Termín porodu únor 2014
Ahoj holky. Je tu taky někdo, kdo bude rodit v únoru 2014? 😉 Tak honem sem do diskuze.
Zdravím holky, taky patřím do února, ale čekám, jak dopadneme. Včera první utz, gestační váček nakonec objeven, ale prý na hraně - v rohu dělohy, musíme počkat do příštího pátku, jestli poroste směrem do dělohy nebo z toho bude mimoděložní. V březnu jsem byla na revizi, tak doufám, že tohle dopadne líp.
@zuza01 tak držíme pěsti, aby to dopadlo dobře.. 🙂 My jdeme na první kontrolu až za dva týdny...
@malinka_02 jen on včera rekl to takze je to male a ze to skoncilo tim me vyplasil 😞
Holky dnesni den v práci dole ok až na to lítání na záchod zle mě bylo ani nechci říci jak 😞
Teď se cpu salátem a je mě dobře.
A co vy holky jak je??
Holky dnesni den v práci dole ok až na to lítání na záchod zle mě bylo ani nechci říci jak 😞
Teď se cpu salátem a je mě dobře.
A co vy holky jak je??
@kopalovi Já pořád čekám, kdy začnu zvracet apod a ono pořád nic.. Mamka když mě čekala, tak taky neměla žádný nevolnosti, tak mě to asi taky mine, ale bolí mě prsa, jako bych si dala pořádnej zápřah v posilovně 🙂
@kopalovi nenech se vyplasit, oni si ti doktori, fakt casto nevidi do pusy 🙂 ja treba kdyz byla v patek minuly na potvrzeni tehu tak sem cekala aspon gratulaci od doktorky, ale ona na me jen natocila utz a rika "vidite, tady je gestacni vacek, tak muzete dolu a pridte si do ordinace"... a pritom ja se celou dobu co se snazime tesim az mi doktor konecne rekne "gratuluju maminko, jste tehotna".. nerekla mi ani jakemu tydnu a dnu tehu odpovida a nic, jen ze mam nizkou hladinu hormonu a ze mam lezet a v pondeli na kontrolu.. tolik k doktorum 🙂
jinak je mi dnes podivne, zaludek porad na vode, a jsem hodne unavena ale usnout se mi nedari, tak jen lezim a cumim do blba 🙂
jinak je mi dnes podivne, zaludek porad na vode, a jsem hodne unavena ale usnout se mi nedari, tak jen lezim a cumim do blba 🙂
@akashka no to ja usinala v práci a do toho sem letecky směr wc. Mistrová se mě pak už ptala zda nejsem nemocna tak sem ji rekla že mě jen nesedla svacina.
A k těm doktorům fakt je to kapitola sama pro sebe. Dneska už jsem relativně ok. A k tomu ze si cekala ze ti rekne gratuluji tak to sem neslysela ani u jedné cácorky. 😞
A cocacola by ti na ten zaludek nepomohla??
A k těm doktorům fakt je to kapitola sama pro sebe. Dneska už jsem relativně ok. A k tomu ze si cekala ze ti rekne gratuluji tak to sem neslysela ani u jedné cácorky. 😞
A cocacola by ti na ten zaludek nepomohla??
@zuzkanka12 to sem taky u obouch neznala nějaká nevolnost. A prsa ty bolí jako čert 😞
Začni psát odpověď...

Odešli
teda my to tu slušně zaplnujem, kde jsou ostatní 😃