Termín porodu září 2012

Pod stromečkem jsme našly // a v září se můžeme těšit na "dodání" toho nejkrásnějšího dárečku 🙂)) Přidejte se "maminky"... Znáte to... Víc hlav, víc ví a víc paniky způsobí.....
anubis
28. pro 2011
@rehonka
Ráda se přidávám,ale nevím,jestli nemám termín ještě v srpnu 😃 Snad to nevadí- 2.1 jdu na první ultrazvuk a snad budu moudřejší 😉 Jinak jsem po 1IVF s darovanými vajíčky a vyšlo to hned napoprvé 😃 Vkládali mi dvě třídení osmibuněčný embryjka :-N a nevím,jestli jsem 6 nebo 7tt 😕 a hlavně,jestli čekám jednoho bobíska nebo dva 😃 kdy jdeš ty na ultrazvuk?
rehonkaautor
28. pro 2011
Jsem taky po IVF - po druhém - s dárcem. Vkládali mi dvě - 6,7bň, na kontrolu jdu taky 2.1. a taky jsem zvědavá, kolik jich tam je 🙂))
anubis
28. pro 2011
@rehonka Tak to je super,že to máme tak pěkně podobný 😃 a kam chodíš do caru? a s dárcem jako vajíčka nebo spermie?
silvia0201
28. pro 2011
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/september-2... neviem, či vám tému nezamknú, pretože už tu september je. blahoželám všetkým tehuľkám 😉
rehonkaautor
28. pro 2011
@silvia0201 Na české straně je až teď 🙂)))))
rehonkaautor
28. pro 2011
@ anubis spermie 🙂 Chodíme do Fertimedu Olomouc... A ty/vy?
anubis
28. pro 2011
@rehonka
My do Libereckého gennetu 😉 a kolik jsi měla HCG? a jak ti je,už máš nějaké těhu nevolosti? já už týden vím,proč se tomu říká jiný stav-dnes je mi zatím dobře,tak se s chutí najím 😃 jdu si uvařit rajskou 🙂
anina32
28. pro 2011
Ahojky holky, tak já se taky pridávám🙂. Máme za sebou první IVF, 6. prosince mi zavedli dvě čtyřdenní morulky a dvacátého prosince jsem měla HCG 31😇 2. ledna mě čeká ultrazvuk, tak jsem zvědavá a doufám že to bude v pořádku.
rehonkaautor
28. pro 2011
16 DPO jsem měla HCG 155, což je v normě 🙂))
To je pěkné, že všechny jdeme na kontrolu 2.1. 🙂))
@anina32 ono to pěkně vychází 🙂)) Já měla 16DPO 155 a ty 18DPO 310 - tj. přesně dvojnásobek za dva dny 🙂)) To je ideální číslo 🙂))))
@anubis to mě nic není... vůbec nic... ani prsa, ani břichno, ani nic jiného, jen jsem zoufale protivná 🙂))))))
rehonkaautor
28. pro 2011
@anina32 to už vám bude v pondělí určitě vidět srdíčko!!!! 🙂)))
anubis
28. pro 2011
Holky já měla 14 den HCG 879-myslíte,že se chytily oba bobískové? asi bych byla i ráda,jen to nesmím říkat moc nahlas před manželem-prý ho jebne ze dvou najednou 😃 😃 😃
pajiskazemlyna
28. pro 2011
@anubis
Ahojky, nezlobte se, že jsem se sem tak přifařila, ale hcg vypadá na dva mrňousky 😃 Koukněte
http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/medicina/a...
rehonkaautor
28. pro 2011
@anubis No.... myslím, že jsi "jasná" - začni manžela připravovat 🙂))))
anubis
28. pro 2011
😃 😃 😃 to bude prča holky-už se těším,jak bude vykulenej toho 2.1. 😃 ale i kdyby tam byl jen jeden mrnous,tak hlavně at je vše v pořádku,ale asi by mě mrzelo,kdyby to jeden vzdal,nebo se třeba ani nechytl.Jak jste na tom vy?jedno nebo rovnou dvě mrnatka?mám jednu známou,po prvním ivf čekala dvojčátka,vše v pořádku,ale chtěla jen jedno tak šla na revizi,a ted chtějí druhé a nejde to...to bych asi nikdy neudělala a ani to nechápu 😞 snad jen ze zdrav.důvodů,ale jen tak?
crca
28. pro 2011
@anubis jen vlezu,já měla 14 den 800HCG a koukni 😃
anubis
28. pro 2011
@crca
Paráda a rovnou páreček a jakej krásnej 😃 ale asi to manželovi neřeknu a neukážu-nechám to až na ultrazvuk 😃
anina32
28. pro 2011
@rehonka doufám že tam srdíčko bude🙂 to je hezký že jdeme všechny v pondělí🙂
anina32
28. pro 2011
My jsme chtěli dvě, ale myslím že podle hcg to vypadá jenom na jedno:) i když psala jsem si s paní co měla čtrnáctý den přes dvěstě a má dvojčatka😉 uvidíme, na tom ultrazvuku by to už mělo být vidět. Já na sobě žádný příznaky jako nevolnost nepociťuju, akorát mě bolí prsa ale to připisuji utrogestanu. A připadá mi že se mi dost zvětšilo břicho, jako bych byla ve třetím měsíci a ne v pátým týdnu🙂 to mi přijde divný, já už mám skoro devítiletýho syna z prvního manželství, a tam mi bříško rostlo pomalu, ale asi to dělá ten utrogestan.
anubis
28. pro 2011
@anina32
Tak mě se břicho nehnulo,asi z toho jak je mi pořád zle,jediný co mi ještě chybí je zvracení :-x včera jsem si byla kupovat novou podprsenku a potřebuju skoro o dvě čísla větší,a o těch permonících v hlavě ani nemluvím,a jestli jsem v 6-7tt tak to přišlo hodně brzo...už to mám víc jak týden :-p Ale jestli ty jsi 6tt tak já budu už 7tt.Někde jsem četla,že den ET je jako 3tt.A máš PN?já jo a neomezené vycházky,ale stejně jsem skoro pořád doma :-S
anina32
28. pro 2011
@anubis já myslela že se to počítá podle datumu poslední menstruace a tu jsem měla 19.listopadu, takže 5tt a 4 dny ale tady mi to ukazuje že už jsem šestý týden, tak nevím. 😕 nevolnosti čekám až tak za dva tři týdny, jestli to bude stejné jako tenkrat poprvé :-p Na neschopence jsem od OPU, měla jsem velký bolesti, nejdřív jsem byla bez vycházek, a to bylo docela na prd před vánocema, ani clověk nemohl jít nakoupit :-S a teď co mi potvrdili HCG, tak mám vycházky od 11 do 13 a od 15 do 17 ale kromě pár návštěv jsem taky skoro pořád doma. A ty jsi měla ET kolikátého?
anubis
28. pro 2011
@anina32
Moje dárkyně měla opu 25.11 a já ET 28.11 a jestli se to bere podle poslední ms,tak už jsem asi 12tt 😃 😃 😃 já totiž skoro nemenstruuju a ta poslední byla na začátku října po dvou provokačkách a pak jsem stimulovala dlouhým protokolem jen na růst sliznice 😉
anina32
28. pro 2011
@anubis No 12 týden ne 😃 ale týden přede mnou budeš 😉 , já měla OPU 2.12 a ET 6.12.
rehonkaautor
28. pro 2011
Tak mě napadlo, že nám udělám tabulku 🙂)))))
anubis - TP 18.8. 2012 - 14.DPO - hcg 879 - 2.1. UTZ
Anina 32 - TP 25.8.2012 - 18.DPO - hcg 310 - 2.1. UTZ
rehonka - TP 2.9.2012 - 16.DPO - hcg 155 - 2.1.UTZ

snad se ještě někdo přidá 🙂)))
anubis
28. pro 2011
@rehonka
Hezká tabulka,akorát jediná v září jsi tam ty-nechceš upravit název? 😃
rehonkaautor
28. pro 2011
@anubis 🙂 Když ono to nejde 😞 Ale pozor!!! Ne aby jste mě opustily!!!!!
bl4nche
28. pro 2011
gratuluju vsem,at vam mrnatka rostou! Ja mela termin 2.9.2011. A 2 carky sem objevila 25.12.2010. Mala se nakonec narodila 1.9. Omlouvam se, ze vam sem lezu, ale nedalo mi to ... 🙂
anubis
28. pro 2011
@rehonka
Neboj,když už jsem sem vlezla,tak nikam nejdu 😃 počkám si na ultrazvuk,třeba budu patřit do zářijovek a když né,komu to vadí :-p hlavně at jsme zdravý 😃 😃
rehonkaautor
28. pro 2011
@anubis přesně tak... moje slova.... a jak to teď plánuješ? kdy to povíš v práci? budeš chodit normálně do práce?
anina32
28. pro 2011
@rehonka neboj, zůstanem tu i kdybysme kvůli tomu museli o pár dní přenášet😉
rehonkaautor
28. pro 2011
@anina32 tomu se říká týmový duch 🙂)

Začni psát odpověď...

Odešli