Termín porodu únor 2014
Ahoj holky. Je tu taky někdo, kdo bude rodit v únoru 2014? 😉 Tak honem sem do diskuze.

•
4. únor 2014@27verca .. já myslím, že nebudeš 😃 držím palec, zítra se ozvi, jak se cítíš. pa .. jdu do pelíšku .. přeci jen mám ještě 3x budíka na 4.20 :-p
0
@coolik dekuju moc a uzivej posledni dny v praci 🙂 jinak to mam bez sampicka a bez drog na uklidneni 😞 nuda. Ale jsem paradoxne v klidu, proti dnesnimu dopoledni doma. To jsem byla ve smrti. Dobrou a zitra pisu 🙂 ps: diky za recepty!
@27verca - Veru, tak kdyz uz tak 9/2 na tricetiny moji segry a muj puvodni termin 😃
@27verca - Veru, tak kdyz uz tak 9/2 na tricetiny moji segry a muj puvodni termin 😃
@stankovamisu Veru prave psala sms, ze uz je Jirik na svete 🙂 takze fakt porodime spolecne alespon my dve, kdyz ty nic 😃
@27verca - paradicka, tesime se na foto a diky za sms 🙂
@27verca - paradicka, tesime se na foto a diky za sms 🙂
@brsh Dobré ráno berušky, tak Verča je už happy s Jiříkem ... já si to večer myslela, že už dnes žádné himaláje nestihne upéct! 😃 Ještě jsem zvědavá na @stankovamisu ... 🙂 a u tebe Baru je to prostě jistota! 😉 .. takže na vás na všechny moc myslím!
Klári pevné nervičky .. musí to být dobré! 🙂
Klári pevné nervičky .. musí to být dobré! 🙂
@stankovamisu jee, ja se picnu 😃 tak ze by? Drzim palce, at ficis a rodis dneska, hehe. @coolik - no moooc sikovna holka 😃 uz jde na me s infuzi, to bude horor teprve. Na sal nejdriv v pul devaty, spis pozdeji. Napisu co nejdriv 🙂
@novaa - dekuju a drzim palce! 😉
@novaa - dekuju a drzim palce! 😉
@stankovamisu Jejda, já to kdysi říkala, že se sejdem na jednom datu.. a nakonec to tak skoro bude. Držím palce!!!
Holčičky moje, tak jsem právě volala na výsledky a prý to je ještě hraniční velikost té šišinky, takže dá se říct v pořádku, každopádně se to bude muset držet pod dohledem a jednou za rok projet rezonancí, aby se zjistilo, jestli se to nezvětšuje. Prostě není zrovna s touhle žlázou-orgánem tabulkový, ale rakovinotvorné bujení tam rozhodně není. Netušíte, jak se mi ulevilo. Moc se těšim na další zprávičky o nových človíčkách a všem přeju hlavně, ať jste zdraví!! Paa
Holky, dekuju moc. Uz to nejhorsi mam snad za sebou, ale cisar je teda docela maso. Mala je bozi, uz jsem ji mela ctyrikrat prisatou. A furt kouka, kdyz je s nami. Jinak mam nakonec misto 12 hodin na luzku 24, takze lezim a strasne me z toho boli zada. Ale rano uz zacnu chodit. Jirecek od Verci je uzasnej, posilala mi ho rano jako motivaci 😉 a Misa podle me rodi, kdyz se nehlasi, co? Posilame vam pusu a zatim dobrou
@brsh gratuluji moc krásná holčička 🙂
@pupan to jsem rada, že to dobře dopadlo 🙂
No a jinak holky já ležím v podolí na rizikovem a vypadá to zítra buď na vyvolavacku nebo cisare 😞 teď mám antibiotika kvůli zvýšené hodnotě CRP 😢 tak jsem zvědavá co bude dál... Plodovka odteka po troskách prý nějaká přední plodova voda ale zatím kontrskce žádné 😞 preji dobrou noc.
@pupan to jsem rada, že to dobře dopadlo 🙂
No a jinak holky já ležím v podolí na rizikovem a vypadá to zítra buď na vyvolavacku nebo cisare 😞 teď mám antibiotika kvůli zvýšené hodnotě CRP 😢 tak jsem zvědavá co bude dál... Plodovka odteka po troskách prý nějaká přední plodova voda ale zatím kontrskce žádné 😞 preji dobrou noc.
@stankovamisu jejda, tak se drž, možná už to za chvilku budeš mít za sebou. Mně takhle přední plodovka, což je ta, co je před hlavičkou dítěte, tedy pod ním, odtekla s Terezkou taky, v 6h ráno a kontrakce začaly až v 17h a teprve v 19h jsem rodila. Ale do večera budeš držet svoje mimi v náručí 🙂.
Budu na tebe myslet 🙂
Budu na tebe myslet 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli