TP v únoru/februári 2011. Máme společný termín?
Zdravím všechny maminky. Je tu už taková, která čeká mimčo stejně jako my?

•
16. únor 2011@natalca huráááááá. Obrovska gratulka moja . Držte sa 😉 😉 😉
0
ahojte baby, som tu len na skok, len sa chcem pochvalit, ze 11.2.2011 sa nam narodil Tobiasko, 4050g a 54 cm, porod spontanny, ale riadne vycerpavajuci, rodila som 12 hodin, ale vsetko dobre dopadlo, nestiham ani citat kto kazdy uz porodil ,ale ked bude viac casu pridem a dobehnem to, som zvedava na vsetko 🙂
@yasminee212 fíha,tak ďalší valibuk.Srdečne gratulujem k Tobiaskovi a prajem veľa,veľa zdravíčka a mliečka 🙂 a maminke skoré zotavenie 🙂
@yasminee212 gratulujem k riadnemu chlapiskovi...všetko dobré hlavne zdravíčko.....
@yasminee212 gratulujem,,dalsi tobino na svete 😃 😃 😃 😃 fu a ake chlapisko z neho 😃 😃 😃 😃
@yasminee212 gratulujem k drobcovi. nech sa vam obom dari 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@arrett krasna fotka.tvoje deturence su prekrasne 🙂 🙂
@arrett krasna fotka.tvoje deturence su prekrasne 🙂 🙂
@vladimira32
Ahoj mas uz nieco nove<
My zatial nie my ideme zajtra na kontrolu snad uz budem dost otvorena a nechaju si ma uz tam v noci som mala strasne bolesti krizou nemohla som spat a cez den same stahy ...
A ty ako<
Ahoj mas uz nieco nove<
My zatial nie my ideme zajtra na kontrolu snad uz budem dost otvorena a nechaju si ma uz tam v noci som mala strasne bolesti krizou nemohla som spat a cez den same stahy ...
A ty ako<
@leonard2002 nooooo, to by nebolo zle, keby sa niekto podujal. 😃 Ale nie, som ochotna este aj tlacit, len keby sa dalo aspon preskocit to otvaranie. 😃 Musim si to takto priklasovat, aby som nestresovala. Mozno ked bude po vsetkom tak sa budem na tom smiat. :-p
@arrett kraaaaaaaaaasna fotecka🙂))
@yasminee212 @natalca Blahozelaaaaaaame...dufam, ze ste rozbehli uz aj rodenie chlapcov 😃 😃 😃 Tesime sa na prve fotecky...
@yasminee212 @natalca Blahozelaaaaaaame...dufam, ze ste rozbehli uz aj rodenie chlapcov 😃 😃 😃 Tesime sa na prve fotecky...
@verunka90 a ved ty by si uz mala najneskor v nedelu rodit, nie? Ked baby pisali, ze nechavaju prenasat maximalne 10 dni...a na nedelu vychadza pekny datum🙂
@zuzufek @potokin @leonard2002 vdaka baby... len dnes saleny dom🙂 jedno place, druhe place, pes mi tu zasa steka.. ach jaj 😃 😃 😃 idem poprebalovat a nakrmit.. psa vysmarim pred dvere asi, nech sa ide sam vyvencit:_)
@leonard2002 a @zuzufek : No ještě mi nic neříkala, ale zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme 😉 Vždycky se vzbudím s takovým očekáváním a nic 8-(
Holky tady je něco na vyvolání těch našich prcků co dělají Zagorky 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=cYDtW3DvwaI
http://www.youtube.com/watch?v=cYDtW3DvwaI
@arrett ja teda určite nerodím 😃 len mi dnes akosi blbol modrý koník =-) dúfam,že psík je vyvenčený bez újmy na zdraví...takže ty máš na starosti okrem dvoch mŕňusov ešte aj psíka,to teda niekedy musí byť sranda 😃 ako dnes...
aj my máme hava,ale vonku na dvore,takže venčenie bez problémov 😃
aj my máme hava,ale vonku na dvore,takže venčenie bez problémov 😃
@zuzufek a to este byvame na 5 poschodi bez vytahu. Takze ak idem s detickami dole, tak syna si dam do nosica na chrbat, dceru do vloznej tasky do jednej ruky a psika do druhej. Idem ako vianoceny stromcek🙂
Vseci zatial bez ujmy na zdravi. Deti spia, pes tiez🙂 ja relaxujem🙂 o chvilku dojde manzel. On bude mat na starosti syna a psa a ja dasu a domacnost🙂 ach jaj. Hura,m zajtra piatok, co znamena vikend, co znamena delenie prace🙂 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Vseci zatial bez ujmy na zdravi. Deti spia, pes tiez🙂 ja relaxujem🙂 o chvilku dojde manzel. On bude mat na starosti syna a psa a ja dasu a domacnost🙂 ach jaj. Hura,m zajtra piatok, co znamena vikend, co znamena delenie prace🙂 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
@arrett no, ja budem mat iba jedno dieta a psa a byvam v dome s vytahom, a uz teraz mam z toho stres, ze ako zvladnem krpca a vencenie psa, ale vidim, ze zvladnut sa da aj viac🙂)) tak si ma povzbudila🙂
Začni psát odpověď...

Odešli