•
25. led 2010Ivuš - ty ceny jsou pálky já dávala do porodu 300,-/45minut a měli jsme dovouhodinovky týdně...původně to bylo 250,-....ale zkusila bych VŠ studenty či si zaplatil večerí kurzy konverzace...asi do nich půjdu, vyjde to levněji, ale na druhoustranu individuál mi dal nejvíc...učitel byl super, fešák, vtipnej, jižanský typ - ach ach
0
Luci díky pak juknu musim za chvilku do školy.
Já už jsem včera 2 natírala a pletu další.Manža mě stim natíráním vyhodil do sklepa,že stim v bytě smrdět nebudu.Až bude teplo tak se zase nastěhuju na balkon. 🙂
Taky jsem si vyhlídla,ale nejdřív musim najít korálky ze závěsu,nevim kam sem je strčila.
Já už jsem včera 2 natírala a pletu další.Manža mě stim natíráním vyhodil do sklepa,že stim v bytě smrdět nebudu.Až bude teplo tak se zase nastěhuju na balkon. 🙂
Taky jsem si vyhlídla,ale nejdřív musim najít korálky ze závěsu,nevim kam sem je strčila.
Ivi: mam 2 tipy na AJ. jeden je učitel dost drsnej, ale fakt výbornej! druhá je holčina vysmátá a bydlí tam u vás. první teda nejni za levnej peníz, prostě klasika,ale je zas uplně špicovej
Pay: u nás jíme brokovnici všichni
jinak se mi taky líběj ty rolety, jenže ten muj chlap je na vytrhání starejch konzolí tak děsně rychlej, že to mít nikdy nebudu. což o to, vytrnout možná ještě jo, jenže tam pak visej takový ty háky, kerý nejni schopnej ufiknout...prej na to nemá vercajk a když si ho teda pučí, stejně to nejde ufiknout bo zničí strop a bla bla...milion keců vokolo
jinak pay: špica tchýně, zatim tady vyhrává 😎 😃
Pay: u nás jíme brokovnici všichni
jinak se mi taky líběj ty rolety, jenže ten muj chlap je na vytrhání starejch konzolí tak děsně rychlej, že to mít nikdy nebudu. což o to, vytrnout možná ještě jo, jenže tam pak visej takový ty háky, kerý nejni schopnej ufiknout...prej na to nemá vercajk a když si ho teda pučí, stejně to nejde ufiknout bo zničí strop a bla bla...milion keců vokolo
jinak pay: špica tchýně, zatim tady vyhrává 😎 😃
Ivuš - ráda bych doučovala, ale nejsem dokonalá...možná bych ti aj nějaký chybičky přehlídla...a teda vodpustila 😃
Lů - bude bude...třeba za vadný dáš slevu, Jako pan Bernáček v Homolkovejch, když vokazoval svou sbírku ptáků...
Dáši - tak nahod recepis na brokolici..a běda jestli to bude smrdět... 😃 😃 😃
Jo ahaaa, já nevěděla, že se závodí ve tchýňování....Co Petul, nemáš podobné zkušenosti se svojí? Když už se shodujeme na typech dárků, dle toho co se koupí jedný, koupí se i druhý nehledě na to, zda se to čikne či ne... 😃 😃 😃
Lů - bude bude...třeba za vadný dáš slevu, Jako pan Bernáček v Homolkovejch, když vokazoval svou sbírku ptáků...
Dáši - tak nahod recepis na brokolici..a běda jestli to bude smrdět... 😃 😃 😃
Jo ahaaa, já nevěděla, že se závodí ve tchýňování....Co Petul, nemáš podobné zkušenosti se svojí? Když už se shodujeme na typech dárků, dle toho co se koupí jedný, koupí se i druhý nehledě na to, zda se to čikne či ne... 😃 😃 😃
jukněte...bez šroubování a vrtání by to šlo pověsit na tyč konzole,ne?
http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?pr=101638
http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?pr=101638
Péťo, to vypadá hezky...já bych to musela připevnit žabičkama, máme ještě ty původní konzole...taky máme v plánu je dát dopryč, ale kdy...schválně Dáši, který z manžílků bude rychlejší...to je výzva ne? I když už slyším toho mýho..."Nemusíme mít všechno, co mají ostatní..." 😃😃😃
Dáši, jestli sis všimla, tak nemáme práh v obýváku...v r.2008 manžílek dával nové lino a lišty v předsíni a zrušil prahy...dobrý, nijak se mi po nich nestýská, ale mezi předsíní a obývákem je výklenek, kam jsem vyřízla kus koberce, aby to jako bylo zadělaný. Jenže ten pruh koberce se už ošoupal a akorát se o něj zakopávalo, tak se dal úplně pryč a teď je tam koberec, kus hnusnýho lina s kabelem od antény a internetu a lino z předsíně...jestli si sama nedojedu koupit nějaký kousek něčeho a nezadělám to, tak to mít taky nebudu. Prostě co si neudělám to nemám.
Dáši, no vždyť já prý už taky jedla takhle v ranném dětství (pár měsíců života) omáčky s knedlíkem...samo, že rozmixovaný...je to síla. Jak vždycky ty starší ročníky s hrdostí vypráví, jak ten a ten jedl to a to ve dvou třech měsících a kolik lidí má dneska problémy s žaludkem a se střevama...to jsou ty svíčkový už v porodnici 8-(
Začni psát odpověď...

Odešli