Zbytek z Přerova, Kokor, Lipníka, Hranic a okolí 🙂
Tož pote vy zbytky 😃

•
5. bře 2009a kde kupuješ maso? Pro nu?
0
rez - já kupuji bio mrkev, jablka, brambory - doporučení: v tescu mají vždy cenové akce na bio ovoce, kterému prošla vystavovací lhůta. je úplně v poho, čerstvé, jen prostě pro bio jsou přisnější vystavovací regule..takže to tam seženeš pak až o polovinu levnější. jabka, brambory a mrkev davam bio, bo v tech je pry nejvic skodlivin (pokud nejsou bio). jinac do roka jsem zbytek davala sklenicky (kupuji alnaturu a hami), protoze tam je zelenina prisne kontrolovana. od roka bio resim jen u te mrkve, jablek a brambor, zbytek kupuji normos zeleninu a vyvaruji. bio jeste resim u masa - kureci moc bio neprodavaji, tak tam jedem stale ve sklenickach (micham to s necim uvarenym), ostatni nakoupim bio, povarim, namelu a sup do mrazaku a vydrzi to. vyjde to asi stejne draze jako masove sklenicky.
to maso resim bio proto, bo vim o par pripadech, kdy hormony v mase zasahly zdravi ditek - u nas na unorovkach se napr. uz objevily boulicky na prsou u holcicek (proste jim rostou prsa) - je to prave z hormonu v mase (rikaji Dr.). takze tak do 2 - 3 let jedem v bio.
no syn se stravuje zdrave, jaky prasarny ale jim ja, to ani nechtej vedet 😃 😃
to maso resim bio proto, bo vim o par pripadech, kdy hormony v mase zasahly zdravi ditek - u nas na unorovkach se napr. uz objevily boulicky na prsou u holcicek (proste jim rostou prsa) - je to prave z hormonu v mase (rikaji Dr.). takze tak do 2 - 3 let jedem v bio.
no syn se stravuje zdrave, jaky prasarny ale jim ja, to ani nechtej vedet 😃 😃
Díky Zuzko, já jsem ale v Tescu vůbec nikdy neviděla bio ani neslěvněný :-o. No podívám se ještě po obchoďácích.
Ty skleničky se prodraží no, ale zas jak říkáš, je to kontrolovaný. No právě, v tom masu jsou hormony růstový, to je děs, jenže kde to seženu v Přerově, nevim, v tom je Prágl víc kultivovanej,no. Budeš mi to posílat? 😃
Holky, prosím vás, co je na tom tak strašnýho, že jsem založila nový téma????To se jako nesmí nebo co?
Nešlo vůbec o název, šlo o to, že tam bylo přes tři sta stran a bezmála 10 tisíc příspěvků, tak jako co?Jestli vám to vadí, se moc omlouvám, už se nebudu angažovat, tohle zamknem a tamto necháme otevřít nebo si uděláte takový jaký vám bude vyhovovat...sorráč.
Ty skleničky se prodraží no, ale zas jak říkáš, je to kontrolovaný. No právě, v tom masu jsou hormony růstový, to je děs, jenže kde to seženu v Přerově, nevim, v tom je Prágl víc kultivovanej,no. Budeš mi to posílat? 😃
Holky, prosím vás, co je na tom tak strašnýho, že jsem založila nový téma????To se jako nesmí nebo co?
Nešlo vůbec o název, šlo o to, že tam bylo přes tři sta stran a bezmála 10 tisíc příspěvků, tak jako co?Jestli vám to vadí, se moc omlouvám, už se nebudu angažovat, tohle zamknem a tamto necháme otevřít nebo si uděláte takový jaký vám bude vyhovovat...sorráč.
mě to naštvalo jen z toho důvodu, že jsi neřekla, že máš takový plán a chceš založit nové téma. Zbývalo ještě 1000 příspěvků na doklepání, tak proč tak najednou =-)
jestli to bereš Rez jako symboliku - Nové téma znamená Nový začátek a nulové hádky a spory, tak OK, souhlasím. Nicméně zamrzelo mě, že ačkoliv tady na koníkovi platí takové to nepsané pravidlo, že nová pokračující témata zakládají jejich původní zakladatelky, tak jsem byla rovnou postavena před hotovou věc a nemohla jsem říct ani ťuk :-N
ale chuj s tím, nebudeme tady šaškovat se zamykáním nového a obnovením starého... Vzhůru do nových začátků! ale příště by to chtělo krapet domluvu 😉
jestli to bereš Rez jako symboliku - Nové téma znamená Nový začátek a nulové hádky a spory, tak OK, souhlasím. Nicméně zamrzelo mě, že ačkoliv tady na koníkovi platí takové to nepsané pravidlo, že nová pokračující témata zakládají jejich původní zakladatelky, tak jsem byla rovnou postavena před hotovou věc a nemohla jsem říct ani ťuk :-N
ale chuj s tím, nebudeme tady šaškovat se zamykáním nového a obnovením starého... Vzhůru do nových začátků! ale příště by to chtělo krapet domluvu 😉
Začni psát odpověď...

Odešli