Termín porodu květen 2014
Ahojky holky je tu někdo - na povídání, prožívání těhotenství atd., kdo teď našel // nebo na ně čeká a termín mu vychází na květen 2014? 🙂
Já dnes 10 DPO našla slabonkého ducha - ještě nevím, jak to dopadne, ale doufám, že dobře 🙂
Bylo to naše první snažení, vůbec jsem to nečekala 🙂 a doufám, že vše půjde dobře 🙂... Kdyby ano, tak TP podle ovulace by byl 11.5. 🙂
Doma mám 8 měsíčního broučka, tak doufám, že nám k němu vyjde sestřička 🙂
Já dnes 10 DPO našla slabonkého ducha - ještě nevím, jak to dopadne, ale doufám, že dobře 🙂
Bylo to naše první snažení, vůbec jsem to nečekala 🙂 a doufám, že vše půjde dobře 🙂... Kdyby ano, tak TP podle ovulace by byl 11.5. 🙂
Doma mám 8 měsíčního broučka, tak doufám, že nám k němu vyjde sestřička 🙂

•
30. zář 2013@janetoty já už má aféru s krvácením dvakrát za sebou...zatím teda ještě naděje žije, i když teď v neděli jsem krvácela hodně, i kousky ze mě padaly, tak jsem myslela, že je konec, ale na pohotovosti mě vyšetřili, udělali ultrazvuk a srdíčko bilo, velikost odpovídala...tak mě zas poslali domů...s tím, že ej to na přírodě, že víc než utrogestan stejně dát nemůžou... ty kousky mi říkal, že to může být hlen, který produkuje čípek a smíchaný s tou krví to vypadá jako "cucky"...takže samozřejmě to může být dobrý, ale taky ne....určitě je lepší pro tvůj klid, když doktor ultrazvukem koukne, ale jinak to stejně nijak neovlivní.
0
Začni psát odpověď...

Odešli