Termín porodu prosinec 2012 🙂
Tak já se teda potichoučku polehoučku rozhodla založit tuto diskuzi....tak holky, které čekáte miminka v prosinci 2012, šup sem 🙂 🙂 🙂

•
17. kvě 2012@ennie22 taky si rikam, ze to bude takovej andel s dablem v tele 🙂 no na ultrazvuk se tes, je to fakt nadhera 🙂 ja na tu obrazovku vzdycky cucim a nic jinyho nevnimam 😃
0
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Jsem ve 12. týdnu a termín bych měla mít okolo Miluláše 🙂 Do diskuze jsem ze začátku sem tam nahlídla, ale nechtěla se zatím zapojit, protože jsem měla obavy, aby vše bylo OK. Teď jsem tady delší dobu nenakoukla a vidím, že většina odešla do uzavřené diskuze. Přibírají ještě nebo už ne?
Ahoj, ráda bych se přidala do vaší skupinyk. termín mám 2.12. 🙂...koukám letos si Vánoce všichni pěkně užijem 🙂
Ahoj holky, pokud chcete přidat, napiště @lucinka0606 a ona Vás ráda přidá k nám 😉
tak utz mám za sebou!! mimi je zdravé, všechno dopadlo na 1s * 🙂. Teď tedy můžu tuto zprávu pustit do světa, aniž bych se bále nějaké zrady 🙂 Je to moje druhé těhotenství...Prvni jsem prožívala úplně jinak, bylo to plánované těhotenství, druhé dítě jsme zatím neplánovali, a toto těhotenství v dnešní době, kdy hodně párů nemůže mít dítě, beru jako zázrak. Protože jsem otěhotněla, a teď pozor, z jednoho chráněného milování...mazec, že??? ...chtěli jsem se stěhovat, já si chtěla najít lepší práci a najednou tohle BUM všechno jinak....člověk mín, život mění....chodím do rpáce, tam je to to psycho...ale nesmím to ještě nikomu říct aby mi nedali výpověď, protože nemám odpracováno tolik, abych měla nárok na mateřskou, takže jsem trochu v pasti...
Dopíjím kávu a jdu do práce...(jo piju kávu...jednu denně, jinak bych asi v práci usnula, jak bývám unavená, ikdyž teď na začátku 4. měsíce se už cítím lépe...)
Dopíjím kávu a jdu do práce...(jo piju kávu...jednu denně, jinak bych asi v práci usnula, jak bývám unavená, ikdyž teď na začátku 4. měsíce se už cítím lépe...)
Ahoj holky, můžu se k vám prosím také přidat? Termín porodu mám 21.12. 2012 a potřebuju s někým sdílet ty těhotenské nálady a obtíže a samozřejmě také radosti. Jsem na neschopence, takže mám moře času a uvítám jakékoli popovídání. Bydlíme s manželem v podstatě na samotě a tak mi hrooozně chybí lidi. Pracovala jsem ve velkém městě a už jsem tři měsíce doma skoro bez lidí. Budu moc ráda, kdybyste mě přidaly. Děkuju moc.
@theana
@franci16
@kamulinek
@smoulanda
@numinek
@mac9
@martusinek
Holky, jak jsem již několikrát psala, stačí napsat @lucinka0606 o přidání do soukromé skupiny. Není tu každý den, takže to bohužel může chvíli trvat..
@franci16
@kamulinek
@smoulanda
@numinek
@mac9
@martusinek
Holky, jak jsem již několikrát psala, stačí napsat @lucinka0606 o přidání do soukromé skupiny. Není tu každý den, takže to bohužel může chvíli trvat..
@draczech Děkuji moc, už jsem ji napsala interní poštu, jen jsem to pro jistotu napsala i sem🙂. děkuji a těším se na setkávání v diskusi
Holky už jste byli na těch testech na genetiku? Doktor mi to spočítal na 15+5..takže tento pátek. To je doufám jen odběr krve, nic víc. Už jen z toho odběru jsem pěkně mimo. Minule to se mnou málem seklo na transfůzce :/ 🙂
@barrbarrela Myslíš tím screening v 1. trimestru? nebo tripple testy? Protože na ten screening se chodí snad jen do 13+6 a pak hodně holek už na triply nechodí.
@zzikk myslim ty tripl...ten screening mi doktor nenabídl a dočetla jsem se o tom už asi bylo pozdě. a nebo to bylo v rámci těch prvních odběrů krve a ni o tom nevím 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli