Termín porodu prosinec 2012 🙂
Tak já se teda potichoučku polehoučku rozhodla založit tuto diskuzi....tak holky, které čekáte miminka v prosinci 2012, šup sem 🙂 🙂 🙂

•
28. lis 2012jezis ja snad neumim ani odeslat prispevek🙂
0
😃 😃 😃 😃 😃 legrace to teda je! ale neholit se v dnešní době? já se v neděli snažila sama a způsobila si dvě řezné rány....no holte se před mokrým zrcadlem :-p :-p :-p :-p o víkendu zase poprosím manžela, to je na jistotu 😉 sice si musím chránit ten můj malý poklad, ale oholená jsem na 1 😃 😃 😃 😃
Já jdu na holení s pohmatem, takže sice nejsem pořezaná dole, ale ruce mám jak na jatkách.
jehehe koukám všude stejný 😃 já na to jdu taky na slepo pak kouknu do zrcadla a toto vypadá, takže jdu většinou ještě jednou 😃 od přítele se teda holit nenechám když kolikrat vidím jeho jak to pořezaný tak ani za zlatý prase 😃 kurnik všichni tady máte pupíky já s ho teda taky ještě jednou vyfotím 🙂
@rosaleen to máš pravdu. já mám pár fotek, ale není nad to fotit se ve stejném prostředí a každý měsíc, to má pak člověk super srovnání!
známá tak fotila každý měsíc své miminko, společnost mu dělal obří medvěd. to jste měly vidět ty měsíční rozdíly!medvěd stále stejný a mimís rostl a rostl...super albíčko z toho bylo. 😉
známá tak fotila každý měsíc své miminko, společnost mu dělal obří medvěd. to jste měly vidět ty měsíční rozdíly!medvěd stále stejný a mimís rostl a rostl...super albíčko z toho bylo. 😉
Holky, tak s holením sme na tom asi fakt všechny stejně 🙂 Nohy ještě zvládnu sama, ale jinak už i manžel asistoval 😃 Ta představa, že bych jela neupravená a měli mě v porodnici holit, to mě teda pěkně děsí 😃 :-x
Jinak mě manžel fotí bříško každý měsíc ve stejný den, pak si z toho chci taky udělat jednu fotku 🙂
@babettaboo Jé, kde máš mimi? Taky nemáš žádné bříško 🙂
Jinak mě manžel fotí bříško každý měsíc ve stejný den, pak si z toho chci taky udělat jednu fotku 🙂
@babettaboo Jé, kde máš mimi? Taky nemáš žádné bříško 🙂
@haniiicka mě břicho teda sem tam tvrdne občas pobolí ale tot vše :/ já to taky nevidím 😃
Začni psát odpověď...

Odešli