Tipy na výlety v okolí Mladé Boleslavi

lobella
28. bře 2018

Ahoj vsichni, prosim o tipy, rady. Mam kamaradku, ktera je tehotna a bydli na druhem konci republiky, Morava. Kazdy rok se jezdime navstevovat na par dni a jedna pro druhou vymyslime vylety po oblasti, kde bydli na druha. Navstevujeme hrady, zriceniny, sjizdely jsme vodu, lezeme po horach, kopcich. Letos ale bude kamaradka mesic a pul pred terminem porodu. Nejake tipy na vylet v okoli strednich a severnich Cech? Vim, ze kazda tehule to ma jinakj edna musi jen lezet, druha kazdy den beha.Zadne omezeni zatim mema. Rada bych nevo rovinatejsiho, kde bude moznost se v prioade potreby posafit, odpocinout, pohostit se. Zatim mam v planu zamek Zleby a oborou. Nejake dalsi tipy? Diky predem vsem za mapady.

konidana
28. bře 2018

Loučeň, Valečov, ... Bezděz asi né (já měsíc před termínem šla z Roudnice na Říp a bylo to jak vysokohorský výstup. Ještě že to bylo v zimě:D)

lobella
autor
28. bře 2018

Mame navstivenou Loucen,Bezdez, Machovo jezero, Stranov, komplet okoli Male Skaly, Detenice, Jested, Zviretice, Prihrazske skaly, Kost, Humprecht, Jabkenicka obora, Nymburk, Kokorin,Pravhovske skaly, Jinolicke rybniky, Trosky a okoli, Michalovicka putna... Uf, snad jsem nic nezapomnela🙂

sahrazad1
28. bře 2018

Naucnou cestu Chlumem 🙂

bonulinka
28. bře 2018

Hrad Houska - cesta tam je z parkoviště v pohodě a o víkendech tam mívají fajn akce - různé jarmarky apod. Občerstvení také v místě 🙂.

hz
28. bře 2018

@lobella 🙂 no to mate cele mladoboleslavko navstivene. Jeste vam tam do sbirky chybi skodovacek automuzeum 😀

hz
28. bře 2018

@bonulinka jj, Houska a v blizkosti Vratenka.

bonulinka
28. bře 2018

Anebo Mělník - zámek je pěkný, krásný výhled na soutok, můžete i do kostnice, případně do podzemí...

konidana
28. bře 2018

Mělník-staré město, vinařství, ten Říp :D, Úštěk, skalní hrad Sloup, údolí Peklo - po červené Zahrádky-Česká Lípa (nejkrásnější na jaře - sněženky, bledule, ale riziko cesty pod jarní vodou:D ) Kladruby(hřebcín, zámek), ...

krissdr
28. bře 2018

Hora Tabor, Kozakov. Na oboje se da vyjet autem, je tam rozhledna i restaurace. Zamek Hruby Rohozec, Sychrov. Z Kosti udolim Plakanek k chalupe Josefa Dvoraka a kousek dal k mlynu Petra Machala- nadherna nenarocna prochazka.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru