TP v únoru/februári 2011. Máme společný termín?
Zdravím všechny maminky. Je tu už taková, která čeká mimčo stejně jako my?

•
2. srp 2010@suzanna85 ja som po svadbe asi rok-dva snivala o svadobnej agenture, len som sa nevedela nejak rozhybat. Ale myslim si, ze by to bolo celkom dobre, lebo poznam vela parov, co ziju v zahranici a len sa pridu zobrat na Slovensko. Ale aj pred svadbou sme sa pytali v jednej agenture, ze kolko by nas vysla u nich svadba, lebo ja tiez nebyvam doma a s vybavovanim to bolo trosku narocnejsie, a ich sum sa mi zdala strasne vysoka. No nakoniec nas svadba aj bez agentury vysla skoro rovnako. keby som to vedela dopredu, tak sa na tie zhony vykaslem a necham vsetko na nich.
0
@pallacinka dekuju 🙂 , zatim to nic nebylo 🙂
Suzi: no ja je chci predat, ale nechci za par slupek, kdyz jsem za ne dala takovy penizky
@sharlotta: tak az budes, tak mi das odkaz a muzeme spolupracovat spolu 😉 , ja ti budu dohazovat anglany 😃
Suzi: no ja je chci predat, ale nechci za par slupek, kdyz jsem za ne dala takovy penizky
@sharlotta: tak az budes, tak mi das odkaz a muzeme spolupracovat spolu 😉 , ja ti budu dohazovat anglany 😃
@suzanna85 Urcite chod do toho, sny su na to, aby sa plnili 🙂 U mna to asi zostane iba snom, lebo manzel by mi asi nieco spravil, keby po x rokoch studia a s tym spojenym zivotom v Nemecku by som sa dala na podnikanie so svadobnymi satami 🙂
Tie moje mi inac tiez visia doma, nemam ich srdce predat- manzel sa z nich chysta spravit zaclony, to budu asi tie najdrahsie zaclony na svete 🙂
A uz teraz sa naozaj lucim, majte sa fajn 🙂
Tie moje mi inac tiez visia doma, nemam ich srdce predat- manzel sa z nich chysta spravit zaclony, to budu asi tie najdrahsie zaclony na svete 🙂
A uz teraz sa naozaj lucim, majte sa fajn 🙂
ja jsem taky strasne dlouho premyslela co, i jsem rozmyslela na poradani honu v Cechach, ale hrat si s puskama a pak kdyz jsem sla do svazu tak se se mnou ani nehctel bavit, jako komunista, co zenska se hrabe do honu, tak jsem od toho opustila.
Ja jsem mela strasny problem najit boty pred mou svatbou, proto jsem se rozhodla do toho jit, ted si to dovolit muzu, ale pak az bude rodina, tak ne
Ja jsem mela strasny problem najit boty pred mou svatbou, proto jsem se rozhodla do toho jit, ted si to dovolit muzu, ale pak az bude rodina, tak ne
@pallacinka Moji rodicia tiez dlho predychavali, ze som ucitelka po tom, co som ich od svojich 13 krmila tym, ze budem velvyslankyna a aj som to vystudovala... :-N Ale teraz vyzeraju, ze sa s tym uz ako-tak zmierili...aj ked si sem-tam neodpustia nejaku poznamku, najma mama... :-p
@sharlotta Ja tiez dufam, ze raz zo mna bude ucitelka 🙂 To predsa len skor predychaju, ako ten svadobny salon 🙂
A tie moje svadobne saty stali viac ako vase, radsej tu sumu ani nebudem pisat, lebo ma znova chytia vycitky 🙂
A uz naozaj koncim, tomuto sa hovori zavislacenie 🙂
A tie moje svadobne saty stali viac ako vase, radsej tu sumu ani nebudem pisat, lebo ma znova chytia vycitky 🙂
A uz naozaj koncim, tomuto sa hovori zavislacenie 🙂
@pallacinka 😃 😃 😃 a koli cene svad.šiat nemaj výčitky!!!!prežila si v nich najkrajší den svojho života!
@pallacinka No vidis, mna to nikdy ani vo sne nenapadlo. Dodnes tomu nemozem uverit. 😃 Ja som sa k uceniu dostala uplnou nahodou, ako forma privyrobenia si popri VS, len som akosi pri tom aj ostala... :-N
A zavislost je svina! 😃
A zavislost je svina! 😃
Začni psát odpověď...

Odešli