TP v únoru/februári 2011. Máme společný termín?
Zdravím všechny maminky. Je tu už taková, která čeká mimčo stejně jako my?

•
30. srp 2010@isabella_fly Ja som bola cely cas dobre dieta, takmer ukazkove, bezproblemove. Nasi sa nam vela venovali a aj tak mi v 16 totalne zasibalo. Ja som na to v podstate ani nemala ziaden dovod...Si robim teraz srandu, ze to som si vynahradila za tie roky, co som bola dobra. Ja som este do 14 uvazovala nad tym, ze budem mniska... :-N
0
Ahojte,
kontrola v pohode, akurát tlak zas veľmi nízky 100/50. Krv mi sestrička zobrala - výsledky by mali byť o 5 dní - zatelefonuje mi ich sestrička tak super. Na ďalšie sono pôjdem až koncom septembra.
@sharlotta - blahoželám k skvelým výsledkom
@suzanna85 - ja to mám presne tak isto - také bleskové pichnutie či čo a potom nič.
S tým kojením - sestričky boli naozaj otrasné, mne sa malý v pôrodnici vôbec nechcel prisať - tak som si odsávala a dávala som mu z fľašky - akonáhle sme boli doma - tak sa krásne prisal a super. Určite v nemocnici cítil, že som bola v strese.
kontrola v pohode, akurát tlak zas veľmi nízky 100/50. Krv mi sestrička zobrala - výsledky by mali byť o 5 dní - zatelefonuje mi ich sestrička tak super. Na ďalšie sono pôjdem až koncom septembra.
@sharlotta - blahoželám k skvelým výsledkom
@suzanna85 - ja to mám presne tak isto - také bleskové pichnutie či čo a potom nič.
S tým kojením - sestričky boli naozaj otrasné, mne sa malý v pôrodnici vôbec nechcel prisať - tak som si odsávala a dávala som mu z fľašky - akonáhle sme boli doma - tak sa krásne prisal a super. Určite v nemocnici cítil, že som bola v strese.
@mafynka ja by som prave to zltko chcela take...tekute...a idem jest do restiky, tak neviem, ci im mozem verit... :-| Asi si dam nieco ine...alebo im poviem, nech mi to zltko nechaju roztiect.
Inak kolegyna mi dnes vravela, ze v robote pocula, ze uz so mnou ani nepocitaju, ze este nastupim. :-S Nemozu ma vyhodit, vsak? Ked sa rozhodnem, ze nastupujem, musia ma zobrat, nie? Ja by som uz aj teraz isla.
Inak kolegyna mi dnes vravela, ze v robote pocula, ze uz so mnou ani nepocitaju, ze este nastupim. :-S Nemozu ma vyhodit, vsak? Ked sa rozhodnem, ze nastupujem, musia ma zobrat, nie? Ja by som uz aj teraz isla.
@alexis, mafynka : surove vajcia a vajcia namakko sa nemozu z dovodu nakazenia salmonelou 😞 zoznam je npr tuhttp://www.forkids.sk/porod-pred/strava-pocas...
@sharlotta ale tak rozhodne si ich nesklamala a uz len to, ze si sa nedala zlakat na kadejake vystrelky doby ako su aj drogy je asi dost o tom, ze ta vychova dovtedy bola asi kvalitna 😉
jj, budete mat menej problemov potom, aj ja mam uz nejake 3-4 kg na sebe :-|
Začni psát odpověď...

Odešli