Pod stromečkem jsme našly // a v září se můžeme těšit na "příchod" toho nejkrásnějšího dárečku 😉 😉 🙂 Přidejte se "maminky"...
ahoj holky, taky se přidávám, minulý týden // na dvou testíkách 🙂 po novém roce k dr, tak doufám, že vše dopadne dobře...přeji krásný sváteční den 🙂
Holky jak ráda bych k vám konečně patřila a mému muži bych dala ten nej dáreček 🙂v září k narozeninám, ale s mým štěstím ☹
Holky gratuluji a at vše dopadne dobře moc vám to přeji🙂)
@petra123 jj můj manžel má plus mínus na termín narozky 😀 takže by to byla bomba 🙂 první dcera je o den před narozeninama mého taťky a navíc o 50 let to tenkrát bylo 🙂 tak kdyby se to podařilo i na podruhé bylo by to super...přeji pevné nervy a brzké krásné // a neboj brzo se zadaří...my tomu dali volnej průběh, žádný plánování, měření, nic a vyšlo to...tak ti budu držet pěstičky....
Ahoj holky tak se také přidávám.25.12.2012 jsem si jen ze zvědavosti koupila test.Byla jsem si temer jista,ze nemuzu byt tehotna,ale nejak mi nebylo dobre.A k memu prekvapeni sem na testiku ukazaly dve ruzove carecky.Podle internetove kalkulacky jsem ve 4.tydnu.Termin porodu je na 4.září 2013.Dnes jsem byla u doktora,ale jeste tam nic nevidel:(Říkal,že je brzy tak snad za tyden.Doma už máme tří letou princeznu🙂
Ahojky!!!! tak se nám to tu pěkně "rozmnožilo" 🙂)) Všecky vás tu vítám 🙂)))))))))))
Kdy jdete na první kontrolu k doktorovi? já si říkám, že půjdu po dvacátém, ale uvidíme, jestli to vydržíme 🙂
My jsme si dělali testík 27.12. a máme //
takže u mě to bude vycházet na konec srpna/ začátek září
Já mám take konec srpna-zacatek zari 🙂 Prvni dcera se narodila cisarskym rezem,myslim ze i druhe porodim cisarem.I kdyz bych mnohem radsi rodila normalne,ale nejspis to bude tvarem delohy jak tenkrat rikala dr.Ja jdu na ultrazvuk 3.1.
ahoj holky,
taky se hlásím, termín 5.9. 😉
máte holky nějáký příznaky? Mě občas bolí prsa a motá se mi hlava někdy, jina nic
@wenulka : první byl taky CS a taky bych moc chtěla zažít normální porod. To jdeš brzo na UZ, já bych chtěla vydržet až tak do toho 7 tt a to mi přijde hrozně za dlouho 😝
@stopobezite : taky 27.12. jsem testovala 🙂
@beru3nek Ahojky, koukám, že jsi z HK? je možné, že se sejdem v porodnici hi hi 🙂
@stopobezite : no snad to nebude jako u prvního, ten přišel na svět už 33+5, to bychom se minuly 😀 . Koukám, že máš 3 letou holčičku 😉
@wenulka : mě břicho vůbec, až je mi to divný. Dneska ho trochu cítím, asi jak jsem tahala prcka do vozíku 😝
Ahoj holky, asi se k Vám taky přidám. Podle bazální teploty jsem ovulku mĕla 16.12. a první pozitivní tets 29.12. Udr.jsem zatím ještě nebyla a nevím na kdy se objednat. Mám strach, že mĕ pošle domů s tím, že ještě není nic vidět - to by jsem mĕla strašný strach, jestli je vš ok.
ahojky tak taky jsem v září dnes ko u doktora a viděl už na utz tak za tři týdny na kontrolu:D
@beru3nek ne nebylo ale já to měla tak trochu komplikované podstoupila jsem nedávno laparoskopii na profuky a otěhotněla hned po tak jsem se bála jestli to není třeba mimoděložni tak jsem si tam dneska zaběhla aby mě ujistil a opravdu váček viděl :D další KO 22.1 to už bude srdíčko doufám 🙂
@beru3nek Zítra budu přesne 5+1.Poslední menstruaci jsem měla 28.11..Test jsem si delala 25.12. jeste sem nemela ani mit menstruaci ale bylo mi nejak spatne.Minulý tyden jsem byla 4+1 a jeste nic nevidel.Podle kalkulacky ovulace ktera je na netu jsem mela ovulaci asi 15.12. tak nejak sem nejspis otehotnela.Snad zitra uz neco uvidi.Chci jen vedet jestli je tam kde ma byt.Na srdicko je jeste brzy.
@rehonka tak já se také přidávám 🙂 Dnes jsem našla na testíku // 🙂 Zatím se s manželem radujeme hooooodně tiše, ale tady se radovat můžu...v dubnu jsme zažili mimoděložní těhu, takže jsem o vejcovod lehčí...a snažíme se už přes rok...měsíc jsem se teď léčila s vyskokou hladinou prolaktinu a následně potvrzeným prolaktinomem, tak jsem ráda, že léčba zabrala během měsíce a hned se "podařilo" 🙂 Nebudu se teď moct dočkat ledna, až budu volat doktorovi 🙂 Držím moc pěsti, ať je vše ok a tak, jak má být! 🙂