Termín porodu v srpnu 2011. Přidejte se.
Ahojky holky, dnes jsem byla na gyndě a miminko je tam kde má být. Akorád bylo brzy na srdíčko takže si nás pán doktor objednal na 13.12.2010. Termín porodu by vycháezel na srpne. Máte někdo termín v srpnu?? Přidáte se?

•
8. pro 2010šmarjá a já mám občas pocit že to není tak dlouho co jsem našla první dvě čárky a poznala že budeme mít miminko.... a oni mu příští rok budou tři a my už máme i letošní květňátko.... Holky, držte se, moc vám to všem přeju.
0
@beata.n no já právě nevim, jsem zpoždění ms přisuzovala tomu, že ještě kojím 😃 Takže vůbec netuším... 🙂 V říjnu jsem si dělala test p ovynechání ms a ještě týden po tom a nic, takže si myslim, že to nebude tak horký, ale kdo ví 🙂 Občas mi přijde, že je lepší se bavit s doktorem než jen se sestrou 😕
@alca22 mě se taky ptali do telefonu jestli je to těhotenství chtěné,asi se ptají proto aby kdyby bylo nechtěné se to mohlo hned řešit :-S já jsem je ukecávala,ale jak jsem byla minulý týden na prohlídce,tak mi řekl že by to bylo zbytečné mě tam brát dřív,že by asi nic vidět ještě nebylo a bát se prý nemám,dokud nemám křeče nebo nekrvácím,tak je vše v pořádku,tak si počkám-ikdyž nerada 😃 kdo si počká,ten se dočká 😃
Ahoj holky zdravím čerstvé těhulky, taky se k vám doufám přidám, zítra jdu poprvé na gyndu, tak jsem zvědavá. Pozitivní těhu test mi vyšel na 1.narozeniny mojí dcérečky a termín mi vychází kolem 4.8. 🙂 Tak všem držím pěsti ať je vše dobrý.
Mě je teda lehce šoufl, žaludek na vodě :-S ale žádná velká hrůza.
Mě je teda lehce šoufl, žaludek na vodě :-S ale žádná velká hrůza.
@dagmarkaaa vítáme tě tu..neboj zítra na tebe budem moc myslet vše dopadne v pořádku..gratulujem
@dagmarkaaa Ahojky vátám tě tu. Já jdu také zítra na ko. a termín mi také vychází na 4.8. No třeba se zadaří a bude to dřív. 25. 7. mám narozeniny tak se třeba mimi trefí.
@dagmarkaaa taky mě dle ms vychází termín porodu na 4.8 tak uvidíme..třeba ho dostanu k narozkám 5.8
@alca22 no já tam volala minulou středu a příští středu tam jdem, takže za dva týdny, říkala, že tam dřív místo nemůže najít, ale tam, že mě vecpe, pokud bychom prcka nechtěli, tak by mě asi vzali hned (když fakt netuším, kolikátej tt jsem), ale jak jsem psala, zbytečně to tímhle "zakřiknout" to ne e... 🙂
teda zítra je to tu samá kontrola-neprovokujte 😃 😃
@dagmarkaaa vítám tě x-) držím palečky,určo bude vše ok x-)
@dagmarkaaa vítám tě x-) držím palečky,určo bude vše ok x-)
@dagmarkaaa jj zadařilo..ale zatím bez toho srdíčka..ale já bublince věřím že se udrží a bude tam🙂a děkujem
Začni psát odpověď...

Odešli