Ahoj holky je tu někdo kdo ma termin porodu v dubnu ?
tak to jsme i ve stejném týdnu, tak to je super 🙂 snad se k nám časem přidají další těhulky 🙂
Ahoj holky, mě to vychází podle PM na konec března, ale podle ovulky na 6.4. Jak je holky, máte už nějaký jiný příznaky?
tak koukám, že jsme se tu hezky sešly, všechny čekáme druhé dítko 🙂 mě taky zatím nic není, únavu přikládám spíš tomu mýmu rošťákovi než těhotenství 🙂 já mám jít na ultrazvuk do CARu až 22.8. ale chci skusit příští týden svého doktora 🙂
ahoj holky
byla jsem s klukama u přibuznych.a podivat se do luhačovic,ale pršelo.
dívám se dívám - už dubnový těhulky 🙂 holky krásné těhulkování, před dvěma dny to je přesně rok, co jsme počali my a teď mi leží v postýlce 3měsíční Matoušek 🙂
chtěla bych holčičku, ale stejně to bude určitě kluk 🙂 ale je to jedno 🙂 Tomika máme po IVF, tenkrát mi zaváděli 2embrya a chytli se obě, ale v 8tt jsme o jedno přišli. . .teď mi zaváděli taky 2, ikdyž jedno bylo trochu horší kvality, takže jsem moooc zvědavá na ultrazvuk 😀
Taky se přidávám, jestli můžu 🙂 I když velmi opatrně, přece jen je to ještě hrozně brzy... K dr. se chystám až na konci srpna. Není kam spěchat... 😀
ahoj holky,
už se tešim na patek na kontrolu.
holky neudelame si tabulku?
nick ............let.............termin porodu.................pohlaví...............jména
ashlee..........27................1/4/2013......................překvapeni......
kontroly:
srpen-
3/8......ashlee-kontrola
nick ............let.............termin porodu.................pohlaví...............jména
ashlee..........27................1/4/2013......................překvapeni......
Angel01........26................5/4/2013.....................chceme vědět
kontroly:
srpen-
3/8......ashlee-kontrola
1/8.......Angel01
tabulka
kontroly:
srpen-
1/8.......Angel01
3/8......ashlee-kontrola
axi81............31.................8/4/2013.....................budu chtít vědět
kontroly:
srpen-
1/8.......Angel01
3/8......ashlee-kontrola
28/8....axi81 - první plánovaná návštěva doktora
@angel01 Díky 🙂
Asi bych šla dřív. Ale vím, že další dva týdny tam stejně nepůjde pořádně nic vidět, stejně bych pak byla nervozní do další kontroly, aby bylo srdíčko. Třetí týden v srpnu tady nejsem, takže vychází až ten poslední 🙂 Ale pokud bude nějaký problém, půjdu samozřejmě dřív. Snad to ale nebude potřeba 🙂
ahoj všehny🙂 Axi81 ... jak sis bez doktora zjistila termín??ptám se protože mám dle kakulačky podobný termín a zdá se mi to ještě dost brzy na to, abych to brala vážně 😨
Ahojky, já mám termín 5.4.2013 🙂