Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

Tak kočky sééém mejdan pokračuje x-)
zuzka72
15. srp 2009
Jo a taky, jak jsem vstala, tak tlak a vyteklo ze mě tak 1/4litru hnědého špinění-snad to byl jen ten hematon, co se má vstřebat. ]-(
miluse
15. srp 2009
Jo holky, nevíte v kolikátém zhruba tt se chodí na ty tripletesty a screeningy? Sice mě v nemocnici pořád ujišťovali, že ta léčky bobískům ublížit nemůže, ale nikdy nevíte a jistota je jistota, že jo? =-)

Zuzko, to bude dobrý 😉 dobreš utrouš a bude to v pohodě. Já tedy musím zaklepat, ale až na menší mikozu jsem zatím v tomhle ohledu v pohodě, jediný co se mě vytéká je bílej utrouš
irminka
15. srp 2009
miluš: 1 screening je mezi 11 a 13 tt, tripletesty jsou v 16-17 tt a 2. screening je ve 20 tt
miluse
15. srp 2009
Irmi díky, v pondělí jdu ke svýmu gyndaři s propouštěcí zprávou a ve čtvrtek jedem do genetu, asi naposledy, tak jsem zvědavá co mi na to řeknou
siki26
15. srp 2009
ahoj žirafky,

Miluš, jsem ráda, že ti to dobře dopadlo. A samozřejmě držím moc palečky, aby jste všichni tři byly v pořádku 🙂 Kéž by nás těhulek s dvojčátky bylo víc...Ale ono určitě bude - už brzy 😉

Zuzi, zaťukávám to všude, kde můžu, ale já jsem ještě ani trošku nešpinila. Crinone beru pořád až do konce 12-tého týdne a nic, takže zkušenosti s tím nemám.
ruda
15. srp 2009
ahojky špinění je fujka, jde to totiž pěkně na nervíky, jeden nikdy neví,ale všechno jednou pomine a bude dobře 🙂 tak dobrou noc
siki a my co máme jen jedno a ne dvě ??? kéžby těhulek bylo co nejvíc..je jedno, kolik jich v bříšku mají, že Wrtulko, chrobí...stačilo by klidně jen jedno...ale pořádný 😉
miluse
16. srp 2009
Krásné ranko,

Nelča mě vytáhla z postele už v půl 7 ráno :-| a já už pak nemohla zabrat, tak tu trošilinku poklidila a teďky si brouzdám po netu.

Rudýsku máš pravdu, bude stačit, když holky budou mít v bříšku alespoň jednoho bobíska a věřím, že to bude co nejdřív.

Jo tak mě napadlo, doplňuje se ještě do tabulky? 😕
miluse
16. srp 2009
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu,....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5. bude KET
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal bude KET
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET-neúspěšný
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 27.6.09 start:Gonal-F po 75jednotkách,4.7.píchnout 5000IU Pregnyl a 6.7.OPU,8folikulů a z toho 4vajíčka,8.7.volat po 11h jak se embryjka vyvíjejí,od 7.7.utrogestan-3*denně po 2tabl.(zavádím)+prednison(ten je již od března 2009),9.7.v 10h ET 4 a 8 buněčného embrya,za 14dní 23.7.se dostavit na test hcg z krve
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku


ČEKATELKY na stimulaci :
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo - nic
2.IVF začínáme na konci srpna
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF 29.4.2009 neúspěšné, 2.IVF 11.8. poslána žádost na VZP, anopirin + kyselina listová


STIMULANTKY:
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov


ČEKATELKY na // po ET (KET):
Atlaselka ( Pronatal Praha)-1.IVF,stimulace od 15.7-Gonal,Cetrotide,OPU 23.7.ze 14ti folíků 10vajíček,oplodněny 4.ET 26.7.zavedeny 2 osmibuněčná embrijka+2 v mrazáčku.Prednisone,Utrogestan.Test 12.8.

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk, 2 srdíčka potvrzena (12,5mm a 11,9mm)
zuzka72,26.6. transfer 2 embií, zbytek 14ks zmraženo, 16.4. HCG nad 400, 21.7. na UTZ 2 bublinky se srdeční akcí
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní - OHSS, 14.7. slabá //, 17.7. potvzeno HCG z krve 238
ruda
16. srp 2009
jasnačka, ať je přehled...pořád jsou změny...a snad ještě budou velké přesuny z horních tabulek do spodních a budeme na vánoce všechny těhule..některé možná po porodu, takže maminky 🙂
byla jsem se ve Zlíně podívat na Baťovu vilu, kde byl letos sraz CRM dětiček, tak snad to bude i příští rok a setkáme se...s bříšky a miminky..letos to bylo tuším v květnu
zuzka72
16. srp 2009
Holky jen takový dotaz, jak se musím nudit, ráda bych upletla nějaký obleček do porodnice. Nemáte někdo nějaký návod? 🙂
miluse
16. srp 2009
Zuzí, tak to bohužel neporadím 😉 já na pletení moc nejsem, kdysi jsem vyšívala, ale to mě taky už pustilo, no možná, že když budu teďky doma tak třeba na něj taky dojde :-N
evak99
17. srp 2009
Zuzi, moje tchyne chodi na www.pleteni.cz 🙂 ale nevim, zda tam najdeš něco zajímavýho...

my jedem zitra konecne na tu dovolenou, tak uz se moc tesim a chvilku tady nebudu, zirafky.
opatrujte se tu a az se vratim wrtul, tak jdem do toho, jo?

chrobi, ty uz mezitim asi pojedes na mlecne draze, tak ať se Ti nic nezkomplikuje!

a vy ostatni držte plod/y!🙂
miluse
17. srp 2009
Evíku a kam razíte? Já doufám, že mi taky mudři v září dovču posvětí, páč sice jsem odpočatá z nemocnice, ale prostě moře je moře, co si budeme povídat, že? :-N
wrtulkaautor
17. srp 2009
Dobré ráno všem!
Miluško jsem ráda že je ti dobře.. fakt jsem na tebe myslela!
Jinak hlásím že mrcha v sobotu dorazila..
Holky zeptám se má se po IvF čekat 3 měsíce nebo 3 cykly? Počítala jsem kdy bych mohla začít se stimulkou na 2IVF tak mi to buď vychází na 25 září nebo 25 října (plus mínus samozřjemně) co myslíte?
kapr
17. srp 2009
No Wrtul konečně x-) myslím že doporučují čekat 3 cykly. Určo by se tělo mělo dát trochu dohromady. 🙂
Jinak ostatním maminám vzkazuji ať se drží i s miminama 🙂 🙂 🙂
No a u nás proběhlo tajné snažilkování. Holky, mám takový dojem, že jsem si na sebe upletla pěkný bič 🙂
wrtulkaautor
17. srp 2009
Kapříku a máš to 😃
hm 3 cykly to bych začala až koncem října chjó ..teprve s proverou.. celý listopad a v prosinci bysme možná věděli výsledek.. když by teda byl transfer :-o
kapr
17. srp 2009
Wrtul, chápu tě, ale na druhou stranu nespěchej. Musíš mimísům dát dobré prostředí. A to chce někdy čas. Tohle nemá smysl uspěchat. 🙂 x-)
wrtulkaautor
17. srp 2009
Kapříku já vím..
ale už to chci mít za sebou úspěšně podotýkám 😉
ruda
17. srp 2009
zuzi taky nepletu, jen občas jsem dala kdysi manžovi svetr,ale maličké..to nevím..
Evíku kráááásnou dovolenou...
Wrtulko, vydrž to, ono to uteče a na Vánoce by mohl být ten nej dárek ne? 🙂
kapr
17. srp 2009
tak vidíš, úspěšně!!!! 🙂 tak tomu dej časík x-) Ber to tak že je hezké se těšit, že to máš před sebou a ono to uteče 🙂 Co bych měla říkat já?
kapr
17. srp 2009
No holkiii vy zase dnes frčíte 😃 😃 😃
wrtulkaautor
17. srp 2009
Kapříku já vím 😞
to víš budujeme ten kapitalizumus 😉
ale já bych stejně asi chtěla jít už koncem září znova 3 měsíce to už budou.. sice ne 3 cykly.. ale budu mít dlouhej protokol tak to není na tělo takovej záhul ne?
miluse
17. srp 2009
ahojky žirafindy,

já byla ráno na kontrolním sonu a pak ještě u svého mudra s papírama ze špitálu a ten mi hnedky udělal vyšetření a utz a máme fotečku, kuk do alba 😉

Wrtul, nepospíchej na to, tělo se trošinku zregeneruje a vy si pak bobísky nadělíte pod stromeček 😉
wrtulkaautor
17. srp 2009
Miluško však já se snažím tělo zregenerovat! Fakt piju teď bylinky a jím kvanta zeleniny..a jinak nic aby tělo mělo čas se vyčistit ..
ale nebojte holky já se domluvím s doktorem..když řekne radši 3 cykly tak dáme 3 cykly
přece nechci si huntovat tělo víc než je bezpodmínečně nutný..
Miluško závidím ti bříško 😉 ale v dobrým !
kapr
17. srp 2009
Wrtul, no nevím. Právě že dlouhej protokol je ještě větší záhul. Si tedy tak licky myslím. Ale dělej samozřejmě jak myslíš 🙂 Uvidíš co ti doporučí doktoři.
Milu už jsem se do albíka koukla. Moc hezké. x-) x-) x-) tak jen ať vše pokračuje OK 🙂
Jo a Wrtul já taky buduju kapitalizmus. Neboj 😃
siki26
17. srp 2009
ahoj holky,

Wrtul, dlouhej protokol je určitě šetrnější, i doktoři mi to říkali, protože stimuluješ vaječníky postupně pomaličku a né hrrr ať už jste připravený na OPU.

Milu, úžasný 🙂
miluse
17. srp 2009
Wrtul, já vím. Moc ti přeju, aby jsi se nám tu taky brzy chlubila tím svým 🙂 zasloužíš si to holka x-)

A uvidíš na čem se s mudrama dohodnete, ono asi je jedno jakej protokol dáte, všechny jsou záhul pro tělo, no uvidíte, každopádně Mudři vymyslej pro vás jen to nejlepší
wrtulkaautor
17. srp 2009
Ahojky Siki..
Kapříku je to menší záhul.. všeobecně to doktoři říkají.. bývá z toho i míň často hyperstymulák..
aspoň to jsem četla
Milušce jsem taky kukala do albíčka na bobísky 🙂
Miminko A a miminko B 😉 x-) x-) x-)
kapr
17. srp 2009
aha, tak se omlouvám 🙂 nemám s dlouhým protokolem žádné zkušenosti. 😞
miluse
17. srp 2009
Holky, nemáte někdo náhodou zkušenost, že když jste na rizikovým a máte PN, že byste mohly vycestovat do zahraničí na pár dní?