Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

Tak kočky sééém mejdan pokračuje x-)
chrobacek
24. čer 2009
zuzko ty vám valí 🙂 kdy bude ET?
puna13
24. čer 2009
jé zuzka, moc gratuluju, jen tak dál, držím palečky aby vydrželi a budeš mít mrazáčky 😉
chrobacek
24. čer 2009
Kapr no jo to jsou takové úžasné zprávy 🙂)) dej mi taky kontakt 🙂
chrobacek
24. čer 2009
kvůli čemu měli jit na ivf?
kapr
24. čer 2009
jojo dám. jen budu té kamarádce volat až odpoledne. Tak zítra, jo?
chrobacek
24. čer 2009
jasně a zeptej se i proč měli jit na ivf ... dík 🙂 já bych totiž chtěla aby manžel šel k léčiteli ... třeba mu zjistí proč je spermio tak zlé ... když doktoři na to nepřišli, ale nevím kam jit.....
kapr
24. čer 2009
no nemohli otěhotnět 🙂
Já taky půjdu s manžou. On má spermie jak na houpačce. někdy OK, někdy špatné.
chrobacek
24. čer 2009
no jo ale z nějakého důvodu 🙂) my ho máme jasnej manžel ... dávala mi kontakt i kamoška na akupunkturu, ale tam šla ženská a neměli v podstatě definovanej problém, takže jim akupunktura pomohla ..... ale já bych potřebovala spíš pořešit ten spermiogram 🙂))))
chrobacek
24. čer 2009
ale jo pochopitelně někdy je to bez důvodu a to pak chápu, že se díky lečíteli atd povede protože si myslím, že je to pak hodně o psychice, že tomu věříš tak to nakonec klapne 🙂
evak99
24. čer 2009
ahoj holky, kapr ja chci taky kontakt 🙂
když to je tak těžký...někdy řeknou spermio blbý, neotěhotníte, ale znám případy, kdy se to povedlo samo a přirozeně...takže to je opravdu těžký...někdo zase mele o tý psychice, ale to už jsme si tady holky probraly, co? s tou se totiž nedá nic dělat... 🙂
zuzko, super úroda!
evak99
24. čer 2009
no vidíš chrobi, jsme se shodly, je to ta psychika, co? 😉
wrtulkaautor
24. čer 2009
kuk kočky.. 😉
chrobi my taky uvažujeme o léčiteli..
asi po IVF přes léto to zkusíme.. jeslti tedy IVF nedopadne..
holky pobolívá mě břicho je to normální.. takový trošku jako bych byla nafouklá a na obou stranách tam asi kde jsou vaječníky.. snad je to ok..
chrobacek
24. čer 2009
evak jo u ostatních to může být o psychice u nás je 1% spermiogram takže to můžeme bejt v pohodě jak chceme ale z hovna bič neupleteš (pardon)
chrobacek
24. čer 2009
wrtulko já jsem se taky nafoukla tak 9 den stimulace ale pak už to tak zůstalo možná dokonce zmenšilo ale prostě trošku mi vylezly vaječníky 🙂)))
wrtulkaautor
24. čer 2009
jj tak to je asi normoš.. holky jdu volat tomu mýmu doktorvi tak mi držte palce napíšu jak jsme dopadli 😉
kapr
24. čer 2009
wrtul, je to normoš, rostou ti tam folíky 😃
Holky je to o psychyce. To je jasná věc. manžovi po lékařské stránce nic nenašli a podívej, minule měl 2 mil. minulý rok v listopadu 56 mil. a takhle se to střídá.
Takže mi tam půjdeme oba a uvidíme. 🙂 Minimálně aspoň zkusíme něco jiného a já budu mít myšlenky někde jinde.
evak99
24. čer 2009
jo jo wrtul, je to normoška...hned nám pak dej vědět, co ti řekne, jo?

no máš pravadu chrobi...mě ty kecy s tou psychikou točí, protože mám pocit, že se tím extrémně nenervuju, když něco nevím, skáknu na koně, 🙂 a vy mi pomůžete, ale jinak to zas tak moc neřešíme...teda kecáme o tom doma, ale tak normálně...ale průpovídky typu: "jeďte na dovolenou", tak to bych stříela!
Jenže pravda je, že mám docela náročnou práci a během ivf jsem toho měla opravdu hodně...no tak nevím...těžko říct, jistý je, že spermio máme blbý!
evak99
24. čer 2009
ok kapr, tak nám ale zítra pošli ten kontakt jo? 😉
chrobacek
24. čer 2009
Kapr no ono je určo lepší, že jdou oba já bych taky pochopitelně šla s ním ......ale třeba tu akupunkturu jsem četla jen na ženské že napíchávají nějaké body což mě je k prdu když nemáme spermie

no jasně evak já na tyto rady odpovím tím co tady....s 1% spermií to fakt o psychice není tečka....
evak99
24. čer 2009
souhlas chrobi...
no ale ta akupunktura je určo i pro chlapy chrobi..můj otec to dělá, tak to vím...pravda je, že já bych za ním nešla a neřekla mu, že máme tento problém, takže jsme to nezkoušeli...teda zatím 😉
chrobacek
24. čer 2009
evak napsala jsem dotaz pánovi, tak jsem zvědavá co odpoví 🙂 uvidíme ... a být tebou tak tatu využiju
wrtulkaautor
24. čer 2009
Tak pan doktor byl moc milý 🙂 jako v podstatě vždycky (až na tu sobotní neschopenku)
a řekl mi ať jsem v klidu a nebojím se že mi tu dávku zvýšili že je to normální .. prostě nemám si z toho dělat hlavu a steresovat se- tak se budu snažit..😉

pokud jde o ty kontroly v Heliosu tak mi vysvětlit že je opravdu bezpodmínečně nutné abych byla na té poslední kontrole u nich prý se rozhodují kdy a jak ukončit cyklus a tak.. no aspoň že má stejný názor jako koordinátorka a netvrdí mi zase něco jiného.

Tak to tak budu brát.. holt v nejhorším případě tam jednou přespím ..Aspoň budu mít ten pohovor s embriologem dřív než v den OPU a budu na něj ještě mít čas vybalit ty naše zmražené ze Sanusu 😃 jen doufám že to půjde aby to proběhlo bez manži - má toho teď v práci hodně a bude rád když mu nebudou dělat problémy s uvolněním na odběr vajuch..
ale tak v nejhorším by ty papíry mohl podepsat až v den odběru vajuch co říkáte holky? to by přece nevadilo on v narkóze nebude 😃 :-p
zuzka72
24. čer 2009
Chrobi na trnsfer jdu tento pátek v 10hodin.
deniska24
24. čer 2009
Ahoj holky!
Chrobi,já když prvně po ET dostala ms,tak to byl fakt záhul,hned křeče jak sviňa a potoky krve.....tak se nevzdávej a raději si vyžádej odběr krve 😉

Jinak já tradičně chaoz a docela i optimismus se mi vytrácí.... 😞 Od soboty 27.6.09 start s Gonalem-F po 75jednotkách!!!- 😞 ,nebojte nespletla jsem se 😞 Prý od soboty proto,že to je nějaká finta??? =-) a jen 75j protože mám asi nějaké hormouše ještě v sobě a hlavně aby nebyl hyperstimulák a udělalo se jich málo,ale dobrých...Docela smutná jsem z toho,tak málo tady ještě nikdo neměl... 😞 Kontrola v pátek 3.7.09,den předtím oba krev-virologie,takže to budu už 12DC a pokud mi hned nedá i léky na dozrání od toho 3-5.7. tak můžu rovnou zapomenout i na PK,přitom vím,že bez ní je to u nás marné... 😞
chrobacek
24. čer 2009
denis.. jdu na krev zítra
neboj oni to zmáknou vědí co dělají ne? ..... musíš jim věřit

zuzko budu držet palec na ET 😉
deniska24
24. čer 2009
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel.....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART Č😎 - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5. bude KET
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal bude KET
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo


ČEKATELKY NA STIMULACI:
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 27.6.09 start:Gonal-F po 75jednotkách
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI (doufejme)+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 23. nebo 24. transfer
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI

ČEKATELKY na // po ET (KET):
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET


TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
irminka
24. čer 2009
ahojte žirafky,
tak jsme právě přijeli z Brna, srdíčka buší obě dvě, ale to jedno je pořád o 3 mm menší, takže opět čekání do 12. týdne 😉 . Ale já i manžel věříme, že se udrží 🙂

Chrobísku: to je mně moc líto, ale bude dobře, neboj.....
lopata49
24. čer 2009
týjo irmi,ty máš ty ultrazvuky nějak často? 😉
evak99
24. čer 2009
denis neházej flintu do žita, vždyť ještě nestimuluješ, tak ani nevíš, kolik jich vyprodukuješ!
Hlavně nestresuj a věř doktorům... 🙂 vím, že je to těžký, ale musíš se hodit do klidu...
evak99
24. čer 2009
chrobi, tak hned ráno napiš...hezký večer holky, jdu cvičit