Termín porodu červen/červenec 2013 🙂
Tak, jsem zvědavá, kolik z nás už ví, že bude rodit v tomto termínu? 🙂
@kaijko vseobecne..s prckem to fakt nejde, den utece raz dva a vecer jsem rada, ze ziju. Chytla me jeste debordelizacni nalada, ale na zahnizdovani je pritom brzo 😉, takze mame barak procistenej od vsech kramu atd., nakupy muzou zacit hihi.
Ba ne, diky tomu hodne chuderka podedi..manzel chtel vzdycky kluka, no ted je za hvezdu, omotala si ho paradne, takze jestli to bude dvakrat, tak ho i lituju 😉.
Jaky mate jmena, to jsem nejak nedocetla..
Ba ne, diky tomu hodne chuderka podedi..manzel chtel vzdycky kluka, no ted je za hvezdu, omotala si ho paradne, takze jestli to bude dvakrat, tak ho i lituju 😉.
Jaky mate jmena, to jsem nejak nedocetla..
@xmalij
@kaijko Nám se líbí Radim, Manželova rodina to zkritizovala (to měli jediné štěstí, že jsem tam nebyla já😃) a mojí mamče se to taky nelíbí, ale tak nějak se prostě k tomu moc nevyjadřuje, ví že je to naše věc🙂 A holčičí Eliška🙂 Ale nevim nevim.. Ještě jsme pořádně nekoukali do kalendáře, tak uvidíme🙂
@kaijko Nám se líbí Radim, Manželova rodina to zkritizovala (to měli jediné štěstí, že jsem tam nebyla já😃) a mojí mamče se to taky nelíbí, ale tak nějak se prostě k tomu moc nevyjadřuje, ví že je to naše věc🙂 A holčičí Eliška🙂 Ale nevim nevim.. Ještě jsme pořádně nekoukali do kalendáře, tak uvidíme🙂
@marcelka287 Elišku bych klidně taky dala, ale jmenuje se tak půlka rodiny, takže musela z kola ven. Já jsem tak nějak pořád pro Terezku a u kluka nevím vůbec. Uvidíme, asi bude doma válka. 😃
A jinak terezka se mi líbí taky, ale manželovi moc nee🙂 Ja jdu holky🙂 tak papapap
@marcelka287 @mercedesse Eliška je krásné jméno. Já bych klidně byla i pro Elišku II 🙂 ale manžel si tím není jistý 😃 Stejně ale nechal výběr jmen na mě, takže to tak klidně může dopadnout 😃
@marcelka287 papa
@eliska_z no jenže u nás už je to babička, teta, a sestřenky dcera a to už bych vypadala jako magor, ale jinak by se nám to líbilo oběma. Jo abych nezapomněla, tak už se mi ozvali a zatím to vypadá, že jsou spíš oni rádi, že na mě narazili a dostanou se k informacím. 😃
@eliska_z no jenže u nás už je to babička, teta, a sestřenky dcera a to už bych vypadala jako magor, ale jinak by se nám to líbilo oběma. Jo abych nezapomněla, tak už se mi ozvali a zatím to vypadá, že jsou spíš oni rádi, že na mě narazili a dostanou se k informacím. 😃
@mercedesse Tak to máš složitjší, ale třeba další holčička už ti projde s tímhle jménem. 🙂 To už nebude vypadat tak blbě 😃
Já jsem si to myslela, že budou rádi. My jsme taky vždycky nadšení, když najdeme někoho, kdo o tom něco ví. 🙂
Já jsem si to myslela, že budou rádi. My jsme taky vždycky nadšení, když najdeme někoho, kdo o tom něco ví. 🙂
@eliska_z no já z praktických důvodů u dovu dětí fakt končím. Leda bych zblbla až tyhle odrostou. 😃
@ mercedesse Eliska je krasna, vy mate pulku rodiny a ja zrovna nikoho takovyho neznam 😃.
Ja jsem pro Terezku, nebo Ester (spis ale ne) a manzel chce Valentinku. Myslim, ze kdyz uz je frustrovany z toho pohlavi, tak jmeno necham na nem 🙂. A k Viktorce to jde..
Tak ted jsem zabila pres hodinu casu cucenim na anglicky Mother care..to vam reknu, sekce akce, obleceni a ty ceny!! Tady je to nekolikrat vic a ikdyz jsou slevy (rusi ho v Myslbeku, tak jsou 50%slevy), tak stejne tady je to polovina.
Ja jsem pro Terezku, nebo Ester (spis ale ne) a manzel chce Valentinku. Myslim, ze kdyz uz je frustrovany z toho pohlavi, tak jmeno necham na nem 🙂. A k Viktorce to jde..
Tak ted jsem zabila pres hodinu casu cucenim na anglicky Mother care..to vam reknu, sekce akce, obleceni a ty ceny!! Tady je to nekolikrat vic a ikdyz jsou slevy (rusi ho v Myslbeku, tak jsou 50%slevy), tak stejne tady je to polovina.
@mercedesse Tak my byly se ségrou taky jen dvě, když nám v 12/8 letech přibyl brácha 🙂
Jéé já mám taky srdíčko:) Děkuji, určitě od někoho z Vás🙂
Já jsem dneska nějak přejetá a vůbec se mi nechtělo z postele..🙂
Já jsem dneska nějak přejetá a vůbec se mi nechtělo z postele..🙂
Holky tak já dneska budu až večer, odjíždím k našim, Michal není doma a mě se fakt nechce bejt s tchýní, tak půjdeme do lesa na procházku. Zatím se tu mějte.
Začni psát odpověď...

Odešli
@marcelka287 Díky!!!!
@kotito A jak je? Cos dobrého papkala? Uděli Ti doma nějakou specialitku?