• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme: Beremese.czModrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
Ahoj Deni, bylo to fajn, jen foukal vítr, ale stejně jsme byli každý den u moře :slight_smile: Skvěle jsem si odpočinula. Každý den jsem byla tak utahaná, že jsem ve 21h už ležela v posteli :slight_smile: Byli jsme v Bibione a je to něco málo přes 700km. Jeli jsme tam autem necelých 10hodin.
17. črc 2009 ve 13:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
Hmm,tak to je rychlovka :confused: Siki a ty jsi se i slunila?Já vždy teď jen vyutíkám ven,porochním se v bazénku a zpátky domů-mám z toho sluníčka strach :confounded: ale ve vodě je super-28stupňů :slight_smile: Zítra nebo v neděli zkusím test tak doufám,že čárečky budou... :unamused:
17. črc 2009 ve 14:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
nene, byla jsem většinu času pod slunečníkem, ale v moři jsem se sem tam koupala, naštěstí jsem si nepřivezla žádnou nepříjemnou mykózku :slight_smile:
Budu držet palce, aby se // objevily. Určitě dej pak vědět...
Jdu domů, dneska je mi nějak divně. Tak hezký víkend, papa
17. črc 2009 v 15:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF neúspěšné - nyní pauza
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu,....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5. bude KET
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal bude KET
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET-neúspěšný
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo


STIMULANTKY:
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
Atlaselka ( Pronatal Praha) -1.IVF,začátek stimulace 15.7.Gonal 300jednotek,v PO 20.7. UTZ


ČEKATELKY na // po ET (KET):
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
zuzka72,26.6. transfer 2 embií, zbytek 15ks se mám do pondělí rozhodnout, zda chci zmrazit.
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 27.6.09 start:Gonal-F po 75jednotkách,4.7.píchnout 5000IU Pregnyl a 6.7.OPU,8folikulů a z toho 4vajíčka,8.7.volat po 11h jak se embryjka vyvíjejí,od 7.7.utrogestan-3*denně po 2tabl.(zavádím)+prednison(ten je již od března 2009),9.7.v 10h ET 4 a 8 buněčného embrya,za 14dní 23.7.se dostavit na test hcg z krve
tulik1 (ART ČB) - 1.IVF neúspěšné, 2.IVF - ve 22 tt potrat dvojčátek, 3.IVF neúspěšné, 1.KET 18.5. přenos 2 embryjek, kontrola 2.6., neúspěšné, 2.KET 13.7. přenos 6 a 8 buněčného embryjka, za 3 týdny na test hcg z krve

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk
17. črc 2009 v 15:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
Atlaselko gratuluji ke stimulaci :slight_smile: a na pondělní UTZ držím paluchy ať je tam dodtatek krásných vajíček! :dizzy_face: Týjo,300IU-to je dost,tam jich určitě bude :wink: ...můžu se zeptat jen tak ze zvědavosti,jaký máte problém,že podstupujete IVF?
17. črc 2009 v 15:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky Denisko,snažíme se už to budou čtyři roky,začala jsem to řešit až dýl,až tak když to byli skoro roky dva,protože jsem často byla nemocná,pak gynekolog končil,stěhoval s ena jiné místo,nevědělo se jestli nastoupí jiný,pak byli moc dlouhé objednací lhůty.Tak mě pak přišli že nedochází k ovulaci,mám neprůchodnej levej vejcovod,spermiogram taky nic moc,jednou horší,pak katastrofa,pak zas lepší...Zkoušela jsem Glostil 4 měsíce a nic.přítel pak byl v nemocnici s ledvinama,tak zas odklad.Nechala jsem to přes minulé léto být,na podzim jsem se chtěla objednat na konzultaci.No vyšlo že jsem šla až letos v lednu,z důvodu problémů v rodině.Tak v lednu první konzultace,v březnu jsem měla jít na IUI.Stimulovala jsem,ale nic se nekonalo,folíky nedorostli,tak mě hned navrhli na IVF,které mělo být v červnu.Jako na potvoru problém s MS,úplně s emi rozházela že jsem ani nevěděla kdy má přijít,ikdyž jsem předtím s ní neměla sebemenší problém,chodila jak hodinky.No konečně přišla s obr zpožděním a já začínám.No to tak vše :slight_smile: :wink:
17. črc 2009 v 17:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
atlaselka-Aha :sunglasses: Tak držím palečky ať je stimulka jakož i další procesy úspěšná :wink: a neboj,vajíčka určitě po takové dávce narostou! :dizzy_face: Jinak přeji všem hezký páteční večer,my frčíme grilovat ke kamarádce,tak papa! :dizzy_face:
17. črc 2009 v 18:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojky, ani jsem vam nerikala, jaka ja jsem ale nestala ..., :slight_smile: chtela jsem si na KET koupit novou nocni kosilku s zirafkou a meli jenom s medvidkem, takze jsem byla nevernice a sla na KETik s medou bedou. Jsem zvedava jestli mi prinesl stesti, dnes jsem ctvrty den po KETu a uz mi z toho hrabe :frowning2: , nuda, nuda, nuda
17. črc 2009 v 18:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
tulíku: žirafka či meddvídek...to je jednoa držím paluchy at to vyjde :slight_smile:

atlaselka: držím pěstičky vše proběhne jak má a dočkáte se mimíska :slight_smile:
17. črc 2009 v 19:30  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tulíku medvídek určo taky přinese štěstíčko,budu držet pěstičky.A mě asi hrabe taky,ale spíš z vedra.Zčíná krápat,tak se snad trochu hne vzduch ale bylo to přes den úmorný.Prve jsem byla na balkoně a pouštěla bubliny :grinning:
Irmi moc děkuju :wink:
hezký večer
17. črc 2009 v 19:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
u nás je furt horko jak potvora, nebe bez mráčků a 29 st. fakt děs....
17. črc 2009 v 19:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
tady ted malinko sprchlo, ale to snad ani nestoji za rec, dusno porad stejny, jdu koukat na angeliku, tak se mejte holky krasne a zase zitra ahojky :slight_smile:
17. črc 2009 ve 20:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
tuliku, tak to moc držím pěsti. a chápu, že to čekání je blbý..my se taky chystáme na ketík...ale půjdem asi až v září..po dovolené, no uvidíme...taky musím sehnat košilku...ale jestli jsou povolený i méďové, tak to snad zvládnu :wink:
jak to probíhá? píchali ti nějaký pregnyl? musela jsi chodit na utz jako při stimulce?


hezkou neděli holky
19. črc 2009 v 18:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky, hlasim se az ted, dneska to tu byla sama navsteva, tak mi to alespon uteklo :wink:

evak99 muj KET probihal naprosto suprove, v tzv. nativnim cyklu, bez jakekoliv hormonalni pripravy - 15 DC jsem sla na kontrolni UTZ - to byl patek, mudr mi zmeril delozni sliznici, rekl ze super a ze mam brat tri dny utrogestan a v pondeli si zavolat jak dopadlo rozmrazeni embryjek a pokud to bude ok, tak v pul jedny nastoupit na transfer. dneska je to sesty den od KET a nevidim to moc dobre, mam tucha ze to zase nevyslo, celkem nic mi neni, nez ze jsem po tom utrousi desne ospala a obcas se mi zvedne zaludek, ale nezvracim ...
19. črc 2009 ve 21:51  • Odpověz  •  To se mi líbí
Dobré ráno žirafky,

atlaselko, jak ti dnes dopadl utz? jsme zvědavé :wink:
tuliku, vydrz, stojí to za to. Držím palce :slight_smile:

mně je holky dneska nějak víc špatně od žaludku :stuck_out_tongue_closed_eyes: zatím to ale držím pořád v sobě, ven to naštěstí nechce. Jinak prsa pořád bolí, ale jinak se cítím ok.

A co vy? jak se dnes máte? :slight_smile:
20. črc 2009 v 10:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tak mě je dnes tak, jako každý den, bolí mě prsa-pnou, je mi šoufl a v puse mám, jako v polepšovně. Když zakašlu, nebo se pohnu píchne mě v podbříšku a navíc na mě něco leze-škrábe mě v krku. :unamused: A do důchodu je daleko. :grinning:
20. črc 2009 v 10:56  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj Zuzi, takže stejné příznaky :slight_smile: Ty jdeš na utz už tento týden ne?
20. črc 2009 v 11:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj holky, koukám, jak se tady všechny držíte, moc na vás myslím :wink: a držím palec
20. črc 2009 v 11:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
Siki-na UTZ jdu zítra na 10.30, už se nemůžu dočkat.
20. črc 2009 v 11:39  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
gucci: no nazdar, jak je?chěla jsem se zeptat, byla jsi v 1. trimestru na vyšetření vývojových vad? Já jedu dnes, tak mám bobky jak to dopadne...
20. črc 2009 v 11:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
Zuzi, tak to se máš, já budu čekat až do 29.7. :frowning2: Budu držet palečky :wink: Budou už vidět srdíčka nebo je to ještě brzy?
20. črc 2009 v 11:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahojte žirafky
irmi : pak poreferuj, jak to probíhalo, mě to čeká za 14 dní :wink:
Jinak dnes v poradně Ačko se splašilo a bylo už 11+2, Bčko 10+1 a podle MS jsem 10+3-takže nevím v jakém jsem vlastně týdnu, co z těch údajů je určující. Jo, a obdržela jsem už průkazku.
20. črc 2009 ve 12:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopat: super, jste šikovní, my to minule na kontrolu měli už jenom o 3 dny, takže menší to dohání....
20. črc 2009 ve 12:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
irmi: jj byla, je to NT screening, a dnes jsme byli na screeningu v druhém trimestru :wink: , neboooj, všechno bude OK, nesmíš si nic špatného připouštět :wink:
20. črc 2009 ve 12:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
irmi
teď jsem koukala do albíčka tobě, ty máš tak malý bříško, závidím :wink:
já už mám kilo navrch a to není ještě konec 1.trimestru :stuck_out_tongue_closed_eyes: :sweat_smile: :rolling_eyes:
20. črc 2009 ve 12:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
lopat: já a malé bříško? To bylo ráno a byla jsem vykakynkovaná :slight_smile: Já jsem jak valach, při stimulce a OHSS jsem přibrala cca 6 kg, něco jsem dala dole, ale ne všechno. Ale prdím na to hlavně, aby jsme byli všichni ok.Také hod foto at se můžu kochat :wink:
gucci: jsem zvědavá, protože u dvojčat výsledky vychází skoro všem blbě, takže asi hrozí plodovka, no uvidím...
20. črc 2009 ve 13:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
irmi: no nevím, v jiné diskusi máme dvě dvojčatovky a měly výsledky OK :wink: , on většinou vychází falešně špatně až ten druhý screening v 2. trimestru :wink:
20. črc 2009 ve 13:14  • Odpověz  •  To se mi líbí
čus bus :slight_smile: mrkám jestli Deniska testovala????
20. črc 2009 ve 13:32  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahoj Chrobi, jo vlastně, Denis jak je?
20. črc 2009 ve 14:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
ahoj, omlouvám se, že sem k vám lezu, ale nevíte, co je s Miluškou? Jsem z Gennetu a dlouho se na naší diskuzi neobjevila.
20. črc 2009 ve 14:24  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek