• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
milus: mně bylo řečeno, že na rizikové PN kontrola nechodí, ale věř tomu,že? Pokud by jsi měla známou dr., tak by to chtělo se domluvit, kdyby přišla kontrola, že by se za tebe postavila či postavil. A ještě poprosit sousedy at se dívají 2x denně do schránky, jestli tam nemáš lístek od kontroly, jinak ti nemohu poradit :wink:
17. srp 2009 v 16:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
Irmi, no právě, tu řeším i neomezené vycházky, páč mi přijde pak docela blbost si na cca 14 dní ukončovat neschopenku a pak ji zase začínat, hlavně teďky, když je to tak zkrouhnutý s prachama a taky vidím ty kecy v práci, ale to už je vedlejší, páč ty mi můžou být jaksi někde... :unamused: Ale fakt bych po tom všem chtěla někam vyjet, no uvidíme, event. se na to zeptám u Mudra
17. srp 2009 v 16:41  • Odpověz  •  To se mi líbí
Milus: já mám neomezené vycházky a jsem už 22.5. doma a zatím nikdo nepřišel a doufám, že ani nepřijde :slight_smile: A fakt se navyplatí ukončovat neschopenku někam vyjet a potom zase jít marodit. To by jsi opravdu z peněz nic neměla. Nevím kolik vyděláváš, ale mně PN dělá za měsíc 13.500,. Kč, takže jsem spokojená
17. srp 2009 v 16:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
NO právě, uvidíme jak to dopadne. Vedle v diskusi mi jedna holčina psala, že to nejde, že po ČR jo, ale do zahraničí by se nemělo, že bych asi musela žádat sociálku, tak uvidím. Diskusi jsem o tom zatím nenašla :sweat_smile: , tak asi založím novou, jen nevím přesně do které sekce
17. srp 2009 v 16:52  • Odpověz  •  To se mi líbí
Takže kočky. :wink: sedím na personálním se mzdovou účetní :slight_smile:
Pokud jsi na PN neměla bys jet nikam na dovolenou. Samozřejmě hrozí pouze kontrola a případné odebrání nemocenské.
Nicméně otázka je, zda by ti to doktor vůbec doporučil. :wink:
Milu za mne osobně, já bych nikam nejela. Loni mi to v Caru povolili a pak jsem důsledkem toho přišla o miminko.
nestálo to za to. Opravdu ne.
17. srp 2009 v 16:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
tak se fakt zkus někde poptat, měj se, jdu si hajnout.....chlapi odjeli na hokej a já mám konečně klídeček, papapapa
17. srp 2009 v 16:55  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kapr a v kolikátém tt jsi byla? :confused: Mě totiž v nemocnici při propuštění řekly, že po tom 12 tt by se to mělo uklidinit a pak bych event. dle stavu mohla někam vyjet, ale je fakt, že prostě nevím jestli pak jít na chvíli do práce anebo ne :unamused:
17. srp 2009 v 16:58  • Odpověz  •  To se mi líbí
V 9tt. :frowning2: Měla jsem vše OK a ukázkové. a ejhle.
Milu, jasně, po 12 tt jsi mimo "riziko". Ale i tak se může lecos přihodit. Přeci jen tam máš dva bobíky uměle. Já bych zbytečně neriskovala. naše příbuzná přišla o mimi v 21 týdnu. O obě. A taky byli všichni prý OK.
Nechci strašit, dělej jak myslíš a rozhodni se sama, a le opravdu to za to nestojí. Vydrž to a podívej se třeba někde v Čechách.
:slight_smile:
A PN je oprabdu PN, měla bys být doma :wink:
17. srp 2009 v 17:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kapr já vím, ale fakt mám absťák po moři, :frowning2: no uvidíme, třeba to dopadne tak, že skončíme někde na Slapech, ikdyž v září už tam asi tak hezky nebude.
17. srp 2009 v 17:08  • Odpověz  •  To se mi líbí
jasně je to na tobě :wink: ale pečlivě to zvaž a předem se připrav na všechna rizika. Co když začneš špinit či krvácet? Co když dostaneš nějakou infekci? Co když budeš mít i obyčejnou nemoc? Na sluníčko nebudeš moci. Pozor na vlny aby to s tebou nesmýklo a nebouchla ses do bříška. Pozor při cestě. I sebemenší ťukanec může být problém.
Při cestě časté zastávky, protože jinak začnou otékat nohy :slight_smile:
já jsem ale bububu, že? :grinning: :grinning: :grinning:
17. srp 2009 v 17:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
Hele Milu pádím dom :wink: tak to hezky zvaž a papá zítra. A pohlaď za mne mimíse :slight_smile:
17. srp 2009 v 17:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kapr, v pohodě, něco už jsem si někde nastudovala, tak uvidíme, ono hodně závisí na tom jak mi případně bude a zda to posvětí doktor, pak to event. začnu řešit. Ono je také možné, že to mudr zatrhne a bude po výletě :grinning:

Kapříku měj se a hezký zbytek odpoledne.
17. srp 2009 v 17:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ježíš, já jsem ale joudík.... to s tím mimčem je mi líto, teďky vypadám jak nějaký negramot, co se stará jen o sebe. Mě vždycky zamrzí, když někdo o mimčo přijde, ale ženský jsou silné bytosti a holt to musí ustát :wink:
17. srp 2009 v 17:45  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojte všem :slight_smile:
Miluse docela chápu,že máš absťák po moři,před týdnem jsme přijeli z dovči a byli jsme tam jen 6 dní. Koupáni v moři nemá konkurenci. Strašně mě mrzí,že jsme si to neprodloužili. I když jsme měli pár dní zataženo,dalo se koupata to je prostě žůžo. :slight_smile: Ale s miminkama bych asi taky neriskovala,přece jenom po ivf a tak vymodlené.
17. srp 2009 v 18:01  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jak to tak čtu,tak to nejde nereagovat,Ahojky Miluse,chápu že máš absták,ale bejt tebou tak neriskuju,nevím, podle toho co máš za sebou a máš v bříšku dva mimísky,jen proto že potřebuješ moře.trošku i nezodpovědnost.Já bych teda osobně nejela ani za nic,může se tam stát cokoli a pak si to budeš vyčítat.Ale já si stejně myslím,že ti to dr.zakáže,takže to bude vyřešeno :slight_smile: přála bych ti to ne že ne,ale...
17. srp 2009 v 18:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
Miluše: ty si nedáš pokok,že? Čuč doma a odpočívej....Kolik dní jsi byla v nemocnici, co ti tam dělali, líbilo se ti tam? Kuš, huš...babo jedna....... :wink:

My jsme měli jet také za švagrem do USA a manža se diví, že nechci jet, také si neuvědomuje, kdyby se něco stalo, co by jsme tam tak asi dělali?
17. srp 2009 v 18:44  • Odpověz  •  To se mi líbí
Holky, už mlčím, už mlčím :zipper_mouth: :grinning: :stuck_out_tongue_closed_eyes:
17. srp 2009 ve 20:02  • Odpověz  •  To se mi líbí
milu, do zahr. bys jezdit neměla, mohli by Tě za to vyhodit z práce...takže to zkus bez moře vydržet! a jak píšou holky, buď ráda, že se všechno uklidnilo, babo jedna! :slight_smile:

wrtul, mělo by se čekat tři cykly...

irmi souhlas, ten dlouhý let za to nestojí..pojedeš pak až budou bobci venku! :sunglasses:

my jedem do rakouských alp, protože my sice moře rádi, ale zase ne tak moc :slight_smile: takže holky, doufám, že mě tam ten můj mužskej neuštve po kopcích a já se vrátím živá a zdravá :slight_smile: :grinning: ps. beru to jako očistnou kůru před ketíkem! tak čau za 10 dní jsem zpět!

:sunglasses:
17. srp 2009 ve 21:38  • Odpověz  •  To se mi líbí
a milu a ty se opatruj! :wink:
a chrobí hodně zdaru do začátku stimulky :slight_smile:
kapr snad to domací snažení vyjde :wink:
wrtul, počkej na mě se stimulkou :sunglasses:
17. srp 2009 ve 21:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky všem , Milu mně v CAR dr moře rozhodně nedoporučila. Měli jsme zaplacenou dovolenou na září i s dětmi a celou rodinou (naši, ségra s rodinou, známí). A nejedeme. :unamused: bylo mi líto mých dětí, celé prázdniny se na tohle tešily. Jezdíme tam každý rok. Ale letos nejedeme. Slibujeme si, že příští rok s mimískem. Asi z celé bandy pojedou jen známí. Naši mi řekli, že by to bez nás nebylo ono,ale spíš si myslím, že nejedou, aby nám to nebylo líto. Nabízela jsem, aby jeli všichni beze mě, že tu budu hlídat firmu,ale nechtěli. Prostě mám skvělou rodinu. :sweat_smile:
17. srp 2009 ve 21:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
Momentálně opět, jako vždy nemůžu spát a žerou mě komáři. Holky nevíte některá, jak to je. Od dubna jsem na UPráce a odmítla jsem neschopenku(prej se to nevyplatí), no, ale až mi skončí ta podpůrčí doba, to jako nebudu brát žádny peníze(teda teď beru jen 2700,- -průměr z podnikání), i když bych šla na tu neschopenku? Vždyť jsem si platila jako OSVČ soc, zdr a nemocenskou. To je binec!!!
18. srp 2009 v 01:14  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
zuzka nevím jak je to od pracáku, ale neschopenka se ti nezapočítává do výpočtu mateřské. Mateřská se počítá z 12 měsíců zpět, ale ne neschopenka.
18. srp 2009 ve 02:22  • Odpověz  •  To se mi líbí
No myslím spíš jestli mi něco dají mezi UP a mateřskou-ale asi né, takže možná soc. dávky. :frowning2:
18. srp 2009 ve 02:41  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
dobré ráno,

evak díkec :slight_smile:)))) včera jsme začali :slight_smile:
18. srp 2009 v 08:05  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Ahojky Chrobi takže od včera zase stimulkuješ?
18. srp 2009 v 08:07  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Mluško krásný bříško :dizzy_face:
18. srp 2009 v 08:15  • Odpověz  •  To se mi líbí
Krásné ranko,

jůůů Chrobí, tak už jsi zase v tom procesu? Tož gratuluju a držím pěsti, i ty dva bobci co mám v bříšku, aby to tentokrát dopadlo co nejlíp :wink:
18. srp 2009 v 08:16  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrt. mil. kujííííí :slight_smile: to je už hodně palečků... musí to klapnout :slight_smile:)
18. srp 2009 v 08:22  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Chrobi klapne to :dizzy_face:
18. srp 2009 v 08:23  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu,....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5. bude KET
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal bude KET
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET-neúspěšný
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 27.6.09 start:Gonal-F po 75jednotkách,4.7.píchnout 5000IU Pregnyl a 6.7.OPU,8folikulů a z toho 4vajíčka,8.7.volat po 11h jak se embryjka vyvíjejí,od 7.7.utrogestan-3*denně po 2tabl.(zavádím)+prednison(ten je již od března 2009),9.7.v 10h ET 4 a 8 buněčného embrya,za 14dní 23.7.se dostavit na test hcg z krve
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku


ČEKATELKY na stimulaci :
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF 29.4.2009 neúspěšné, 2.IVF 11.8. poslána žádost na VZP, anopirin + kyselina listová


STIMULANTKY:
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo - nic
2.IVF začínáme 17.8. 262j Gonal+Decapeptyl


ČEKATELKY na // po ET (KET):
Atlaselka ( Pronatal Praha)-1.IVF,stimulace od 15.7-Gonal,Cetrotide,OPU 23.7.ze 14ti folíků 10vajíček,oplodněny 4.ET 26.7.zavedeny 2 osmibuněčná embrijka+2 v mrazáčku.Prednisone,Utrogestan.Test 12.8.

TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk, 2 srdíčka potvrzena (12,5mm a 11,9mm)
zuzka72,26.6. transfer 2 embií, zbytek 14ks zmraženo, 16.4. HCG nad 400, 21.7. na UTZ 2 bublinky se srdeční akcí
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní - OHSS, 14.7. slabá //, 17.7. potvzeno HCG z krve 238
18. srp 2009 v 08:31  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek