TP v únoru/februári 2011. Máme společný termín?
Zdravím všechny maminky. Je tu už taková, která čeká mimčo stejně jako my?

•
26. zář 2010@dijefcatko tak to mame rovnaky termin na sono:) a neboj, babo sa pri tom urcite len unavilo a zaspalo pokojnym nedelnym spankom🙂))
0
baby, objednavali ste sa na 3D ultrazvuk? alebo cakate, kym vam to odporuci lekar? ani netusim,ako dlho dopredu sa musim objednat, aby som to nepresvihla a nebolo uz neskoro...lebo na 3D urcite chcem ist...
@leonard2002 jaj, ani ja nic necitim, sice si predomnou tyzden dopredu, ale ani ja nic necitim, ziadne bublinkanie, nic, a ani nestresujem, prvorodicky citia kopance az 20 - 22 tyzdni,
@dijefcatko spapaj daco sladke a lazkaj na chrbat..mne to zabera a hned zacne kopkat
@dijefcatko - neboj sa určite si dieťatku neublížila. Mňa hlavne večer pred spaním - inokedy veľmi málo.
@sharlotta To mi povedali v nemocnici, ze staci umyvat raz za 2-3 dni, ale my sme kupali kazdy den, snazili sme sa malemu urobit taky ritual, kupanie, papanie a potom spanok..rychlo na to nabehol a vedel co ho caka😉) olej som mu nedavala, ani kremy, babatka maju taku pokozku, ze to netreba prehanat..svagrina kremovala o 106 a mala ma doteraz ekzem..tak aj preto som to nerobila.. Iba z casu na cas obycajny detsky olej..a nostek a uska vzdy podla potreby😉
@dijefcatko a teda v ktorom mesiaci som? ja som na nete nasla ze 22.týžden je už 6mesiac...a aj knižku čo mam týžden po týždni tehotenstvo tak aj tam to je ze 6 mesiac....to asi preto lebo to rataju na tých 10 mesiacov? teda realne som v piatom? 🙂
@alexis13 podľa toho, či ideš na lunárne alebo kalendárne mesiace. podľa mňa si v 6. lunárnom a 5. kalendárnom mesiaci. ale to je úplne jedno, ako si to pre seba počítaš, hlavne nech je drobček ok 😉
Bre ranko baby...neviete mi poradit, co najviac pomaha na bolave krize? Ja som sa vcera trochu viac hybala, nakupy, varenie, upratovanie a tak a vecer som sa ani nevladala obratit na gauci...😞 pomahaju nejake zabaly alebo nejake specialne masaze?
Dobre ranko tehule
@leonard2002 Urcite nič teple kvôli placente a masáž spôsobuje vraj predčasný pôrod. Dnes pekne oddychuj aistatne dni sa pokus trosku cvičiť. Nájdite si na nete cvičenia pre tehotné v druhom trimestri. Pomôže to namahanej chrbtici.
@leonard2002 Urcite nič teple kvôli placente a masáž spôsobuje vraj predčasný pôrod. Dnes pekne oddychuj aistatne dni sa pokus trosku cvičiť. Nájdite si na nete cvičenia pre tehotné v druhom trimestri. Pomôže to namahanej chrbtici.
Tak baby,ja citim kopanceky od konca 16teho tyzdna.nikedy tak kopne ze sa az zlaknem.a uz aj tatinko mal to stastie ze to ucitil a drobec kope ako o dusu.je to nadherny pocit ked viem ze je tam.
@zuzanka2221 jj je to nadherný pocit....ja bez toho aby ma nekoplo ani nevstanem s posteli ani nejdem spat...vzdy ma to tak ukludni ...že ok koplo je v poriadku možeme vstat a ist spať.....a inak kope skoro cely den teda ked chodim nie lebo to sa drobcovi paci 🙂
@alexis13 a od kedy citis kopanceky?ja sa cez den musim na chvilku stopnut v cinnosti a ked kopne tak pokracujem v praci.a jedno co ma hneva je ze tu vo Svajciarsku nemame tehotensku knizku.ale co uz
@moniciak - ahoj, samozrejme, že necítiť pohyby stále. Ja cítim hlavne večer, ale potom, keď už je bábo väčšie a má v brušku menej priestoru tak cítiť pohyby omnoho častejšie. 😃
@sharlotta - my keď sme mali Romanka pred 6-timi rokmi tak sme ho kúpali každý deň a bol tak nastavený. Čo sa odvtedy zmenilo netuším, ale aj teraz ho budeme kúpať rovnako ako predtým. 🙂
@sharlotta - my keď sme mali Romanka pred 6-timi rokmi tak sme ho kúpali každý deň a bol tak nastavený. Čo sa odvtedy zmenilo netuším, ale aj teraz ho budeme kúpať rovnako ako predtým. 🙂
@zuzanka2221 od 1.septembra...a odvtedy sa to stupnuje......kope každu chvilku aj ked sedim 🙂
baby robili vam nejake vysetrenia?lebo mne okrem odberu krvy v 12tt a sone nerobili ziadne testy.
@zuzanka2221 no sono mi robili, odber mocu vzdy, a krv mi brali tiež tusim 2-krat na tie testy na vrodene chyby
@alexis13 no a to vraj vo svajciarsku je lepsie zdravotnictvo ale mne tu zatial brali krv len raz a aj to zistili ze mam uplne inu krvnu skupinu aku mam v rodnom liste.a na vrodene chyby mi nebrali krv.len robila merania na sone.vraj je vsetko ok.auz viete co budete mat?
@zuzanka2221 tam hore som to písala....pravdepodobne dievčatko...ale uvidime na 100% teraz 4. na sone ak pojdem
Začni psát odpověď...

Odešli