Žirafky mimotelového oplodnenia 2009
Tak kočky sééém mejdan pokračuje x-)

•
20. črc 2009Mon nevíme.....
0
Ahoj holky,já se moc neukazuji,jsem dnes 11dní po ET a čárečka je vždy ta druhá jen 2-3minutky vidět a pak je neviditelná... 😞 ovšem stále věříme,že je vše ok 😉 hlavní je,že včera měla dojít ms a neukázala se... 🙂 už testy kašlu a počkám do čtvrtku na odběr hcg,výsledek budu mít ještě tentýž den..jinak třeba včera a předevčírem mě hodně pálela žáha a teď máme pro změnu oslavu a já tam usínám za stolem... :-| jo a ještě mě včera prohnal průjem,takže nějaké těhu příznaky by byly,no uvidíme co v ten čtvrtek. 😉
Anatomie prostaty
Předstojná žláza je mužský orgán tvaru jedlého kaštanu.Naléhá na spodinu močového měchýře a obklopuje močovou trubici,která odvádí z těla moč a semeno.
Prostata je zdrojem tekutiny,která se mísí se spermiemi a tvoří součást semene.Její účel není přesně známý,ale předpokládá se,že se podílí na udržování života a aktivity spermií a napomáhá tak oplodnění vajíčka.
Předstojná žláza je mužský orgán tvaru jedlého kaštanu.Naléhá na spodinu močového měchýře a obklopuje močovou trubici,která odvádí z těla moč a semeno.
Prostata je zdrojem tekutiny,která se mísí se spermiemi a tvoří součást semene.Její účel není přesně známý,ale předpokládá se,že se podílí na udržování života a aktivity spermií a napomáhá tak oplodnění vajíčka.
Kapr nic moc, že porád nevím kde je problém co se stalo .... léčitel nic a homeopat řekl, že je trošku horší energie na té prostatě, ale nic vážného takže taky neví čím to je protože mu zkoušel testovat viry, plísně, atd. a nic tam nemá a doktoři taky neví, takže jsme říkali, že je to asi woodoo.........
no nám řekla do telefonu laborantka, že je vše v pořádku morfografie - 38% a při konzultaci mi doktor řekl 3.8% ...a vím, že s tou problematikou v Heliosu má více párů problémy..a navrhli rovnou IVF...je mi divné ale to, že by mi po spermiogramu 3.8% nechávali dělat postkoitální test. Podle mě se doktor spletl...no stejnak jdeme příští týden na kontrolní do reprofitu tak se ukáže, kde je pravda
Začni psát odpověď...

Odešli