Termín porodu prosinec 2014
Ahoj holky tak otvíráme nový termín porodu prosinec 2014 🙂

•
16. čer 2014Ahoj zeny tp mam 20.12druhy 21.12 je tu mekdo podobne
0
ahoj holky,tak se hlásím na prosinec.přesněji podle utz 9.12.takže čekáme maleho-malou čertici.jak jste na tom s vybavovanim?budete ještě čekat nebo už mate nějaké úlovky?my si chceme nechat říct co to bude,akorát mimco se vždy otoci a neukaze se😞
@achjonetusim tak to já spim ještě ted porad a to jsem už v 17tt.porad unavená.už me to začíná stvat. doktorka mi říkala,ze to bude medvídek,ze si vyžaduje tolik spánku😃
@mischel117 já jsem 15tt, ale taky bych jen a jen spala.... Tak jestli má tvoje doktorka pravdu, tak to budeme mít dobrý 😃 Holka v noci řvala a ve dne spala jen když jsem s ní jezdila. Kluk byl v poho, tomu stačila ke štěstí vanička s vodou, hodně jídla a pohldlná postýlka....
Achoj holky, kdo se chce přidat do prosincovek 2014 na fcb, ať se přidá https://www.facebook.com/groups/659204250795400/ Je to soukromá skupina.
@ppr já mám termín 9.12. a nic mi o registraci v porodnici nic neříkal. Není to brzo?
@mischel117 Ahoj, co myslíš brzo? Registraci k porodu? No registrovala jsem se ve 14. týdnu.
Ahoj, taky se přidávám 🙂 Termín máme 30.12. ale dvakrát mi ho posunovali, takže nějak mezi svátky by naše, podle všeho, Elenka měla vykouknout na svět. 🙂
@mischel117 záleží, kde chceš rodit.... do pražských se skoro do všech musí do 14tt, jinak se nemusí skoro nikde, jen do takových těch populárních typu Vrchlabí atd.... Lepší prostě tam, kde chceš rodit, zavolat a zeptat se. Já jsem z Kutné Hory, rodit chci v Nymburce a volala jsem tam - registrovat se nemusí, jenom je lepší si objednat nadstandard, pokud ho člověk chce....
Ahoj maminky, ráda bych se k vám přidala do skupinky. Termín mám 30.12. Zatím nevím pohlaví mimča, schovává se 🙂 ale 6.9. jdu na 4D tak snad už. Rodit budu v Kolíně. Jinak už mám doma skoro 5 letou dcerku...
Začni psát odpověď...

Odešli