to šílený, z ničeho nic stahy cca co 3-5 minut, ale trvalo to asi jen 20 min a zase pohoda... Holky díky, snad to bude rychlý a bezproblémový. 🙂 A jméno - to už jsem tu někde zmiňovala, ale víte co - nechte se překvapit. 🙂 Jo a Adam to moc neprožívá, má teprve 2 roky, ale to, že mám v bříšku sestřičku vnímá a ví, že tu s námi brzy bude a že já budu pár dní pryč (to je naštěstí pohoda, protože je od roku téměř každý víkend minimálně na 1 noc u našich). Taky ví, že musel v létě opustit postýlku a musel jít do větší, protože v té malé bude malé miminko. Bere to tak nějak "normálně". 😉
Sem začni psát odpověď...

Odešli