Termín porodu říjen 2012
Hledám, ale nenalézám... najde se někdo s TP říjen 2012?
Pokud už tu taková diskuze je, omlouvám se, fakt jsem nenašla.
Pokud už tu taková diskuze je, omlouvám se, fakt jsem nenašla.

•
6. únor 2012@twininky jeeee bublinka 🙂 , to je super, já jsem šla dnes na krev, ale jelikož dr. tam neměla sestřičku, tak prý mám přijít až tam bude tj. ve středu. Dr. a neumí odebrat krev, nechápu!! Tak vše budu vědět až ve čtvrtek 😞 Už netestuji, jediné co mě uklidňuje, jsou bolavá prsa, jinak nic necítím. Twini jsem zvědavá na tebe!!!!! 🙂
0
@twininky No tak to jo, to bylo na srdíčko opravdu ještě brzy, vlastně co si tak pamatuju, máš štěstí, že vůbec bylo na tom ultrazvuku něco vidět, já si pamatuju, jak mě kdysi po 1.IVF doktor vystresoval, protože na ultrazvuku nic neviděl, ale testy jsem měla pozitivní, taky jsem byla 16. den po ET... až sestřička mě pak uklidňovala, že to není nic výjmečného... a vše bylo v pořádku 😉 . Takže to, že už byla vidět bublinka je super!!!
Jo, ještě se zeptám, kolikátý den po oplodnění jsi šla na ET?
Tak to je dobrý, já jdu k dr. o 3 dny dřív a k oplodnění došlo taky o 3 dny dřív... takže budem u dr. nastejno 😃
Jo, ještě se zeptám, kolikátý den po oplodnění jsi šla na ET?
Tak to je dobrý, já jdu k dr. o 3 dny dřív a k oplodnění došlo taky o 3 dny dřív... takže budem u dr. nastejno 😃
@twininky Teď jsem se schválně dívala do svého notýsku, kam jsem si všechno zapisovala... tak dokonce 17. den po ET jsem tehdy na ultrazvuku byla a nebylo ještě nic vidět 😉 . A na srdíčko jsem byla taky o 10 dnů později, tak jak jsi objednaná ty, a vidět bylo 😉 . Takže jestli dobře počítám, teoreticky bych měla i já v pondělí už to srdíčko taky vidět... ježiš já se tak bojím :-S ...
teď na tom tak přemýšlím, holky normálně moje životní číslo je 5, to když sečtu čísla v datu narození. 5let, než jsme dostavěli dům, 5krát se nám nepodařilo IVF, 5tku mám nohu 🙂 , 5let jsem se trápila s jedním borcem, a teď je rok 2012, když se sečte tak je 5, tak doufám, že se nám letosd narodí miminko 😃
Začni psát odpověď...

Odešli