Žirafky mimotelového oplodnenia 2009
Tak kočky sééém mejdan pokračuje x-)
máme se dobře gucci, jak se máš ty těhulko? 😉
no jo kapr, to je hrůza, když to chcete přes bylinky a tak, tak to chvilku trvá. Vím, o čem mluvím, protože tím teď procházím...V zásadě mi to vyhovuje, ale pravda je, že mi to někdy přijde dlouhý...po 3 letech snažení je to ale asi logické....
takže tužení těl zdar, jdu ještě něco dodělat a pak letím na pedikuru...už se nemůžu dočkat! 😎
no jo kapr, to je hrůza, když to chcete přes bylinky a tak, tak to chvilku trvá. Vím, o čem mluvím, protože tím teď procházím...V zásadě mi to vyhovuje, ale pravda je, že mi to někdy přijde dlouhý...po 3 letech snažení je to ale asi logické....
takže tužení těl zdar, jdu ještě něco dodělat a pak letím na pedikuru...už se nemůžu dočkat! 😎
Ahojky kočky...
co je nového?
Já měla 14 dní dovču bez netu a na maltě 😃 :-p dělali jsme novou střechu na baráku.. a ještě nás kus čeká..
ale co je nového jsem objednaná do Heliosu na konzultaci před druhým pokusem.. na konec srpna.. takže pak se to pomalu zase rozběhne x-)
Nevíte někdo něco o MIlušce? nějaká nová těhulka? x-)
co je nového?
Já měla 14 dní dovču bez netu a na maltě 😃 :-p dělali jsme novou střechu na baráku.. a ještě nás kus čeká..
ale co je nového jsem objednaná do Heliosu na konzultaci před druhým pokusem.. na konec srpna.. takže pak se to pomalu zase rozběhne x-)
Nevíte někdo něco o MIlušce? nějaká nová těhulka? x-)
no v lednu sem si je nechala vyložit jak to s náma dopadne.. při prvním IVF a vyšlo mi jak to dopadne - kata Smrtky.. myslím že to po tom co se nám stalo není nutný komentovat 😉
no ted mi vyšlo něco na ten způsob co tě nezabije to tě posílí... a je tam vidina toho dobrého konce...tak tomu věřím a doufám..
však proč ne 😉
no ted mi vyšlo něco na ten způsob co tě nezabije to tě posílí... a je tam vidina toho dobrého konce...tak tomu věřím a doufám..
však proč ne 😉
nicméně holky to podotýkám že kartám nevěřím..
ale "Věř a víra tvá tě uzdraví" tomu věřím..
navíc se tak i cítím.. jakože nejdřív to bylo hrozný příšerný šíelný...
sem lezla po zdi..
no on manža taky..
ale teď.. mám o to víc energie do dalšího boje!!!A věřím že to bude boj úspěšnej!!
I když občas je pořád ouvej - včera když jsem viděla jak se sousedčiny děcka dojemně vítají s maminkou která se vrátila z práce.. tak jsem málem řvala..
ale "Věř a víra tvá tě uzdraví" tomu věřím..
navíc se tak i cítím.. jakože nejdřív to bylo hrozný příšerný šíelný...
sem lezla po zdi..
no on manža taky..
ale teď.. mám o to víc energie do dalšího boje!!!A věřím že to bude boj úspěšnej!!
I když občas je pořád ouvej - včera když jsem viděla jak se sousedčiny děcka dojemně vítají s maminkou která se vrátila z práce.. tak jsem málem řvala..
Ahoj Zuzi, copak se stalo? :-o Doufám, že teď je už vše v pořádku...
Mně je holky celkem fajn, dokonce už i žaludeční potíže nejsou tak markantní. Jen mě pořád nehorázně bolí prsa, děsný...Už se jich nemůžu ani sama dotýkat a přemýšlím, že budu spát v podprdě :-p
Wrtul, toho se právě bojím, že mi řekne něco špatnýho, co slyšet nechci :-N
Mně je holky celkem fajn, dokonce už i žaludeční potíže nejsou tak markantní. Jen mě pořád nehorázně bolí prsa, děsný...Už se jich nemůžu ani sama dotýkat a přemýšlím, že budu spát v podprdě :-p
Wrtul, toho se právě bojím, že mi řekne něco špatnýho, co slyšet nechci :-N
Siki no je fakt že mi to řekla.. to špatný..
ale tak já to dneska tak neberu.. prostě to byla pravda..
a já bojovala i tak.. nebo ne já my..
ale fakt holky já se cítím tak jako že co tě nezabije to tě posílí x-)
jo a to jsem měla 14 dní na maltě 😃 :-p když my tu střechu máme tak velkou - 300m2 |-|
ale tak já to dneska tak neberu.. prostě to byla pravda..
a já bojovala i tak.. nebo ne já my..
ale fakt holky já se cítím tak jako že co tě nezabije to tě posílí x-)
jo a to jsem měla 14 dní na maltě 😃 :-p když my tu střechu máme tak velkou - 300m2 |-|
Začni psát odpověď...

Odešli
jak se máme?