Těhulky z Opavy a okolí. Podělme se o zážitky z těhotenství.
Ahojky 🙂 Je tady někdo z Opavy a okolí?Já jsem z Kravař 🙂 Jsem v 17.tt a mohly bychom se podělit o zážitky z těhotenství 😉

•
6. pro 2011@jakelina No já vím 😉 ,jen zrovinka v po jediný dník nemohu,zítra bych mohla,počítala jsem s tím a nic si neplánovala,no nevadí,tak i to je řešení,takže vás budu sledovat a doufám,že příště to vyjde 😉 x-)
0
Ahoooj všem 😉
tak jsem dneska stála s dvojčatama na Dolnáku 😃 😃 a říkám si jééé jsem prvníí....
noo a pak nikde nikdo 😃 😃 tak si říkám-sakra holky to změnily...
Na koníka jsme kukla až ted... 🙂 aspon jsem o nic jsem nepřišla....
Takže KDY se tedy koná sraz??
tak jsem dneska stála s dvojčatama na Dolnáku 😃 😃 a říkám si jééé jsem prvníí....
noo a pak nikde nikdo 😃 😃 tak si říkám-sakra holky to změnily...
Na koníka jsme kukla až ted... 🙂 aspon jsem o nic jsem nepřišla....
Takže KDY se tedy koná sraz??
Ahoj,
@lenulinka21 😃 😃 ach jaj, tak tys to odskákala, jen kvůli tomu, žejsem napsala, že mám nemocnou Aňu a nemůžu přijít?
Já s pondělkem souhlasím a je mi jedno, jestli dopo nebo odpo, přizpůsobím se. Hažte návrhy na hodinu, místo asi necháme stejné, ne?
@lenulinka21 😃 😃 ach jaj, tak tys to odskákala, jen kvůli tomu, žejsem napsala, že mám nemocnou Aňu a nemůžu přijít?
Já s pondělkem souhlasím a je mi jedno, jestli dopo nebo odpo, přizpůsobím se. Hažte návrhy na hodinu, místo asi necháme stejné, ne?
tak co babenky sešly jste se? já teda nestíhám, zítra nám vypukne stěhování, mě by to líp vyhovovalo, příští víkend, ale nevadíííííííííííííííííí
snad se jednou potkáme 😃DD
aaaaaaaaaa nedočítám ale ted vídí oko mé, nesešly takže podnělok jo? klidně já můžu dopo i odpo dejte vedět čas
@jakelina
snad se jednou potkáme 😃DD
aaaaaaaaaa nedočítám ale ted vídí oko mé, nesešly takže podnělok jo? klidně já můžu dopo i odpo dejte vedět čas
@jakelina
@lucisa já jsem téééž trdlo... hi hi jsem si to tady pořádně nepřečetla :-N
Ale vůůůbec o nic nešlo ven bychom šli tak i tak 😉
HOLKY já na pondělí nemám NIc takže i ten čas na 15 hod je úplně vyhovující. Ve 14hod
se totiž KLUCI budí takže za mě souhlas. 🙂
Ale vůůůbec o nic nešlo ven bychom šli tak i tak 😉
HOLKY já na pondělí nemám NIc takže i ten čas na 15 hod je úplně vyhovující. Ve 14hod
se totiž KLUCI budí takže za mě souhlas. 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli