• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Žirafky mimotelového oplodnenia 2009

5. listopadu 2014 
Wrtul, to ani není bříško, to je spíš pěkně nafouknutý špek :grinning: Manža už mi říká tlusťochu a prej kde jsem to nabrala, no co já vím :sweat_smile: :dizzy_face:

Chrobí, neboj, klapne to, uvidíš :slight_smile:
18. srp 2009 v 08:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Miluško je krásný protože je těhulkovský a basta!
No mě jen vyděsil ten tvůj OHSS to byla teda síla! a jak ti teď je?
18. srp 2009 v 08:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
JO tak ten vyděsil trošku víc lidiček,o manžovi ani nemluvě a ten mi ze začátku nevěřil, že mi něco je a také včetně primářky u nás v nemocnici, proto jsem se 2x projela sanitou s houkačkou do Prahy, ale už je to v pohodě. Trošku vody v sobě ještě mám, ale na punkci to už není, leda by se mi zhoršilo dýchání, ale snažím se být v klidu, hodně pít a jíst jogurty a tak už to snad bude jen lepší a lepší. Včera mi můj gyndař říkal, že hypestimulák 4. stupně ještě neviděl, resp., že by se to vrazilo takhle na plíce, ale to mi říkala i většina těch docentů a profesorů u Apolináře a že to jsou nějaké kapacity. Njn, já holt vždycky musím mít něco extra, ale zase u nás v nemocnici jsem tak trošku za elitu a přecházeli si mě tam :grinning: , takže taky k něčemu na jednu stranu dobré.
18. srp 2009 v 09:05  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Miluško zní to šíleně..
ale je fakt že ono k tomu přispělo to že se ti chytly obě miminka..
ale i tak ..by si na tohle už měli dávat pozor! všude!
18. srp 2009 v 10:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
No dneska koukám frčíte :slight_smile:
Chrobíku ty už jsi začala? No tak prosím tě, hodně hodně štěstíčka a odedneška máš za povinost nás všechny průběžně informovat o stavu. ne že sem zase přijdeš až za dlouho :dizzy_face: :grinning: :grinning: :grinning:
Milu, původně jsem sem dnes šla s tím, že se omluvím že jsem asi byla příliš bububu s tou tvou dovčou, ale když jsem si přečetla že i ostatní mají takový názor tak žádná omluva nebude. hihihi :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
:stuck_out_tongue_closed_eyes:
18. srp 2009 v 10:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
Milusko to je strašný holka .... mě je úplně zle jak to říkáš... no hlavně, že je to snad už za tebou a jen to dobré před tebou

Kapr... děkujíííí .... budou info neboj :slight_smile:
18. srp 2009 v 10:59  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Chrobi tak držím palečky..
hele jak dlouho ty si teda po IVF čekala?kolik měsíců to nakonec bylo?
18. srp 2009 v 11:03  • Odpověz  •  To se mi líbí
Kapříku, OK, beru na vědomí, :rolling_eyes: hi hi :grinning:

JJ, zní to hrůzostrašně, ale už je to za mnou, jsem krásně odpočatá, takže ani netrpím nějakou větší únavou, jako ostatní těhulky. A doufám, že nic horšího jak porod už mě během těhu nečeká :dizzy_face:

A chrobí neboj, tobě se to vyhne obloukem, to jen já vždycky musím mít něco navrh.

Wrtul, dávat by si na to měli pozor, ale můj dr. říkal, že ono se tohle těžko rozpoznává a dopředu určuje, páč nikdy se neví jak která pacientka na tu stimulku zareaguje, holt moje tělo se proti těm hormonům vzbouřilo a je fakt, že tím, že se chytli obě to trošku komplikovalo. Když jsem byla u Apolináře, tak mi i prim. říkal, že nejkrajnější možnost je přerušení těhotenství, kdyby se můj stav nelepšil, no naštěstí prcci dostali rozum a moje tělo taky a začalo se to uklidňovat.
18. srp 2009 v 11:06  • Odpověz  •  To se mi líbí
wrtul díky.... já čekala... tři MS
18. srp 2009 v 11:32  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Ahojky tak jsem tu,na UTZ bohužel nic vidět nebylo tak mi opět nabrali krev a po jedné si budu volat.Dr se teda tvářila docela neštastně,podle krve to minule vypadalo tak nadějně,ale já včera opět začala mírně krvácet.Ale neříkala nic že by to třeba ještě nemuselo být vidět,jen nad 1000j HCG už jo.Co myslíte vy holk?
Poslední MS jsme měla 14.7.,OPU 23.7.,ET 26.7. Tak jsem z toho byla rozhozená,chtěla jsem se stavit v práci,ale jeli jsme rovnou domů.Ted už to je lepší.Tak na mě taky asi čekaj mrazáčci
18. srp 2009 v 11:56  • Odpověz  •  To se mi líbí
Atlas, neboj, on se bobísek ukáže, a to že trošku krvácíš může znamenat to, že třeba jeden bobísek to vzdal :wink: U mě byl vidět náznak díky tomu OHSS už toho 17.7., ale byl tam jen jeden malinkatý gestační váček a mudra v genetu ho neviděla, až v nemocnici říkali, že je tam náznak, tak nezoufej. Za chvíli budeš vědět výsledek z krve a určo bude příznivej a čísílko bude dost vysoký :slight_smile:
18. srp 2009 ve 12:09  • Odpověz  •  To se mi líbí
Děkujum Milu,mě holky na jiné diskuzi taky psali že je možná ještě brzy na UTZ.No co,nci jiného mě nezbývá než doufat a čekat na jednu hodinu :wink:
18. srp 2009 ve 12:18  • Odpověz  •  To se mi líbí
atli drž se. ještě není nic ztraceno :dizzy_face:
18. srp 2009 ve 12:59  • Odpověz  •  To se mi líbí
Holky tak bohužel HCG 100 :frowning2: zítra jedu ráno do nemocnice na vyčištění dělohy
18. srp 2009 ve 13:21  • Odpověz  •  To se mi líbí
je tak to je mi mocinky líto :frowning2:
18. srp 2009 ve 13:28  • Odpověz  •  To se mi líbí
nevíte jak to je po tom,je nějakej klidovej režim.Já si chtěla nechat ráno neschopenku,protože mě už došla dovolenka a te dpo tom telefonu jsem se nějak zapomněla zeptat,jestli mi ji vůbec napíšou.Do práce se mi nechce ani náhodou :frowning2:
18. srp 2009 ve 13:33  • Odpověz  •  To se mi líbí
atlaselko: jejda, tak to mě moc mrzí...drž se žirafko, bude dobře, neboj
18. srp 2009 ve 13:39  • Odpověz  •  To se mi líbí
atlaselko, to mě mrzí :frowning2: Moc jsem ti držela palečky...
18. srp 2009 ve 13:43  • Odpověz  •  To se mi líbí
neschopenku ti dají, pokud o ní požádáš.
mě po revizi doporučovali min. 3 dny klid a pak klasika šestinedělí. Ale to už jsem chodila do práce.
18. srp 2009 ve 13:47  • Odpověz  •  To se mi líbí
PODPORY TYMU:
labla (Gest Praha),1.IVF kr. protokol, Gonal+Cetrotide,PK, AH, ET 2.4.09
beruska81(Fertimed Olomouc)1.IVF-od 6.4.stříkám synarel, od 15.4.píchám fostimon, UTZ 21.4.09-,ko24.4.-foliky nerostou,zvýšená dávka injekcí, OPU 28.4.09-1 vajíčko, ET 30.4.09
evak99 (Gennet Praha), krátký protokol, 1. IVF, od 26.4 Gonal + Cetrotide, Orvitelle 4/5, OPU 6/5, ET 9/5, ICSI, 1 bojovníček, 1 mrazáček - bojovníček nevyšel, biochem. těhu,....čeká se na KET
Elp (Gennet Praha) krátký protokol, MS 5.5., stimulace od 6.5. - GONAL-F a CETROTIDE, OPU 15.5., 12 vajicek, oplodneno jen 2, ET- nejspis 18.5. nic nezbylo
Kathyna (Pronatal TP) 2.IVF - MS 30.4.-Gonal+Luveris-8foli.,OPU 11.5.-6vaj. - nutná PGD-vše špatné,bez ET
zuzulik (Gennet Praha), krátký protokol - 1.IVF neúspěšné
dckami (Pronatal Teplice) 2.IVF 5/09,krátký protokol Puregon+Orgalutran,OPU 25.5.09, 2 vajíčka, ale nepřežila
zubajda (CAR Apolinář) 3IUI neúspěšné, 1IVF krátký protokol - neúspěšné
Mick (Gest Praha) 1.IVF-krátký protokol-neúspěšný
Puna13 (Pronatal TP), 1.IVF neúspěšné, 2.IVF 5/9,krátký protokol Synarel+Purogen,OPU 15.5., ET 19.5.,ISCI,PK - zavedeny 2 embrya, kontrola 2.6., neúspěšné
Katchik (Gest Praha) 6x IUI neúspěšné, 11/08 1.IVF biochem. těhu, 1/09 KET mimoděložní těhu bez operace, 2.IVF neúspěšné. Čekáme na KET - máme ještě 6 zmrzlíků.
Izzii (Reprofit Brno), bude 1.IVF, kr.protokol, minimálka, 27.5.začátek stimulace Menopur, dávka na pět dní po dvou ampulích, 2.6. UTZ - krásných 5 folíku 15mm, pokračuji Menopur + Orgalutran, 4.6. Pregnyl a 6.6. OPU odebrány 3 oocyty, 8.6. transfer dvou krásných embryjek (4-buněčné a 8-buněčné), 19.6. test z krve, bohužel negativní, koncem srpna jdeme do 2. IVF, snad i s PK
Kapr (Iscare Praha) 2xIUI neúspěšně, 6/08 1.IVF+ISCI MA v 9tt, 12/08 přirozené těhu MA v 7tt,
imuno-překonán CMV virus, genetika - trombofilní mutace potvrzeny, 18.4. 3.IUI- ne,14.5. 4.IUI-ne cca 30.5. začínáme krátký protokol Puregon 150 ml + Clexane + Cetrotide 2.IVF, 7 vajíček, ET 13.6. 2 blastocysty, žádný mrazáček - neúspěšné
Spes2009 (Apolinář Praha) - 1. IVF - dlouhý protokol, stimulace od 5.5. Fostimon 3 ampulky denně, UTZ 12.5. bude KET
kukulik/ SPLN Kosice/, 2 IVF maj/ 2009, OPU 3. 6- 26 oocytov, oplodnili 15 embryjka,mame PK- transfer bude 8.6. 2009- vlozene 2 blastocysty, ostalo 11 zmrzliniek, z toho su zmrazene esste 4 blastocysty , dlhy protokol, Decapeptyl, Gonal bude KET
mladamamka (Sanatorium art České Budějovice) 1IVF-neúspěšné, 20.06.-KET-neúspěšný
wrtulka(Helios Brno), 4.6 začátek stimulace - dlouhý protokol Provera,Decapeptyl +Merional 150 jednotek,IVF+ICSI+PICSI (PGD 7 embrijek - všechny se zastavily ve vývoji, PGD neproběhlo
Deniska24(Ostrava Gyncentrum) 3.IVF-krátký protokol+Gonal,když to vše klapne tak IMSI+AH+PK, ms dorazila 22.6. a od 27.6.09 start:Gonal-F po 75jednotkách,4.7.píchnout 5000IU Pregnyl a 6.7.OPU,8folikulů a z toho 4vajíčka,8.7.volat po 11h jak se embryjka vyvíjejí,od 7.7.utrogestan-3*denně po 2tabl.(zavádím)+prednison(ten je již od března 2009),9.7.v 10h ET 4 a 8 buněčného embrya,za 14dní 23.7.se dostavit na test hcg z krve
LenH (Helios Brno) bude 1. IVF+ICSI+PK, 28.5. poprvé dávka Puregonu po 100 jednotkách,8.6 injekce Pregnyl a 10.6. OPU, 15.6. ET + dva v mrazáčku
Atlaselka ( Pronatal Praha)-1.IVF,stimulace od 15.7-Gonal,Cetrotide,OPU 23.7.ze 14ti folíků 10vajíček,oplodněny 4.ET 26.7.zavedeny 2 osmibuněčná embrijka+2 v mrazáčku.Prednisone,Utrogestan.11.7 HCG 165,13.7 HCG 600,18.7.UTZ bohužel nic,HCG 100

ČEKATELKY na stimulaci :
Jindriska (Gennet Liberec), krátký protokol, 1.IVF 29.4.2009 neúspěšné, 2.IVF 11.8. poslána žádost na VZP, anopirin + kyselina listová


STIMULANTKY:
tinkaza (Helios Martin, SK) - dlhy protokol, Gonal+Decapeptyl, posledne utz 13.6, OPU cca 15.6, zatial 15 folikulov
chrobacek (Obilní Trh Brno),1.IVF +ICSI + PK od 29.května dávka Gonalu po 225 jednotkách a dávku Decapeptyl + Prednison+ UTZ 3.6. pravý vaj. 12,10,9,9 levý zatím nic.... UTZ 6.6. pravý vaj. 16,15,14,14,4x12 a levý 5 kousků 12 a 10.OPU 9.6. 4 vajíčka ,11.6. máme dva bojovníčky..ET13.6. 8bun. a 10bun.embryo - nic
2.IVF začínáme 17.8. 262j Gonal+Decapeptyl


ČEKATELKY na // po ET (KET):


TĚHULKY
dannda (Iscare Praha), 1. IVF kr. protokol, Puregon+Orgalutran, ICSI, PK, UTZ 24.4. -2 srdíčka
hypo (Gennet Praha),1.IVF kr.protokol Puregon+Orgalutran,PK, ET 6.4.09, 14.4. //a HCG 149, UTZ 29.4.09-2 srdíčka,1.6.09 redukce ze 3 na 1 miminko
helenky (Gennet Praha) 1.IVF kr.protokol, Gonal+Orgalutran+Ovitrelle, ET 4.4.09, 16.4. HCG 237, UTZ 7.5.09-2 srdíčka, UTZ 1.6. 1 miminko
gucci (Pronatal Praha), 1.IVF kr. protokol s antagonisty, Menopur+Orgalutran+Pregnyl, ICSI, PK, ET 7.4.09, 16.4. //, 17.4. HCG 205,3, 22.4. HCG 3530, UTZ 4.5.09-1 srdíčko
manuelka.80 (Pronatal Teplice), ET 17.4.09, 26.4. // 30.4. hcg 660, 1.5. hcg 1150, UTZ 18.5.09-1 srdíčko
ywushka (CAR Obily trh Brno), 3.IVF, kr. protokol (PUREGON+DECAPEPTIL) ET 21.4., 4.5. HCG 828, 6.5. HCG 1696, UTZ 11.5-1 srdíčko+1 bublina
jovi (Sanus Pardubice), 1. dítě přirozeně, 3x neúspěšné iui, 7.5. kontrolní utz a nafasování píchacího arzenálu - Puregon -před stimulací přirozeně
irminka (Unica Brno), dlouhý protokol , 1. IVF od 15.4. diphereline+ později menopur, UTZ 06.05, OPU 9.5.- 15 vajíček, ICSI, PK, transfer cca 13.5 -2 morulky, mrazáček žádný, // čárečky na testíku, rozjeté OHSS ,5.6. HCG 7650
Ruda CRM Zlín-1 IUI neg.,1.IVF-ISCI, PK -kr. protokol, Gonal f + Cetrotide, OPU 21.5.-29oocytů, 26 oplodněno, ET26.5.-2 blastocysty + 12 sněhuláčků, 2.6. HCG 73,3, 5.6. 212, 12.6. 2451dvě dutinky, 19.6. 19000, UZV 1 srdíčko, zánik druhé dutinky
Lopata49 Gennet Praha 3x IUI negativní, 1.IVF-ICSI MA v 5.-6.tt, KET neúspěšný, 2.IVF+ICSI+PK- ET 25.5., 9.6. hcg 3243, 23.6. 2 srdíčka 6+4 tt
Siki26(Iscare Praha)2.IVF+ICSI, 8.6. Gonal 225j, 13.6. utz, 10folíků, 19.6. OPU, 8 vajíček, 20.6. zjistíme, jak se oplodnily, tak máme 5 bojovníčků, 24.6. zavedeny 2 embrijka, zítra se rozhodne, jestli zbylé 3 zamrazí, mrazáčci žádní, 13.7. HCG 8.717, 29.7. ultrazvuk, 2 srdíčka potvrzena (12,5mm a 11,9mm)
zuzka72,26.6. transfer 2 embií, zbytek 14ks zmraženo, 16.4. HCG nad 400, 21.7. na UTZ 2 bublinky se srdeční akcí
Miluse (Gennet Praha), 3.6 IUI- neúspěšné, 8.6. sjednání protokolu + revesi, krátký protokol 17.6. těhu test po IUI negativní, čekání na mrchu, mrcha dorazila 19.6., od 20.6. puregon 225UI , od 25.6. orgalutran. 25.6 kontrolní UTZ, vpravo 6 folikulů, vlevo 5, všechny zhruba 11 mm, velké. 27.6. další kontrolní UTZ, folíky jsou ještě malý cca 14 mm, zvýšena dávka puregonu ze 150 na 200, OPU 2.7. - 15 folikulů z toho 12 vajíček, ET 7.7. - zavedeny 2 blastocysty, test za 14 dní - OHSS, 14.7. slabá //, 17.7. potvzeno HCG z krve 238
18. srp 2009 ve 14:13  • Odpověz  •  To se mi líbí
astelko mrzí mě to ..... :frowning2: :frowning2: :frowning2:
18. srp 2009 ve 14:24  •  2 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
astelko, nemám slov, moc mě to mrzí :frowning2: :cry:
18. srp 2009 ve 14:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
Atlasenko, sakra, to mě teda ale moooc mrzí, já myslela, že už je to jasná zpráva , jak to pěkně rostlo a najednou... je mi to moc líto, drž se
Chrobíčku, tobě držím všechny palce aj psovi ťapky
Miluško, daleko bych asi fakt nejela, já právě hledám hotel někde na šumavě s vnitřním bazénem a chtěla bych to spojit s návštěvou u známých v Německu,je to kousek od Mnichova, tak taková dálka to není,ale i tak neslibuju nic, kdo ví, jak mi bude ve 23tt že...rozhodně pojedu jen když nebudu muset dopředu nic platit..
PN mám neomezené vycházky a neomezené chápu jako neomezené... ničím ,ani hranicemi..
Irmi, proč čekáš kontrolu, co by kontrolovali? jak jsi neomezeně doma? :wink:
18. srp 2009 v 16:12  • Odpověz  •  To se mi líbí
To mi napsaly z toho ossz:
Dobrý den,
od 1.1.2009 byla změna zákona o nemocenském pojištění (§ 57 odst. 1, písm.
a) zákona č. 187/2006 Sb.). Pracovní neschopnost je vystavována pouze
zaměstnancům v pracovním poměru nebo občanům, který vznikl nárok na
nemocenské dávky po ukončení pracovního poměru v ochranné době
zaměstnavatele.
Z toho vyplývá, že Vám v podstatě lékař ani nemůže vystavit pracovní
neschopnost. I kdyby ji však omylem vystavil, nemá tato vůbec žádný vliv na
prodloužení či výši vyplácené podpory v nezaměstnanosti.
Jakmile tedy vyčerpáte podpůrčí doby (5, 8 nebo 11 měsíců), jedinou možností
je požádat si o doplatek do životního minima sociální odbor Magistrátu města
Olomouce-Hálkova ulice. Zda Vám však na tento příspěvek vznikne nárok, Vám
mohou říci pouze pracovníci tohoto sociálního odboru.
A na tom uřadě po mě chcou abych donesla ukončenou neschopenku i když byla ten samý den co vystavená, tak stornována a pak se v tom vyznejte, sami neví, co chcou. Jsem zvědavá, co mi na to zítra řekne.
18. srp 2009 v 18:57  •  4 děti  • Odpověz  •  To se mi líbí
Dobré ránko.
Tak jsme byli v pondělí na krvi já i manža. Za čtrnáct dní indikační poradna a snad při další ms začátek stimulky. :slight_smile: To kdybych věděla,tak jedeme dřív. Nám doporučili čekat 3 cykly. Ale my už máme víc jak půl roku.
Hlásím,že u manži vitamíny také nezabrali :frowning2: takže pořád vše při starém ach jo. No snad se tentokrát zadaří najít nějaké siláky,kteří se udrží.
19. srp 2009 v 07:49  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Ahojky Luciferku..
vitamíny občas zaberou škoda že ne u vás..
kočko nechte si dlohou kultivaci - nejlíp aby vám transferovali blaktocisty..tím máš nejvěší šanci že to dopadne.. A navíc budete vědět jak se vám ebrijka budou vyvíjet po 3 dnu - to je ten kritický kdy se zastavují ve vývoji.. když jsou v nepořádku spermie. Moc držím palečky!
19. srp 2009 v 07:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
Wrtul,my měli při prvním pokusu PK,vajíček bylo dost,ale po o oplodnění začali ubývat docela rapidně,to jsou ty špatne spermie. Zaváděli nám je pátý den a byla osmibuněčná,což je také málo
19. srp 2009 v 08:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
autor
Luciferku to je málo :frowning2: :frowning2:
pátý den už by to měly být blyktocisty.. tohle přesně se stalo nám a nám nic na to konto nezaváděli. A byla jsem ráda. Protože to se zastavily ve vývoji a v břichu už nepokračovali.
19. srp 2009 v 08:19  • Odpověz  •  To se mi líbí
Hmm,to jo,bohužel :cry: teď teda nevím přesně,jestli to nebylo čtvrtý den,enbo jak to oni počítají. přesně to bylo (ještě,že si všechno píšu,jinak už bych to nevěděla) OPU bylo ve čtvrtek 23vajíček,na oplodnění 13,nakonec zbyli jen 3 embryjka. Transfer byl v pondělí. Dvě zavedli,třetí nevhodné na zamražení. A vy máte mrazáčky,nebo ne?
19. srp 2009 v 08:32  • Odpověz  •  To se mi líbí
Už teď mám strach,že to bude tentokrát asi stejné. Do dárce jsme se zatím rozhodli nejít.
19. srp 2009 v 08:34  • Odpověz  •  To se mi líbí
Jdi na stranu:   Zruš
Tvůj příspěvek