Září 2007. Už jsme spolu skoro dva roky
Tak Vás vítám v novém a doufám, že pohodovém tématu 😉
@delikates ježiš to je zážtek! a to hjen tak? já myslela, že u toho bývají horečky...chudinka malá, no hlavně, že už je v pořádku!
@elucinkaach ty nemoci.... jen at jsou ti naši drobci zdraví...
@elucinkaach ty nemoci.... jen at jsou ti naši drobci zdraví...
Ahoj holky, tak co, jak se máte a co dětičky? Míša je neustále nemocný, teď máme právě za sebou chřipku, která se zkomplikovala zánětem průdušek,takže za tuto zimu má už potřetí atb, a to do 3 let neměl atb ani jednou 😞 Navíc má ted takové blbé období, že mi pořád oponuje, on se nechce uzdravit, on nechce jíst, on nechce pít, on nechce chodit ven, hrát si, chodít do školky atd. Je to fakt na nervy a hlavně to vždycky od něho chytíme všichni, takže už se moc těšíme na jaro a ta blbá zima furt ne a ne skončit 😞
Ahoj holky, tak co, jak se máte a co dětičky? Míša je neustále nemocný, teď máme právě za sebou chřipku, která se zkomplikovala zánětem průdušek,takže za tuto zimu má už potřetí atb, a to do 3 let neměl atb ani jednou 😞 Navíc má ted takové blbé období, že mi pořád oponuje, on se nechce uzdravit, on nechce jíst, on nechce pít, on nechce chodit ven, hrát si, chodít do školky atd. Je to fakt na nervy a hlavně to vždycky od něho chytíme všichni, takže už se moc těšíme na jaro a ta blbá zima furt ne a ne skončit 😞
Ahoj holky,
máme se dobře. Já jsem teda na pracáku, což tak úžasný není, ale Terča chodí do MŠ a moc se jí tam líbí. Jen je klasicky pořád nemocná. Dost nás trápí zánět uší. Tak má pomalu co měsíc antibiotika a to není zrovna to nej, co bych chtěla, ale co můžu dělat... Nějak to beru jak to je a skrz to její marodějí mi ani neva, ýže jsem pořád doma a nemusím řešit, jak by to bylo s paragrafama v práci. 😉 😉
máme se dobře. Já jsem teda na pracáku, což tak úžasný není, ale Terča chodí do MŠ a moc se jí tam líbí. Jen je klasicky pořád nemocná. Dost nás trápí zánět uší. Tak má pomalu co měsíc antibiotika a to není zrovna to nej, co bych chtěla, ale co můžu dělat... Nějak to beru jak to je a skrz to její marodějí mi ani neva, ýže jsem pořád doma a nemusím řešit, jak by to bylo s paragrafama v práci. 😉 😉
@janakade no tak to marodění známe, bohužel taky... a taky jsem ráda, že jsem doma na RD, jinak fakt nevím, to by mě v práci neměli rádi...a jsem fakt zvědavá, až nastoupí do školky i Lukin, jestli se to bude taky opakovat, nebo už bude odolnější, protože to samozřejmě te´d chytne od Míši taky všechno...
Ahoj holky, koukám, že máte taky pořád školkový marodění - my taky...na začátku ledna to byly dva týdny vysokých horeček, až i MUDr. doporučila, abychom ho tam nějaký čas nedávali. Tak šel až tento týden a dnes v noci opět chrápal, což je neklamná známka toho, že se blíží rýma jak vrata a před chvílí mi volala máma, že má zase zelený soplíky a pláče, že nemůže spát... 😞 takže zase znova, po 3 dnech školky 😞
Ahoj holky, jak vidím, žádné velké změny...stále se marodí. Terča mi teď taky začala trochu soplit, ale pravidelně jí ten nos odsávám vysavačem a aspoň to není zelené. Odsávám, protože Terča sice smrká, ale ještě neumí pořádně profouknout a tak ten nos stejně sama pořádně nevyčistí...
No a jinak mám teda osobní malou novinku... když se nic nepokazí, tak 13/11 čekáme miminko 😃 Držte nám pěstičky 🙂 Díky*
No a jinak mám teda osobní malou novinku... když se nic nepokazí, tak 13/11 čekáme miminko 😃 Držte nám pěstičky 🙂 Díky*
Ahoj holky 😉
Přišla jsem se na Vás po dlouhé době podívat a vidím,že se tu ukázala JANAKADE 😉 jééé a teď jsem zjistila,že jsi těhotná,tak gratuluju!!!!
O mě už to určitě víte,že máme čtvrté dítě,no dává nám trochu zabrat se spaním v noci,budí se co 2 hodiny na kojení a když se zadaří tak i co hodinu a to až od jeho 5 a půl měsíců,do té doby spal celou noc s max. jedním kojením.No doufám,že tohle nebude už trvalý stav,bo by mě asi odvezli.
Natálka už je velká slečna,teda na 3-leté prohlídce měla 13 kg a 98 cm,tak paní Dr. říkala,že je drobná,no to teď už ale neplatí 😃 váží už 16 kg a je to na ní teda sakra poznat 😉
Musím se mrknout kdo všechno je tady ještě těhu a kdo už má dalšího prcka.
Přišla jsem se na Vás po dlouhé době podívat a vidím,že se tu ukázala JANAKADE 😉 jééé a teď jsem zjistila,že jsi těhotná,tak gratuluju!!!!
O mě už to určitě víte,že máme čtvrté dítě,no dává nám trochu zabrat se spaním v noci,budí se co 2 hodiny na kojení a když se zadaří tak i co hodinu a to až od jeho 5 a půl měsíců,do té doby spal celou noc s max. jedním kojením.No doufám,že tohle nebude už trvalý stav,bo by mě asi odvezli.
Natálka už je velká slečna,teda na 3-leté prohlídce měla 13 kg a 98 cm,tak paní Dr. říkala,že je drobná,no to teď už ale neplatí 😃 váží už 16 kg a je to na ní teda sakra poznat 😉
Musím se mrknout kdo všechno je tady ještě těhu a kdo už má dalšího prcka.
ahoj holky 🙂
janakade: vidím že tu je nová těhulka 🙂 tak moc držím pěsti x-)
janina7: čtvrté dítě to gratuluju já bych to už nedala mě stačí ty moje dvě děti 🙂
jinak u nás samé změny dcera Míša měla ted 9 .dubna 12 let a dostala psa Maxe ,takže nový člen rodiny ,já jsem začala pracovat prodávám u nás na Prioru v jednom obchůdku kabelky,kšiltovky atd.a Luky byl u zápisu do školky protože loni nás nevzali ,tak snad letos od září ho už vemou. 🙂
Mějte se všichni moc fajn a at jsou dětičky zdravé x-)
janakade: vidím že tu je nová těhulka 🙂 tak moc držím pěsti x-)
janina7: čtvrté dítě to gratuluju já bych to už nedala mě stačí ty moje dvě děti 🙂
jinak u nás samé změny dcera Míša měla ted 9 .dubna 12 let a dostala psa Maxe ,takže nový člen rodiny ,já jsem začala pracovat prodávám u nás na Prioru v jednom obchůdku kabelky,kšiltovky atd.a Luky byl u zápisu do školky protože loni nás nevzali ,tak snad letos od září ho už vemou. 🙂
Mějte se všichni moc fajn a at jsou dětičky zdravé x-)
Ahoj holky, moc moc děkuji za gratulace...taky věřím, že vše dobře dopadne 🙂 A představte si, že na ultrazvuku na genetice v 1 trimestru nám doktor řekl, že miminko tipuje na kluka 😃 😃 ale po zkušenostech s Terčou, když ta byla ještě jako sedmiměsíční břich kluk...tomu moc nevěřím 😃 😃
Ahoj holky, tak jsme byli celkem 6 dní ve školce a o5 jsme marod, šílenej zánět nosohltanu, včera měl 38,5 horečku 😞 Takže zase na chvilku se školkou skončíme. Na začátku července jedem k moři a nechci, aby mi tam Adula stonal...To je fakt už na budku. Minule vydržel 3 dny, teď 6. a následuje vždycky minimálně 14 dní, 3 neděle, než se dá zase do kupy. 😞
@elucinka to je teda na budku 😞 Míša te´d chodil 2 měsíce do školky v kuse, bylo to super, zkoušel tam i párkárt spát, tak když Luki usnul po obědě, tak jsem měla konečně trochu volna 🙂 měli krásnou besídku ke Dni matek a je vidět, jak mu to prospělo, hodně se toho naučil. No ale o víkendu měl horečku, jen jeden den a k tomu má rýmu, už to zase chytl i Luki, tak doufám, že z toho nic nebude...Tak si užijte pěknou dovolenou bez nemocí!
@janakade tak třeba to tentokrát bude opravdu kluk 🙂
@janakade tak třeba to tentokrát bude opravdu kluk 🙂
Ahoj holky...uvidíme...tentokrát jsme se rozhodli, že zajdeme na ten 3D ultrazvuk...i kvůli Terči, ať má představu, jak to s tím máminým břichem je 😃
Jinak my jsme taky doma. Te´d už třetí týden. Sice už je Terča zdravá, ale do školky jsem s ní moc nepospíchala. Je totiž po planých neštovicích. Vůbec nevím, kde to chytla, v okolí nikdo nic nemá...ale aspoň už to má za sebou 😉 Taky bývá ve školce jen několk týdnů, max vydržela v kuse 4 a pak doma...
Jinak my jsme taky doma. Te´d už třetí týden. Sice už je Terča zdravá, ale do školky jsem s ní moc nepospíchala. Je totiž po planých neštovicích. Vůbec nevím, kde to chytla, v okolí nikdo nic nemá...ale aspoň už to má za sebou 😉 Taky bývá ve školce jen několk týdnů, max vydržela v kuse 4 a pak doma...
Ahoj holky, moc Vás zdravím a koukám, že jste všechny někde na prázdninách. My už taky byli na týden na Slovensku u babičky... Taky mám za sebou velký UTZ ve 20tt a tentokrát teda čekáme kluka 🙂 🙂 Ne, že bychom nebrali druhou slečnu, ale takto aspoň bude ten vysněný "dědic" 🙂 🙂 Jo, ale ten 3D UTZ se nepovedl, malej se nám nechce ukázat, jen prcinu vystrkuje 🙂 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
Ted už je Luky v pohodě a doufám,že bude už jen zdravý 🙂
Tak přeju všem hlavně to zdravíčko 😉