• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
Ahoj Holky,
Tak jsem zpět z ko. Domluvili jsme ket a v srpnu hurá zase do boje. A mám žádanku na imunologii a na genetiku, tak se musím nějak obědnat.

Kapr to mě strašně mrzí chjo :frowning2: kočko drž se. Možná si měla biochemické těhu...měla jsem to při 1.IVF asi 3 dny slabě pozitvní test a 4 negativní. Byla jsem i na krvi a hodnota byla jen 25. Dr. mi tenkrát řekl, že se to stává, že je možný že to embryo bylo geneticky špatný.
22. čer 2009 ve 14:35  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopat ty máš teda zážitky, věřím, že jsi musela mít nervy. Hlavně je, že je vše ok. A hcg máš teda pekelně obrovský. :wink:
22. čer 2009 ve 14:37  • Odpověz  •  To se mi líbí
:slight_smile: Dnes jsem volala na tu kliniku a řekli mi, že se oplodnilo 36vajíček, což nechápu, když mi říkali, že mě jich vzali jen 32, tak jsem z toho jelen. :slight_smile:
22. čer 2009 v 15:40  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
no každopádně jsi rekordmanka gratuluju !!!
22. čer 2009 v 15:40  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul.. jsem tu, .....

rudýsku... do nové práce nastoupím až 1.7. ... a jdu z nemovitostní sféry do telekomunikací :grinning:....

izzi... díky, to je přesně to, co potřebuji,.. přijít na jiné myšlenky.. :slight_smile:
22. čer 2009 v 15:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
teda 36 zralých vajíčet, zuzko - ty jsi ale slepice :grinning:
22. čer 2009 v 15:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
zuzkooo.. to jsi teda nosnice :grinning:.. já měla jen dvě :grinning:
22. čer 2009 v 15:42  • Odpověz  •  To se mi líbí
Zuzi gratulace k vajuchům :slight_smile:
22. čer 2009 v 15:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
zuzka 72
to je výkon :wink: - no teď hlavně strašně moc pij :wink:
22. čer 2009 v 15:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
zuzko, super číslo :slight_smile:

zubajdo, gratuluju ke změně práce, taky o tom uvažuju :wink:

izzii, je mi to líto...mám něco podobného za sebou, takže vím, jak se cítíš, u mě to těhu zjistili z krve, ale dlouho mi to nevydrželo...

teď mám první ms po tom potratu a musím říct, že je silná a ještě se mi udělal děsný opar na rtu...a potřebuju jít na ty předoperační, abych mohla na hysteroskopii, tak jím vitamin B o stošest a modlím se, aby to rychle přešlo...

wrtul, gratulace k píchačce!:slight_smile:
22. čer 2009 v 15:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak ty jo..... u tebe to taky valí pořád se něco děje co? tak at ti to dobře dopadne a můžeš na ni jít
22. čer 2009 v 15:52  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
jindři, já měla po tom potratu taky cyklus asi 40 dní...normálně mám 26-28! a dr. mi říkala, že to je normální....
22. čer 2009 v 15:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
téééda už nejsem nejlepší slepice :grinning: tak opravdu Zuzko hooodně pij přes 4litry denně a bílkoviny k tomu..břicho bude bolet, s tím asi počítej, super, tak to bude teda z čeho vybírat..jen teda nechápu, jak už se ti z 32 namnožili na 36...
Zubí, tak to se budeš chechtat do telefonu že?
22. čer 2009 v 15:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
no jo chrobi, to dělání dětí je pěkně organizačně náročný :grinning:
co ty, jaks na tom?
22. čer 2009 v 15:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
evi.. díky... :slight_smile:)))
22. čer 2009 v 15:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
holky u nás ve Zlíně potvrzená další těhule... tak se vyplatí bojovat!!!a vypadá to na dvojky :wink:
22. čer 2009 v 16:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak na levačku test negativní
22. čer 2009 v 16:01  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
rudo vám se tam nějak moc daří :slight_smile:)
22. čer 2009 v 16:02  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobi ach jo...ja taky testila, kdyby nahodou zabralo to, ze jsem napichana hormonama a prd...ms prisla po 40 dnech jak vysita! :frowning2: ale co, dam hysterku a imuno testy a pak se uvidi...

to je průda:cry: ale nebudem moc truchlit a pustime se do boje..ono nám totiž nic jiného nezbude, co, chrobi??? :slight_smile:
22. čer 2009 v 16:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak :frowning2: na levačku co? ale holka u nás na tématu měla OHSS, neměla ET protože nezbyly vajíčka a světe div se hned potom je těhotná !!! takže zázraky se dějí a ne že ne !!!!

jojo bojovat se musí já chci taky po dovči hned na ivf tak doufám, že mi to dovolí :slight_smile:
22. čer 2009 v 16:08  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
proč by nedovolili??? leda bys už byla sama od sebe těhotná... :slight_smile:
no jo zázraky se dějou, asi když je to tělo nastimulovaný hromonama a ono to pak asi jde...i když mě se to nepovedlo :frowning2: ale věřím našemu zmrzlíkovi... :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
a taky dneska to počasí nanic...ale večer jdeme na véču s brachou, tak už se těším...to bude veselý :slight_smile:
22. čer 2009 v 16:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
No to právě taky nechápu, museli se splést, zítra to u doktora zjistím.
22. čer 2009 v 16:28  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobi, ty jsi neměla problém s OHSS ne? Tak bys mohla hned další cyklus...chápu, že už přemýšlíš takhle dopředu i přesto, že ms ještě nedorazila. Já bych byla asi to samé :frowning2:
22. čer 2009 v 16:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
jo ve Zlíně jsou fajn, je tam i dost holek co přelo z Brna a Olmiku,ale to jen z doslechu..
chrobi, klíďo si myslím, že můžeš hnedle po dovči,ale fakt se to třeba povede samo, tělo má ještě hladinu hormonů..už jsem to slyšela víckrát..tak budeme držet pěsti a na dovči...uděláte prďolína :slight_smile:
22. čer 2009 v 16:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
holky zlobí mě net.. ale teda zuzko gratuluju to je super truper počet ! jsi nejlepší nosnice z nás všech :wink: :dizzy_face:
22. čer 2009 v 16:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
Nosnice možná, ale to asi není všechno.... :frowning2:
22. čer 2009 v 19:42  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky žirafindy ukecaný....

co nového, zkusím se tím prokousat. Než půjdem píchnout včelku do bříška.

Jo holky je možný, aby mě už po druhý injekci bolelo břicho a cítila jsem vaječníky? :confused: mě to přijde nějak brzo :fearful:
22. čer 2009 v 19:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky holky,všechny zdravím!Hlásím,že dnes se mi po týdenním zpoždění :angry: rozjela ms,ve středu v 10,00h k doktorovi a pokud bude vše ok,tak start :slight_smile:

Je mi moc líto holky Vám kterým to nevyšlo-izzi,Milus IUI atd... :frowning2:

Testům bych taky nevěřila na 100%,včera jsem byla s kamarádkou a ta už je 36tt a říkala,že po vynechání ms měla na zač.těhu test negativní a za další týden už pozitivní...je to fakt jak kdy a jak u koho... :confused:

Jinak chrobi kdyby jsi měla přeci jen pravdu a teď vám to nevyšlo(ovšem nepřestávej věřít!!! :wink: ),tak mi můj dr.povolikl další IVF po necelých dvou měsících,ikdyž se někdo divíí,že je to brzy,ale my byli bez ET...a pokud je ET a nic se nechytí a jsou mrazáčci,tak u nás také dělají KET ihned v dalším cyklu.

Jé Gucci,ty máš rodiče na Ostravsku??? :slight_smile: Já jsem taky z Ostravy :slight_smile:
22. čer 2009 ve 20:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) kr. protokol, Fostimon, ET 13.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné


ČEKATELKY NA STIMULACI:
eva.a (Obilní Trh Brno), kontrola štítné žlázy 2.6.2009, kontrola v CARu v průběhu června
myskaaaa (Gennet Praha), krátký protokol
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 24.6.start,pokud bude v še ok
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5.
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI (doufejme)+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 23. nebo 24. transfer
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI

ČEKATELKY na // po ET (KET):
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10......OPU 9.6. tak držte palec - tak z toho držení palců máme 4 vajíčka .... 11.6. máme dva bojovníčky... vydržte prosím....ET13.6. 1 8buněčné a 1 10buněčné embryo
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET


TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
22. čer 2009 ve 20:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
Téda ta tabulka je fakt maras dooouhá :grinning:

Tak já asi budu začínat solo se stimulkou,že? :unamused: Wrtul a milu už píchají...nebo se pletu a začíná někdo ještě tento týden??? :wink:
22. čer 2009 ve 20:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek