Termín porodu - září 2013
Pod stromečkem jsme našly // a v září se můžeme těšit na "příchod" toho nejkrásnějšího dárečku 😉 😉 🙂 Přidejte se "maminky"...

•
2. led 2013@natalka28 Na srdicko pujdu az tak za dva tydny.Chtela bych vedet jestli je tam aspon vacek at vime na cem jsme.
0
@wenulka : já jsem u Adámka měla po vysazení HA nepravidelnou MS, takže jsem na to přišla až v nějákým 6-7 tt a u dr. bylo rovnou srdíčko. Mě bolely hrozně prsa a bylo mi divně od žaludku, ale nezvracela jsem. Taky mě bolelo břicho, to zatím vůbec. Tak už ať je ten 7 tt a jdu na kontrolu, ať jem v klidu. Příznaky krom trochu bolestivých prsou jsou pořád nulový
@natalie77 : díky 😉
@natalie77 : díky 😉
dobré ráno,
tak jsem volala k dr. kdy mám přijít a sestřička říkala, že tenhle týden má můj dr. dovču a ať přijdu ten příští, ať se mimčo zkontroluje. To budu ale teprve 6+1 a srdíčko určitě nebude :-p Po týdnu mě poženou určitě znova. Tak já nevím. A už mám nahoře půl kila, to brzo 😃
tak jsem volala k dr. kdy mám přijít a sestřička říkala, že tenhle týden má můj dr. dovču a ať přijdu ten příští, ať se mimčo zkontroluje. To budu ale teprve 6+1 a srdíčko určitě nebude :-p Po týdnu mě poženou určitě znova. Tak já nevím. A už mám nahoře půl kila, to brzo 😃
@beru3nek tak to jo, ty to máš komplikovanější, to já jsem rodila bez problémů a těhu taky bez komplikací, pokud nemluvím o zvracení
@copinka Tak to uz urcite bude srdicko.Ja mam triletou princeznu a musim se priznat,ze sem toho uz hodne zapomela 😃 Jen sem nekde cetla,ze se da zaplatit nejaky screening v prvnim trimestru.To mi u Natalky doktorka vubec nenabidla.Delala jen jeden na vyvojové vady a to bylo asi ve 14 týdnu.Tak se na to musim zeptat.
tak dneska se mi poprvé udělalo pěkně šoufl. Asi, že jsem se nestihla najíst, tak jsem málem omdlela jak jsem přišla domů. Pak jsem se nadlábla a dobrý. Jen se mi chtělo hrozně spát a to mě dítě nenechalo 😃
jak jste na tom s bříškem?? Já dneska zjistila, že mi už není velikost 38. :-p Mám ho hrozně nafouklý. Takhle to moc dlouho neutajím 😃
@wenulka : gratulace a k dr. jdeš až toho 31. nebo dřív na srdíčko? U nás je možnost screeningu, jen mě minule objednali moc dlouho a výsledky jim pak z toho nevyšly. Takže mě řekli, že snad to bude o.k. Tentokrát jim řeknu, ať mě objednaj dřív 😃
@stopobezite : tak to zvracení nic moc, ale co by člověk nevydržel, že 😉
jak jste na tom s bříškem?? Já dneska zjistila, že mi už není velikost 38. :-p Mám ho hrozně nafouklý. Takhle to moc dlouho neutajím 😃
@wenulka : gratulace a k dr. jdeš až toho 31. nebo dřív na srdíčko? U nás je možnost screeningu, jen mě minule objednali moc dlouho a výsledky jim pak z toho nevyšly. Takže mě řekli, že snad to bude o.k. Tentokrát jim řeknu, ať mě objednaj dřív 😃
@stopobezite : tak to zvracení nic moc, ale co by člověk nevydržel, že 😉
@beru3nek Já bedu taky jednu 400 mg ale to proto ze k tomu jeste beru GS Mamavit s prefolinem a DHa a tam je taky listovka.Jinak samotny listovky se berou dve denne.Dr. rikala,ze ji neni nikdy dost.Ted sem 5+1 a za 4 tydny budu 9+1.Tak to doktorka asi naplanovala spravne.Ale ja tam stejne pujdu driv.
Začni psát odpověď...

Odešli