Těhulky z Ostravy
Ahojky,našla by se tu nějaká těhulka z ostravy?já jsem se tady nastěhovala s manželem tak tady moc kamarádek nemám,a už vůbec ne těhu.myslím že by nebylo špatný pokecat o starostecha radostech těhulek... 🙂

•
30. črc 2010mi se jen - co to píšu :-N my si jen
0
@andelka a co by mi to přineslo mít dítě po škole????já si potrpím na jistotu, takže pro mě bylo prvořadé mít sociální zázemí a taky finanční, každá máma chce snad pro svého prcka to nej ne? teda myšleno tak, že o něco lepší dětství než měla ona sama. A to jestli někdo makal před nebo ne si myslím, má dost společného, hlavně z titulu mateřské, důchodové a zdravotní pojištění..ale tak to asi vidím jen já...do finanční nejistoty bych děcko na svět nepřivedla to by bylo ode mě krajně nezodpovědné.A věř mi že k tomu jsem taky musela nějakou tou cestou dospět a psychicky vyzrát, to´t můj názor
jako vy furt vidíte ty malé mimina , ale uvědomte si budoucnost, škola, školy v přírodě pomůcky, všecko stojí majlant a vydávat to třikrát bych musela fakt mít dvojnásobný plat miminálně, nechci stát před řegálem s jogurtamam rozhodovat se podle ceny či značky (hollandiax ARO výrobky např) to mi nikdo nevymluví že se dá v pohodě vyžít se třema dětma
já taky měla báječné dětství 🙂, tatka si dělal VŠ už když jsem byla na světě já,mamka je vyučená a maká za minimální mzdu ale dětství jsem měla krásné. fakt je to o prioritách apod. a podle mě kdyby ta holčina nebo paní byla zodpovědná tak používá antikoncepci když ví že další dítě ne a to z jakéhokoliv důvodu
@lucenek jo všechno stojí ale za ne milion abych nemohla koupit ty pastelky apod. že půjde třeba do školy vím dopředu tak to můžou koupit postupně a ne 30.8. jéžiš musím jít nakupovat a nechat tam 3 000, na vše existují akce to se dá. u nás to s financema není žádná sláva-věděla jsem a přesto jsem do toho a šla a fakt nelituju že kluky mám a i tak Tomáškovi jogurt koupím-kupuju holandii, jihočeský a občas chocenský a jde to,prostě ušetřím jinde a je to
podle toho co píšeš tak lidi s minimální mzdou nemají nárok na to mít děti.
podle toho co píšeš tak lidi s minimální mzdou nemají nárok na to mít děti.
ženské, co se tady hádáte??? 😃 lucenek má potřebu být zajištěná na to, aby měla děti, proto si malou pořídila, až to bylo vhodné. Ostatní tohle až tak neřešili a děti si pořídily "nezajištěné". A já jsem zajištěná, jistou práci, chlap to samé a furt máme pocit, že ještě nejsme zajištění dost 😃 protě taková je doba...ale můj názor je, že když vím, že zajištěná nejsem, tak dělám tak, abych nepočala a nemusela pak tyhle věci řešit. Nehledě na to, že znám spoustu takových, co měli hafo peněz, na dovolenou lítali málem vlastním tryskáčem...a něco se potento a skončili s holým zadkem. Takže vzdycky může být líp, ale může být i hůř. Je to nekonečnou debatu 😉
@majatob jo taky takové lidi znám-sousedy mých rodičů, mají 2děti (holky a finančně jsou na tom slušně, nemají miliony ale mají hezký a moderní dům, peníze na dovolenou) ale holky neznají že by si s němi rodiče hráli - třeba jen člověče nebo jeli někde na výlet apod. prostě nemám pocit že by byli nějak štastné a vždycky rádi chodili k nám a strejdo můžu s vámi jet? (samo jeli a rodiče jim peníze dali a jelo se) X spolužačka ze ZŠ kdy oba mají minimální mzdu ale na výlet se jelo-třeba 2x ročně ale i tak z toho měli velkou radost a myslím že jsou mnohem štastnější než ty děti předtím. je to o lidech, dá se vyjít i s málem a udělat dětem hezké dětství
@smardik kvůli Honzíkově nemoci? 😞 snad bude vše v pořádku a brzy si to vynahradíte....
@majatob byli jsme v Itálii - Lago di Garda, pak Ligurie a cestou zpět ve Švýcarsku, přítel tam má sestřenici. Bylo to fakt super...sice první 3 dny vypadaly na rozchod 😎 ale pak se to vše srovnalo a teď máme doma naprostou idylku 😉
@majatob byli jsme v Itálii - Lago di Garda, pak Ligurie a cestou zpět ve Švýcarsku, přítel tam má sestřenici. Bylo to fakt super...sice první 3 dny vypadaly na rozchod 😎 ale pak se to vše srovnalo a teď máme doma naprostou idylku 😉
Začni psát odpověď...

Odešli