TP v únoru/februári 2011. Máme společný termín?
Zdravím všechny maminky. Je tu už taková, která čeká mimčo stejně jako my?

•
27. lis 2010@sharlotta Ja som chodila v BA na jazykovy gympel ale teraz zijem v Prahe a tu tiez uz 2 roky chodim na jazykovy gympel lebo otec tu dostal pracovnu ponuku aj ked zijeme na striedacku v Prahe a v Bratislave 🙂 A na VS chcem ist ale az ked krpci podrastu popripade po materskej alebo cez uvidim ako to budem zvladat ale hned po maturite na VS urcite nepojdem 🙂
0
@lujzika18 a aky jazyk studujes? To je dobra skola, skus si mozno najst nieco dialkovo. Chapem, ze nechces ist hned po gympli na VS, ja som bola tak vystavena, ze som si to nevedela predstavit. potrebovala som rok pauzu. Musim povedat, ze gympel je ovela tazsi, ako VS, to uz budes potom v pohode zvladat a to ja uz studujem druhu VS, tak to hovorim z vlastnej skusenosti. Len dlhsie ako rok uz potom necakaj, uz sa ti nebude chciet a to by bola fakt skoda. Nevykasli sa na to!
@katarinasifrova jj tak to mam aj ja premyslene...este tie plienky dokupit, bavlených mam doma dost od bratranca 🙂
ahojte, vy ste boli vsetky na glukozovom teste? ja som totiz nebola a poradnu mam az v 30tt, ale lekar nespominal,ze mi bude robit tento test...myslite,ze staci, ze mi viackrat robil klasicky odber krvi (kvoli roznym problemom),kde kontroloval aj hladinu cukru? ktora teda bola vzdy v poriadku.
@zebra41 ahoj, mna pri prvom tehu lekarka poslala, teraz nie, zistovala mi z krvi a kedze nemame v rodine ziadnych cukrovkarov, nemusela som ist 😉
baby inac som sa prave vratila od mojej porodnicky, som nadsena, je to skvely clovek, takeho ludskeho a chapaveho lekara treba dnes naozaj hladat, inac mi radila ze pesar v ziadnom pripade, lebo by som mohla dostat infekciu kedze som na to nachylna a vianoce tak stravit v nemocnici, okrem toho nie je ani treba, tak sa tesim,vsetko v poriadku, mam uz za sebou aj usg a prve prietoky, bambulka veselo rastie a dalsia kontrola o 3 tyzdne, to uz bude pred vianocami,jupiii 🙂
.... inac nechapem ludi co si vymyslaju pribehy o svojom zivote, k comu je to dobre?lutujem ich 😞
baby inac som sa prave vratila od mojej porodnicky, som nadsena, je to skvely clovek, takeho ludskeho a chapaveho lekara treba dnes naozaj hladat, inac mi radila ze pesar v ziadnom pripade, lebo by som mohla dostat infekciu kedze som na to nachylna a vianoce tak stravit v nemocnici, okrem toho nie je ani treba, tak sa tesim,vsetko v poriadku, mam uz za sebou aj usg a prve prietoky, bambulka veselo rastie a dalsia kontrola o 3 tyzdne, to uz bude pred vianocami,jupiii 🙂
.... inac nechapem ludi co si vymyslaju pribehy o svojom zivote, k comu je to dobre?lutujem ich 😞
@arrett dobre si napisala tej lujzike 😃...esteze nas na nu upozornili, skoda reci o tom dievcati ako musela klesnut.
Ja mam dnes nejaký depkový den..nic sa mi nechce, stale myslim na skolu ci to vsetko zvladnem , konci sa mi semester o chvilu skusky a mne sa taaak nic nechce...radsej by som bola len doma a pekne sa maznala s babatkom, len nato si este musim pockat......ach jaj....ale tak rýchlo to uteka 31.týžden 😃
v utorok sa tesim na sono jedina pozitivna vec v tomto zimnom pocasi 😃
Ja mam dnes nejaký depkový den..nic sa mi nechce, stale myslim na skolu ci to vsetko zvladnem , konci sa mi semester o chvilu skusky a mne sa taaak nic nechce...radsej by som bola len doma a pekne sa maznala s babatkom, len nato si este musim pockat......ach jaj....ale tak rýchlo to uteka 31.týžden 😃
v utorok sa tesim na sono jedina pozitivna vec v tomto zimnom pocasi 😃
@potokin to my uz kocik mame, len nam k nemu chybala autosedacka...ja musim este objednat matrac a budeme prichystani 🙂 oblecenie mam od brata a ak by boli nejake vypredaje po Vianociach,tak cosi este dokupim. ak nie,tak ked sa male narodi,tak podla potreby. aj ked podla lekarov to vobec male nebude 🙂 uz teraz ma dlhe nozicky..ale tak ja mam 1,8 a manzel 2metre,takze to aj trosku ocakavame 🙂
@arrett ja som mala vsetko v poriadku, a predsa mam cukrovku. Keby som nebola na testoch tak mi to nezistia. 🙂
v pondelok idem po tyzdnovej dovolenke zasa do prace. Vobec sa mi nechce. Ked si predstavim tych drzich pubertakov, ktori maju vsetko v pazi..... Uz aby bolo 22. decembra a je konecne doma 😃 😃 😃
ahojte kocky 🙂 tak my uz mame zajednany kociar. pride nam koncom februara 🙂 tak sa vytesujeme,uz len doplatit zvysok ceny treba 😃 este komodu a postielku,to su tie najvacsie polozky a potom uz len veci do nemocnice. sa mi nechce verit,ze to pride celkom rychlo. teda ktovie,ci nie aj skor,uvidim,co doktor povie na tu oblicku =-)
Začni psát odpověď...

Odešli