TP v únoru/februári 2011. Máme společný termín?
Zdravím všechny maminky. Je tu už taková, která čeká mimčo stejně jako my?

•
12. srp 2010@arrett vy ste tiez idealne rodinka 😉 Babo asi bude vodnar 🙂 ak pojde vsetko podla planu. Ja pevne verim, ze to nase bude tiez vodnar. :-N
0
@sharlotta dakujem x-) x-) inak barani su ozaj divne natury. U nas ked sa povadime, tak sa nebavime aj 2 tyzdne a potom uz ani nevieme ze preco sa nebavime.
@mafynka ja nechcem byt hnusna, ale podla mna este nedozrel 😞 a ci v jeho veku este dozrie by som sa aj celkom obavala, lebo o par rokov zacne kriza stredneho veku - ak ju pravdaze nema predcasne uz teraz
@mafynka ja nechcem byt hnusna, ale podla mna este nedozrel 😞 a ci v jeho veku este dozrie by som sa aj celkom obavala, lebo o par rokov zacne kriza stredneho veku - ak ju pravdaze nema predcasne uz teraz
znamenia - vidim, ze ste rozoberali znamenia 🙂 , tak ja som kozorozec 😉 manzel vodnar. ale pritom vsetci moji 3 surodenci su vodnari a @sharlotta - ja som ich hadat sa videla a nie raz 😃 zvlast s jednou sestrou si nerozumiem vobec. a pritom s manzelom uplne ok. a nasa dcerka je baran tvrdohlavy - takze my dve to mame spolu vesele 😃 2 rohate znamenia
dievcata, pochvalim sa vam - buduci vikend ideme na svadbu a vydrazila som mojej malej taketo satocky http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem... a uz aj prisli a su nadherné x-) a vysli ma 10 eur aj s postovnym.
Krasne ranko tehulky, ale ste toho zasa popisali 🙂
Vidim, ze vas tu je vela rakov, moj muz je tiez rak a je presvedceny, ze je to najlepsie znamenie (dokonca dalsie baby chce naplanovat tak, aby to boli raci 🙂). Ja som baran a vobec nie som jednoducha povaha, co ste o nich popisali naozaj sedi. No myslim, ze sa dobre doplname, teda az na tu tvrdohlavost 🙂
@slavkav Krasne saticky, mala bude naozaj nadherna. Ja som tiez mojim malym druzickam kupovala saty cez ebay, za smiesnu sumu a boli ako princezne 🙂 Nech zije ebay 🙂
A pridavam sa k tym, co nenosia velkost 32 (aj ked im zavidim) 🙂 Ja som na tom podobne ako ty @alexis13, meriam okolo 184cm (podla nalady 🙂) a momentalne vazim 69kg, ale uz aj s mojim maxi-bruskom 🙂
Vidim, ze vas tu je vela rakov, moj muz je tiez rak a je presvedceny, ze je to najlepsie znamenie (dokonca dalsie baby chce naplanovat tak, aby to boli raci 🙂). Ja som baran a vobec nie som jednoducha povaha, co ste o nich popisali naozaj sedi. No myslim, ze sa dobre doplname, teda az na tu tvrdohlavost 🙂
@slavkav Krasne saticky, mala bude naozaj nadherna. Ja som tiez mojim malym druzickam kupovala saty cez ebay, za smiesnu sumu a boli ako princezne 🙂 Nech zije ebay 🙂
A pridavam sa k tym, co nenosia velkost 32 (aj ked im zavidim) 🙂 Ja som na tom podobne ako ty @alexis13, meriam okolo 184cm (podla nalady 🙂) a momentalne vazim 69kg, ale uz aj s mojim maxi-bruskom 🙂
@arrett blahoželám k super výsledkom 🙂len tak dalej🙂
@sharlotta mala si krásne šaty.Ja som mala tiež jednoduché šaty.Myslím,že v jednoduchosti je krása 😉
Dobré ránko tehulieky🙂Ako sa dnes máte?ja dnes idem na USG.Už sa neviem dočkať.Doktor by mi mal dnes stopnúť aj všetky lieky a injekcie.Dúfam,že aj tak urobí,lebo už mám liekov po krk 8-( .
@sharlotta mala si krásne šaty.Ja som mala tiež jednoduché šaty.Myslím,že v jednoduchosti je krása 😉
Dobré ránko tehulieky🙂Ako sa dnes máte?ja dnes idem na USG.Už sa neviem dočkať.Doktor by mi mal dnes stopnúť aj všetky lieky a injekcie.Dúfam,že aj tak urobí,lebo už mám liekov po krk 8-( .
@pallacinka 😃 tak to som rada ze je tu aj velkost 38-40 😃 nic v zlom
- vcera sme mali doma mensiu rodinnu party ale boli tu len svokrovcia a dve svagrine s detim clapatli sa v bazene, ja som to asi trosku prehnala s tou vodou, lebo teraz ma pobolieva brucho a chodim cikat casto jaj dufam ze som neprechladla ved vodu mame teplucku 😕
- vcera sme mali doma mensiu rodinnu party ale boli tu len svokrovcia a dve svagrine s detim clapatli sa v bazene, ja som to asi trosku prehnala s tou vodou, lebo teraz ma pobolieva brucho a chodim cikat casto jaj dufam ze som neprechladla ved vodu mame teplucku 😕
dobre rano, baby viete uz niektore co budete mat? chlapec alebo dievca? vraj ak srdce bije okolo 180 krat za minutu, tak to je dievca, a ak okolo 160, tak je to chlapec, ja sa na najblizsiej prehladke nato opytam, to mi povedali kamosky mamicky, a vsetkym to vyslo ...
@slavkav no, byvame tu, dufam, ze len tak na chvilu, na zopar rokov. To je super, a kde pracujes, ze je ti sef?
@slavkav no, my sa chceme vratit na Slovensko, len tu sa trochu lepsie zaraba, aj ked ja sice sedim doma ako housewife, ale da sa. A tvoj sef si otvoril biznis, alebo byva na Slovensku...chceme sa vratit naspat, a zistujeme ako moznosti uplatnenia by moj manzel mohol mat.
@minnehaha2005 - sme pharma sklad a on dosiel ju rozbehnut - kedze s nou ma skusenosti. ty mas manzela z JAR?
Začni psát odpověď...

Odešli