Těhulky z Opavy a okolí. Podělme se o zážitky z těhotenství.
Ahojky 🙂 Je tady někdo z Opavy a okolí?Já jsem z Kravař 🙂 Jsem v 17.tt a mohly bychom se podělit o zážitky z těhotenství 😉

•
26. lis 2010@katy.m dcerka se jí ptala jestli vánoce nebudou???
0
A co je s @lillyzelvicka , víte někdo, Koukala jsem n aOpavský region a mám 2 adepty:
- Jakub Frank z Uhlířova - 22.11., maminka Lenka
- Adélka Procházková z M. Lazců - 23.11. - maminka Kamila
Zbytek se narodil 21.11.(kdy tu lilly byla naposledy) a dřív, nebo má sourozence. Nevíte někdo, jak se lilly jmenuje pravým jménem?
- Jakub Frank z Uhlířova - 22.11., maminka Lenka
- Adélka Procházková z M. Lazců - 23.11. - maminka Kamila
Zbytek se narodil 21.11.(kdy tu lilly byla naposledy) a dřív, nebo má sourozence. Nevíte někdo, jak se lilly jmenuje pravým jménem?
Tak vám řeknu, že Kubajs je pěkný kus chlapa a jakého má kohoutka :-N :
http://opavsky.denik.cz/miminka/tak-uz-jsme-na-...
Pošlete mu hlásek, já hlasovala, sice na ty rychlíky už nemá šanci, navíc to končí už zítra, ale ať vidí, že jsme se těšily, kdy už vykoukne na svět, aby nemusela maminka na svařák nebo punč s pupíkem. Akorát, kdo ví, jestli se Lenča až z takové dupy Uhlířova přes sníh dostane do Opavy. :-S
A všem připomínám, že náš srazík se blíží - za týden a něco!!!!!!!!!
http://opavsky.denik.cz/miminka/tak-uz-jsme-na-...
Pošlete mu hlásek, já hlasovala, sice na ty rychlíky už nemá šanci, navíc to končí už zítra, ale ať vidí, že jsme se těšily, kdy už vykoukne na svět, aby nemusela maminka na svařák nebo punč s pupíkem. Akorát, kdo ví, jestli se Lenča až z takové dupy Uhlířova přes sníh dostane do Opavy. :-S
A všem připomínám, že náš srazík se blíží - za týden a něco!!!!!!!!!
Ahojky pozdě ale přece se hlásím nebyl časík.Malý se narodil 22.11 v 9:58 měřil 52cm a vážil 3,910kg🙂
Se srazíkem já uvidím jaké bude počasí přece jen je tam na malého dost velká kosina :-|
Se srazíkem já uvidím jaké bude počasí přece jen je tam na malého dost velká kosina :-|
@lillyzelvicka velikááánská gratulace x-) kubík je teda pořádný kus chlapa 🙂 A pokud se srazu nezúčastníte.máš (vyjímečně 😃 😉 ) omluvenku 🙂
@lillyzelvicka tak ještě jednou velká gratulka a tvá případná neúčast je samozřejmě omluvena. A změň si info v pase, maminko!!!! 😉 Už žádná těhulka 😉
A jdu se kouknout do tvého alba, jestli tam máš už nějaké fotečky.......
A jdu se kouknout do tvého alba, jestli tam máš už nějaké fotečky.......
Začni psát odpověď...

Odešli