• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
Katchik asi nedají, protože jsem měla vysoké a oni byli spokojeni s výsledkem u nás mají jiný názor na věc jim stačí 4 vajíčka bráni se hyperstimuláku, takže myslím, že mi dají stejný protokol.... ach jo ...
22. čer 2009 v 09:31  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kdy mám čekat mrchu? později kvůli utroši?
22. čer 2009 v 09:34  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
mě mrcha dorazila tak za 2-4 dny po vysazení, jak kdy. A kolik si vlastně měla jednotek?
22. čer 2009 v 09:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
225 gonalu a ještě mi dopíchavali jednou fostimon..... takže jsem vybrala vše co platí pojištovna :frowning2: jo tak do konce týdne by mohla dorazit když od čtvrtku vysadím, protože mě z toho bolí prsa a břicho tak budu rada když se toho zbavím
22. čer 2009 v 09:42  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj Žirafky, tak po dlouhé době se ozývám, abyste věděli, jak na tom jsem. Vůbec jsem nechodila na net, dnes už jsem v práci, tak tady budu častěji.

Bohužel, ani já nemohi přidat radostnou zprávu, v pátek jsem byla na krvi a HCG = 0 , takž nic, můj první pokus nevyšel. Měla jsem z toho pořádmou depku, ale dnes už jsem celkem v pohodě, však si ti určitě umíte představit. Mě i manžovi vzali krev na imunologii a genetiku, abychom se zase o něco posunuli. Už má rozjetou mrchu, až přijde další v srpnu, tak půjdu znovu na hormonální profil a jdeme znovu do toho. Akorát jsem se domlouvala, jestli to tedy půjde, na větší stimulaci, aby bylo více vajuch a mohla bych mít PK. Za zkoušku to stojí, případný hyperstimulák snad nějak přežiju.

Chrobi a všechny ostatní, kterým se nepodařilo, jedeme dál a však i na nás čekají vytoužené // :slight_smile:
A Chrobi, mrchu jsem dostala 2 dny po vysazení Utroše, čili v pátek jsem vysadila a v neděli MS přišla a pěkně bolestivá, potvora.

A těhulkám moc držím pěstičky, aby se vše vyvíjelo, tak jak má a mimíska pěkně rostla :slight_smile:
22. čer 2009 v 09:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
izzii tak budeme dál bojovat s těmi co taky neuspěly .... jojo mrchu čekám docela pekelnou a je mi jasné, že budu nadopovaná algifenem abych to přežila :frowning2:
22. čer 2009 v 09:55  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jojo Chrobi, včera jsem ležela 1/2 dne s nohama hore a celkem jsem snědla 4 brufáče...no fuj
22. čer 2009 v 10:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
jo s tím počítám když se láduju 6 utrošema denně a bolí mě břicho týden tak to bude slušná práce :frowning2: doufám, že to teda vyjde na víkend když ve čtvrtek vysadím
22. čer 2009 v 10:02  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky, tak jsem včera byla na odběru vajíček a vzali mi jich 32, jelikož jsem na tom byla poprvé, nic o tom nevím, jen mě šíleně bolí břicho a prý budu mít nějakou hyper.... a budou mi muset odsát 2litry vody. Nevíte někdo o co jde? Já se v tom zmatku zapoměla zeptat. :frowning2:
22. čer 2009 v 10:02  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Kuk kočky.. mám přestávku ve školení tak na vás jukám..
izzii je mi to moc líto že to nedopadlo..ale holky nebojte opravdu náš čas příjde určitě!!!jen se nesmíme vzdát :wink:
22. čer 2009 v 10:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
dobré ránko žirafky,
chrobísku: zkus ještě vydržet nebo zajdi na krev, třeba tam bude HCG :wink:

izii: to je mně líto, ale život jde dál, bude dobře, uvidíš :slight_smile:

zuzko: teda to máš vajuch jak nosnice,au,au :frowning2: Hyperstimuační syndrom znám a to nejen já......prostě si nadopovaná a přestimulovaná hormonama a v břiše máš volnou tekutinu a třeba ve vaječnících moc velkých cyst.....Musí se moc pít, protože hrozí tromboza.....Můžou se brát léky, či infuze na ředění krve, někde se i voda odsává.......ble,ble, nic příjemného
22. čer 2009 v 10:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
A to může i zmizet samo, nebo to musím na to odsátí jít? A co potom ty embrya, to bych nestihla asi do pátku, kdy mi je mají zavádět? A nakonec z IVF máme ICSI, aspoň víme, kde byl zakopanej pes.
22. čer 2009 v 10:16  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
dobré ráno holky!

izii, to mě moc mrzí, ale neboj ještě není všem dnům konec :wink:

Chrobi, ještě bych neházela flintu do žita, dokud nekrvácíš, tak doufej...

Rudi, mrzí mě ta jedna dutinka, ale štěstí, že jedno srdíčko tluče jak o závod :slight_smile:

my máme 5 bojovníčků :slight_smile: dneska jsem si měla volat, kdy půjdu na transfer. řekli mi, že si mám ještě zavolat zítra ráno, zda půjdu v út nebo ve st. Jsem z toho docela zmatená. pěkně mě napínají :slight_smile: Jen doufám, že to neznamená nic špatnýho...
22. čer 2009 v 10:17  • Odpověz  •  To se mi líbí
Irmi já vím, ale už tomu nevěřím....
22. čer 2009 v 10:18  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
siki ahoj neznamená ale upřesní ti to podle velkosti :slight_smile:) to je supr 5 šikulek
22. čer 2009 v 10:19  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Izzi to mě mrzí. :frowning2: ale jak píšou holky jde se dál.

Siki gratuluju k 5 bojovníčkům. A neboj neznámená to nic špatnýho.
22. čer 2009 v 10:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
zuzko: jak jsem psala, někde to odsávají, někde to nedoporučují...Já jsem ale OHHS měla ale až po transferu, někomu se to rozjede už před odběrem, tak to nevím, co s tím dělají....Mně se to břicho ztrácí postupně, ale trvá to :slight_smile:

Siki: šikula, bude to ok a budeme na tebe myslet :wink:
22. čer 2009 v 10:27  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobi: ty to normálně vzdáváš...neštvi mě holka jedna :wink:
22. čer 2009 v 10:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
Holky já mám pocit že začínám krvácet nebo minimálně špinit :frowning2: :cry:
22. čer 2009 v 10:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
lenh není to jen utroš?

irmi já vím.... je ve mě malá dušička, která ještě doufá v zázrak
22. čer 2009 v 10:31  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
lenh: ale neee, neplaš..nohy nahoru a odpočívej
22. čer 2009 v 10:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
lenh, třeba jde jen o zahnizďování, vydrž a nejanči.

jj, snad se prckové drží a bojují jako budu bojovat já :slight_smile: díky holky
22. čer 2009 v 10:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
jo to by odpovídalo zahnizdování
22. čer 2009 v 10:37  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
no já utroš vůbec neberu, mám nějakej duphaston... To jsou normálně tabletky :frowning2:
22. čer 2009 v 10:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK


ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol

Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI (doufejme)+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI

ČEKATELKY na // po ET (KET):
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec - tak z toho držení palců máme 4 vajíčka .... 11.6. máme dva bojovníčky... vydržte prosím....ET13.6. 1 8buněčné a 1 10buněčné embryo
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET


TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
22. čer 2009 v 10:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
aha to se nezavádí, ale klid mrcha to není jsi 8 dne po ET
22. čer 2009 v 10:41  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Snad jsem zkopítovala aktuální tabuli....

Lenh, to ještě dost brzy na MS, tak vyčkej, snad je to jen zahnizďování!!
22. čer 2009 v 10:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky holky
Chrobi vážně, to ještě nevzdávej, dokud není v krvi nula a nebo MS.. měla jsi menší vajíčka, třeba jim t jen dýl trvá, my měli blastocysty a to je teda rozdíl, dej jim čas..
Izzi, to je mi líto,ale skvělé, že už se těšíš na další kolo, to je správné..
Irmi ahojky, je dobře?
Leni neplaš a Duphaston, je vlastně Utroš..a na mS je brzo, spíš se děje něco pozitivního..
Siki, jsi šikulka, tak to by mohlo být i na mražení, napínají,ale chtějí asi co nejdelší PK..a vybrat fakt šampiony, když je z čeko
zuzko, OHSS, to je to hyper jak píšeš je komplikace, kdž je vajíček moc, není to příjemné, odezní to postupně, taky to mám za sebou..kolik se jich oplodnilo? napichali všechny?někde to dělají tak, že když je OHSS rozjetý ještě před ET, tak dají buď jedno a nebo vše zamrazí a počká se až to odezní...
Wrtul, už to jede co? za chvilku budeš testit..
22. čer 2009 v 10:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK


ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol

Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK,očekávaná ms kolem 16.6.09
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI (doufejme)+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 23. nebo 24. transfer
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI

ČEKATELKY na // po ET (KET):
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec - tak z toho držení palců máme 4 vajíčka .... 11.6. máme dva bojovníčky... vydržte prosím....ET13.6. 1 8buněčné a 1 10buněčné embryo
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET


TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
22. čer 2009 v 10:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tak jsem taky tabulku trošku aktualizovala :slight_smile:
22. čer 2009 v 10:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek