• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
ale to všechno musíte v klidu probrat domluv si schůzku a nenech se odbýt, opravdu ať ti řekne co a jak a PROČ tak a ne jinak nebo jindy..
25. čer 2009 v 11:00  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak99
prostě mi přestala dorůstat :frowning2:
a to jsem ani neměla revizi, tělo si to vstřebalo samo, netušila jsem vůbec, že takové riziko tu je a byl to pro mě nepředstavitelný šok... :frowning2:
25. čer 2009 v 11:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
rudíku díky moc víš jak se to říká věř a víra tvá tě uzdraví?
tak já věřím že jich tam teda těch 14 bude :dizzy_face: :dizzy_face: a to myslím vážně!
lopatko IVF deník super nápad ale nějak jsem ho vymyslela už dřív (koukni se mi do albíčka) :grinning:
říkala jsem si že jednou to vydám jako knížku :grinning: :grinning:
chrobísku jak říkají holky volej a volej a nenech se odbýt ! neboj odpolko budeš vědět víc infošek :dizzy_face:
25. čer 2009 v 11:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtulka
já jsem stará škola, mám klasický sešítek deníček :wink:
25. čer 2009 v 11:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
lopat já jsem zase moderní technicky založená děva no :grinning:
25. čer 2009 v 11:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
25. čer 2009 v 11:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
rudíku? :grinning:
25. čer 2009 v 11:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
aha lopatko, no mě taky ani nedělali revizi, tělo si s tím poradilo samo...takže se může stát, že děloha takhle blázní, jo? hele a dávají ti na to teď něco? aby tomu předešli?
25. čer 2009 v 11:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak99
zkoušeli v nejrůznějších dnech cyklu estrofem a dermestril - jediný výsledek- sliznice nepopolezla ani o milimetr a jako bonus se mi VŽDY blokla ovulace
pak zjistili že raguju jen na fsh, čili puregon - takže jsem musela na 2.ivf, i když ještě mám z loňska 3 mražáky- vysvětlili mi to že čím víc folikulů, tím ty folikuly víc produkují můj PŘIROZENÝ estradiol a na ten sliznice reaguje růstem, na ten syntetický prostě ne... :frowning2:
25. čer 2009 v 11:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
gucci mě můžou profukovat co chcou když máme 1% spermií OK
25. čer 2009 v 11:21  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
chrobí, hele, chápu, že Tě to štve, ale my máme stejný problém. Pomalé spermouše a nakonec jsem otěhotněla a neudržela to já...takže může se stát, že se nakumulujou dva problémy, víš? Já vím, že jsi teď rozbolavělá...tak se hezky vyzlob a vysmutni, i to je potřeba...a pak až se Ti bude chtít, tak se vrhni do dalšího boje! :slight_smile:

ahal lopatko, tak o tom jsem ještě neslyšela...já normálně ovuluju běžně, i když je pravda, že občas v druhé části cyklu špiním...takže zjevně mám možná taky nějaký problém...ach bože, doufám, že nezjistí žádný hrůzy...
25. čer 2009 v 11:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
já chci hned ale evidentně to asi není to pravé ořechové
25. čer 2009 v 11:52  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
ale to je dobře, že máš vůli bojovat, jen počkej, co přesně ti k tomu dr řekne a pak se rozhodni...tu laparku stejně neuspěcháš... :frowning2:
25. čer 2009 v 11:54  • Odpověz  •  To se mi líbí
no doufám, že mi k tomu teda ještě neco řekne ale kvůli tomu co bude dál jsem tam byla ráno a výsledek víte ... nijaký ....
25. čer 2009 v 11:55  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
evak
No to já taky normálně ovuluju běžně(kromě cyklů se syntetickým estradiolem :angry: ), i když sliznice vylezla na 5-5,7, ovulace normálně proběhla a cyklus jako hodinky 27-28 dnů, doktorovi z toho šla hlava kolem :grinning:
Neboj se, tohle je spíš ojedinělá exoťárna, než že by to po ivf bylo pravidlem :wink:
25. čer 2009 v 11:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
25. čer 2009 ve 12:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj holky :frowning2:
Tak výsledky z krve negativní, jsem to čekala, ale aspoň mám jistotu, že neudělám nic blbě. Nicméně dvě minuty na to, co jsem se dozvěděla, že mimi nebude, tak mi šéf oznámil, že se vrací bývalá sekretářka po mateřské, která se "zaručeně" vrátit neměla, takže končím k poslednímu červnu teď. Takže to jsem vydýchala dokud jsem nedorazila do svýho kanclu a šlo to všechno ven. Takže bez mimi, bez práce, hledat si práci s tím, že se snažím být těhu bude taky asi terno... :frowning2: :frowning2: :frowning2:
25. čer 2009 ve 13:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj lenh, to je mi lito...je to pruda, kdyz se to takhle sejde...věř ale, že nejsi sama, kdo řeší tyto dva problémy najednou...i když vím, že když se to sejde, je to naprd! :frowning2:
25. čer 2009 ve 13:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Leni tak to je den blbec :frowning2::frowning2: to je mi strašně moc líto
hele kočko nemohl by ti někdo napsat neschopenku abys nemuslela na pracák? a mohla se v klidu a pohodě věnovat mimískům na plný úvazek?
protože uznávám že v týhle době hledat práci a navíc s tím že chcete brzo otehu je na kulový :frowning2:
25. čer 2009 ve 13:20  • Odpověz  •  To se mi líbí
Čus holky. Tak aby bylo jasno. Dostanete každá naplácáno na prdíznu za takové chmurné řeči!!! :confounded:
Tak pěkně popořádku. Chrobíku, věř mi, že velice dobře vím, jak ti je a jak je to těžké. :pensive: Nicméně bych na tvém místě zas až tak rychle do dalšího pokusu nepospíchala. Měla by ses trochu zregenerovat. Každé IVF je na tělo docela záhul, takže minimálně 3 měsíce odstup je určo super. takže ihned začneš vymýšlet, kam se s manžou pojedete na dovču, protože budeš brzo těhu a s prckem se třeba dlouho nikam nedostanete:dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: Lupneš jednu laparku kde tě pěkně zkontrolujou a budeš zase o velký krok dál. :wink: a nezlob mě. Léto uteče jako voda a v září se vrhneš do dalšího pokusu pěkně odpočatá.
lenh - s tou prací je to prekérka, nicméně v tom zkus najít pozitivum. Rovněž jsem byla ve stejné situaci a co se nestalo? Do nové práce jsem se tak zakousla až jsem z toho našeho špatného spermiogramu přirozeně otěhotněla. takže věřím, že tě čeká nový začátek a rovněž mnoho nové energie která nastartuje i příští mimíse.
takže hlavu vzhůru. :dizzy_face:
wrtul- hoď se do klidisu ať nestresuješ svůj genetický základ :wink: vajucha tam budou uvidíš.
tak a je to. A jestli se za chvilku nakouknu a budete tu chmuřit tak si mě nepřejte :dizzy_face: :wink: :slight_smile:
25. čer 2009 ve 14:10  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak je definitivně konec krev negativní
25. čer 2009 ve 14:13  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Kapříku rozkaz :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face:
Chrobísku a domluvila jsi se nějak s doktory??
25. čer 2009 ve 14:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
ne nikdo nebyl k dispozici, ale objednala jsem se na 22.7.
25. čer 2009 ve 14:22  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Chrobi, my to spolu zmáknem uvidíš :dizzy_face: a slibuji
25. čer 2009 ve 14:25  • Odpověz  •  To se mi líbí
:wink: zmákneme
25. čer 2009 ve 14:28  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak. A už sis četla co jsem ti psala nahoře?
25. čer 2009 ve 14:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
jo .... 22.7. se domluvím s doktorkou to budu na konci tohoto cyklu, tak se s ní osobně domluvím co dál....
25. čer 2009 ve 14:38  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
šikula :slight_smile:
25. čer 2009 ve 14:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
kapr ty jsi ďábel, krásně jsi to napsala... :slight_smile:
fakt se vám to povedlo přirozeně přestože bylo špatný spermio jo? :wink:
25. čer 2009 v 15:31  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu,....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5. bude KET
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal bude KET
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo


ČEKATELKY NA STIMULACI:
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 27.6.09 start:Gonal-F po 75jednotkách
Atlaselka ( Pronatal Praha)- 1.IVF,začátek stimulace na konci června-Gonal,Cetrotide


STIMULANTKY:
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,čeká nás- IVF+ICSI+PICSI (doufejme)+ PGD
zuzka72,21.6. odběr vajíček- 10.6. začátek stimulace) ,4 ampule Menogon+1 ampule voda.

tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI

ČEKATELKY na // po ET (KET):
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
25. čer 2009 v 15:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek